Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 21:50:56
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic I mene krsta bole otkako sam ustala. Nije me odavno ovako boljelo. Blago tebi, ja jos 15 nedelja. Cekaj, kako ti 6, ako si samo 6 isred mene xaxxa ma lupam,ja bih volela da izguram sto vise,ali znam da dr nece da ceka do kraja,najdalje do 38.nedelje ako ne i pre..pa racunam optimalno jos 6 nedelja mozda 7,videcu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 21:56:28
|
|
|
|
jabudic
|
Ja vjerujem da ću ja još 15-17 nedelja, volim ja to da doguram dokle je moguće, tamo do 11. mjeseca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 22:00:12
|
|
|
|
serpica
|
ako ako... ja da udjem u 9m. pa posle kako hoce samo do tada da nista ne krene,racunam da ce biti negde krajem maja,daj boze.. Odoh da spavam laku noc
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 22:04:50
|
|
|
|
megi85
|
Veče cure. Meni je danas ludilo pravo mm završio u hitnoj zbog visokog tlaka i baš sam se isprepadala ali sad je dobro i nadam se da se neće ponoviti.Meni je termin 02.09. i nikako da se prijavim za spisak a dr mi je na zadnjoj kontroli rekao da sumnja na djecaka ali da nije siguran pa se nadam da ću 27.4. saznati sigurno šta je jer će se tad sve dobro vidjeti jedino ako se i ova moja beba ne bude stidjela Didy čekamo te i navijamo da nam dođeš ovaj mjesec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 22:05:07
|
|
|
|
adulence
|
Ja odjednom dobih napad gladi...cekam da mi mm spremi nesto...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 22:15:45
|
|
|
|
superm
|
Odgledali smo naš omiljeni kviz, Potera na rts-u, čitam šta pišete i razmišljam kako bih volela da saznam pol bebe pa da se bacim na shopping
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 22:26:21
|
|
|
|
adulence
|
Joj superm i ja i ja,iako negde u dubini duse znam da je decak ,iako ne bi imali nista protiv da dovijemo jos jednu devojcicu,trep,trep,opet cekam da nam kazu...heheh...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 22:26:41
|
|
|
|
jabudic
|
Ja da popijem čaj pa ću u krevet. Nemam mm da odgovara na poruku, odmah mislim umro Nešto me presjeklo, ne znam kako ću na sprat otići. Još spavam sa sinovima, Jakov mi je sinoć noge na glavu stavljao. DOk mi muž ne dodje neću ih se moći riješiti...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 22:27:31
|
|
|
|
Tanjica81
|
Samo da vam mahnem i pozelim laku noc...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 22:38:26
|
|
|
|
jabudic
|
Megi, ne brini, to je sigurno nešto trenutno! Tanjice, laku noć
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 6.4.2015 22:46:37
|
|
|
|
adulence
|
Evo i mene u krevetu,cekam mm Da se tusne,pa spavanje...laku noc drage moje...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 6:29:07
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage ja se juce pohvalh kako mi uplata trudnickog leze u dan kad ono juce nista. Bezveze a taman sam se ponadala da ce leci neke parice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 6:30:08
|
|
|
|
megi85
|
Jutro cure može Evo ja je pijem pa ću da budim svoje momke za posao i vrtić.Noć nam je dobro prošla mm se nije žalio ni na šta još ga nakljukali terapijom pa spavao kao beba a Jabudicu i ja se nadam da je nešto trenutno iako bi stvarno trebao početi voditi računa jer ima i viška kg i pušač je a sada naravno svima stresova na svakom koraku tako da ne treba puno da čovjeku bude loše a valjda će mu dati redovnu terapiju kad uradi nalaze i jeste da mu je tek 32.god ali bolje i to nego da se desi nešto gore.Meni danas punih 19.nedjelja i bližim se polovini a ne mogu da vjerujem kako brzo prolazi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 6:53:19
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Jutro cure. Pokusavam da se izvucem iz kreveta al ne ide. Lencarim jos malo pa na posao.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 6:56:09
|
|
|
|
adulence
|
Jutro i od mene ,ispracam mm na posao i lencarim po krevetu,Ivka jos uvek spava,a napolju koliko mogu da vidim sivilo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:04:20
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro uzasna mi je noc bila...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:07:32
|
|
|
|
adulence
|
Sta bi Serpi,ja sam nocas za divno cudo kao klada spavala,nisam cak ustala ni da piskim,sto je za mene jako cufno,obzirom da ustajem i kada nisam trudna...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:10:40
|
|
|
|
serpica
|
Jaoo Ado,prvo sam ustajala 3 puta da jedem bila sam toliko gladna da nemam reci,e onda me je zabolela ruka kao nikad do sada,nisam je osecala od bolova,nisam ni znala sta da radim,nisam spavala cele noci sad je kao malo bolje...uhh ne ponovilo se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:14:59
|
|
|
|
Maraj
|
Joj serpi bas te namuci ruka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:17:53
|
|
|
|
adulence
|
Joj zeno ,ali bar di se najela kao covek...heheh...bice bolje ,mora...ko sta sprema za dorucak ,gladna sammmm...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:28:15
|
|
|
|
Maraj
|
Idem kod mame na proju sa spanacem (mama nasecka spanac u proju pre pecenja) i jogurt
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:29:44
|
|
|
|
adulence
|
Divnooooo..super kad ti je mama blizu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:33:23
|
|
|
|
Maraj
|
Ulaz do mog tako da sam juce narucila za dorucak proju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:39:40
|
|
|
|
adulence
|
Ooooooo pa super ja se radujem sto mi se mama vraca na nbg,bicemo vlizu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 7.4.2015 7:41:40
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se udala u komsiluk tako da smo blizu. Inace isto Novi Bg-d
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?