Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:30:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi i ja sam u 9 ustala, blagooo tebi prolaze mucnine I ja cu sutra najvervatnije u dz na uz, mada najvise se radujem onom koji sledi kod moje dr brojim dane do njega. Inace ja treba da castim, dobili smo zeleni svetlo uskoro krecemo sa radovima, jedva cekam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:40:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa ja legnem oko 12-1 tako,nekad pre nekad kasnije i onda spavam do 9-10,inace sam ranije spavala po 6-7 sati,sad valjda sam navikkla da sam kuci,da ne radim,i onda spavam duze,a i zbog trudnoce je verovatno. UM super za radove,ti ipak budi kod tvojih sigurnije je,mozes samo da dodjes u kontrolu,da kazes sta valja sta ne. Jabudic pustice ga kuci sigurno tada,ako ne definitivno iz bolnice,onda ce ga pustiti na vikend,i kod mene tako praktikuju da pustaju pacijente kad je neki velik praznik da budu sas svojima.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:44:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi of course Una i ja bezimo kod mojih, dok prodju grubi radovi, kada dodju fini , tada sam ja na redu da biram.. Jabude i ja mislim da ce ga pustiti, drzim fige!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:45:58
|
|
|
|
Maraj
|
Blago vama kad mozete da spavate. Ja sam se na pocetku budila u 3-4 sad u 4-5
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:47:58
|
|
|
|
jabudic
|
Um, čestitam na radovima! Ostaje još 3 dana sa ovom terapijom, onda ponavljaju UZ srca... Vidjećemo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:48:13
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja mogu,jooj ja kad ne bih mogla da spavam ,pa ja ne znam sta bih onda radila,i ovako dosadim sama sebi a ne da nocu ne spavam. Na pocetku sam losije spavala jer sam se cak i u snu optrecivala da ne legnem na stomak,a inace sam tako najvise volela da spavam,e onda sam se opustila i spavam kao beba
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:49:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Um, čestitam na radovima! Ostaje još 3 dana sa ovom terapijom, onda ponavljaju UZ srca... Vidjećemo... ja ne verujem dok ne krenemo sada cekam plan od arhitekte Jabude bice valjda ok, pa da ga puste, da je na vreme poslat tamo, mozda bi do sada izasao! Ja jos uvek spavam na stomaku, ali mi je tesko da se namestim, pocela sam da stavljam jastuk ispod stomaka.
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.4.2015 11:50:26 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:50:04
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se probudim pa samo cuskam mm da imam s kim da pricam vec mu kazem, ovaj nas bekan nece spavati uopste kad sad ja ne spavam nikako
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:51:32
|
|
|
|
jabudic
|
UM, ne brini, i ja spavam na stomaku Beba se ne žali, za sad
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:53:23
|
|
|
|
Maraj
|
Ja na boku pa se sve istripujem da ne prikljestim nesto sa strane
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:55:33
|
|
|
|
jess021
|
Ja isto ne mogu da spavam, budim se u 5-6h, a zaspim posle ponoci. Onda zujim, ne palim tv jer mi za mm da se ne naspava kad radi, ali kad ode gledam tv do nekih 9 i ustajem, jer da ustanem kad se probudim, ne znam sta bih sa sobom ceo dan.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 11:56:49
|
|
|
|
Maraj
|
I ja ustanem pa gledam jutarnji program i "cistim"frizider
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:00:21
|
|
|
|
adulence
|
UM nisam ispratila kakvi su radovi u pitanju,ali rekla bih neko renoviranje Ja isla malo da sredim nokte,za uskrs necu nista spremati,mi tradicionalno idemo kod moje bake i deke ,a baka je profesionalni kuvar bila,tako da ce sve biti uveliko spremno...ne da cak ni da joj pomognemo,a deda kao svaki pravi crnogorac,samo ce da sedi i podbada,obozavam ih i jako se radujem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:03:06
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: adulence Ua deda kao svaki pravi crnogorac,samo ce da sedi i podbada,obozavam ih i jako se radujem... Khm, khm Djevojko, o''š da rečeš da mi Crnogorci ništa ne činimo?
< Poruku je uredio jabudic -- 7.4.2015 12:04:32 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:03:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ado ceka nas svasta nesto, prosirenje kuce, krov, stolarija, nov namestaj , kuhinja, kupatilo, Unina soba, pa za svekrvin sprat isto to, samo bez Unine sobe, fasada nova vec sada me muka hvata! Samo neka zavrse do novembra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:08:21
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: adulence Ua deda kao svaki pravi crnogorac,samo ce da sedi i podbada,obozavam ih i jako se radujem... Khm, khm Djevojko, o''š da rečeš da mi Crnogorci ništa ne činimo? ahahahahha samo sam te cekala,ali on je moj omiljeni crnogorac i najbolji covek nase porodice,tako da ovo je bila samo sala... ehhhhh kad se setim koliko sam samo leta i zima provela u CG...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:08:31
|
|
|
|
gale77
|
Problem sa spavanjem imam vec mesecima. Po cetiri pet puta idem do wc. A ujutro sam umorna. Meni za praznik necu da planiram, mozda bebac resi tad da dodje pa zaglavim u bolnicu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:11:04
|
|
|
|
adulence
|
UM pa super,ma ide vam lepo vreme sve ce to biti kako treba,mi bi trebali do pocetka maja da se preselimo,sad u cetvrtak idemo da mm i moj tata okrece Ivinu sobu,i neki namestaj jos da ispomeramo i tako,polako se pripremamo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:11:10
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: adulence IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: adulence Ua deda kao svaki pravi crnogorac,samo ce da sedi i podbada,obozavam ih i jako se radujem... Khm, khm Djevojko, o''š da rečeš da mi Crnogorci ništa ne činimo? ahahahahha samo sam te cekala,ali on je moj omiljeni crnogorac i najbolji covek nase porodice,tako da ovo je bila samo sala... ehhhhh kad se setim koliko sam samo leta i zima provela u CG...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:15:47
|
|
|
|
adulence
|
e pa vreme je za uzinu hladan kompot od visanja,boze sto to volim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:21:05
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Ajte zenske na limunadu ili kafu ko sta voli. Ja na poslu,odradila sve i sad tako se smaram do 4. Tanjica i ja u istoj nedelji
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:24:33
|
|
|
|
jabudic
|
I ja sam završila posao za danas. Provjeriću kasnije posle podne da nije šta bitno stiglo i to je to. Nešto mi nije dobro, manta, manta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:25:55
|
|
|
|
Anoniman
|
sv meni moze limunada ja teram sveki da mi pravi krofne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:26:18
|
|
|
|
adulence
|
ja sam upravo pojela moje visnjice,i sad cu da se bacim na pranje sudova i spremanje rucka...danas idem kasnije po Ivu u vrtic,jer imamo neku uskrsnju radionicu,od pola 4 pa da ne idem pa da se opet vracam itd...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 12:30:34
|
|
|
|
jess021
|
Ja bi trebala u radnju, a mrzi me. Nesto mi se stomak naduvao posle dorucka, moram kupiti kiselu vodu. Ja cu s ruckom krenuti posle 15h, lignje se brzo spreme, a mm nece pre 16h.
< Poruku je uredio jess021 -- 7.4.2015 12:31:07 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?