Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE MALE ... 31.3.2015 18:33:39
|
|
|
|
marketing RR
|
PHARMALIFE u mesecu aprilu nagrađuje tri Ringerajina korisnika paketom prirodnih preparata. Objavite na forumu zanimljiv komentar/anegdotu svog mališana ili postavite crtež (fotografiju crteža), rad svog mališana, na temu: „Pharmalife Meda ide u susret Uskršnjim praznicima " U svakom paketu se nalazi: APIS GOLA (oralni sprej) - BRZA POMOĆ KOD UPALA GRLA I USNE DUPLJE (od 1 godine života) Apis gola sprej za grlo sadrži visoko prečišćene ekstrakte: Propolisa + Žalfije + Timijana + Acerole FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele IMMUNO (sirup sa Cinkom) - PRIRODNO REŠENJE ZA JAK IMUNITET Immuno sirup je jedinstvena kombinacija dva neophodna minerala (cinka i bakra), biljnih ekstrakata i vitamina za zdravlje Vašeg deteta od prve godine. BRONCAMIL (sirup) - PRVA POMOĆ KOD KAŠLJA (od 1 godine života) Broncamil sirup je složenog sastava: 6 komponentni biljni sirup sadrži visokoprečišćene ekstrakte i prečišćena biljna ulja: Timijana+Bokvice+Smilja+Bora+Eukaliptusa+Divljeg suncokreta. Pročitaj više Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima. Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP). Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima. Objavite na forumu zanimljiv komentar/anegdotu svog mališana ili postavite crtež (fotografiju crteža), rad svog mališana, na temu:„Pharmalife Meda ide u susret Uskršnjim praznicima !“ :) A ukoliko želite da proverite kako naša martovska inspiracija - PHARMALIFE MEDA izgleda, možete videti u tekstovima posvećenim sjajnim PHARMALIFE preparatima, na sledećem linku PHARMALIFE TEKSTOVI Postavljanje komentara i crteža smatra se prijavom za konkurs, prijave primamo od 01.04. do 25.04.2015. Članovi Ringeraje će nakon objave svih radova i komentara, svojim glasovima izabrati tri pobednika na forumu! Glasanje traje od 26.04. do 30.04. (zaključno sa 30.04.). Po vredan paket PHARMALIFE proizvoda osvajaju tri korisnika čije su objave imale najviše glasova! U slučaju izjednačenih glasova pobeđuje komentar/fotografija koji je ranije objavljen/objavljena. Pobednicima će nagrade biti poslate u maju 2015. na kućnu adresu (u Srbiji, o trošku sponzora). Učestvujte, i srećno!!!
< Poruku je uredio marketing RR -- 30.4.2015 19:19:37 >
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 1.4.2015 1:19:27
|
|
|
|
Tajčica
|
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 1.4.2015 7:50:57
|
|
|
|
Modessty
|
Lepo! Taman smo istrošili zalihe!
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 1.4.2015 9:30:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi smo potrosili apis golu,immuno,broncamil imamo jos malo a fitobalm smo dali deverovom sincicu.Svi proizvodi su super a meni se posebno svidja apis gola jer mi A.cesto imaproblema sa grlom.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 1.4.2015 16:19:17
|
|
|
|
Bibilib
|
Posto mi nemamo pravo da ucestvusirupe ostaje nam samo da bodrimo takmicare i glasamo
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 1.4.2015 16:21:45
|
|
|
|
branki*
|
mi se necemo takmiciti,ali cemo glasati
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 2.4.2015 12:32:47
|
|
|
|
nikiteki
|
kako da ubacim sliku
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 3.4.2015 14:58:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Krenuli smo sa pripremama A kada smo zavrsili, ovako je izgledalo ... Mnogo bi nam znacilo ovo da ponesemo na more... Hvala unapred.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 3.4.2015 16:03:26
|
|
|
|
Maraj
|
Dušica mala
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 5.4.2015 17:08:33
|
|
|
|
marketing RR
|
Bravoooo mališaniii
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 6.4.2015 18:27:22
|
|
|
|
jabudic
|
Nemanjin meda, zeka, vuk i leptir sa uskršnjim jajima
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 6.4.2015 18:32:24
|
|
|
|
Maraj
|
I prolecno drvo divno bas bogat crtez
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 6.4.2015 18:47:32
|
|
|
|
jabudic
|
Dodao je on posle još jaja
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 7.4.2015 23:04:52
|
|
|
|
Bibilib
|
Prelepi medvedici...
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 8.4.2015 20:53:23
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Posto mi nemamo pravo da ucestvusirupe ostaje nam samo da bodrimo takmicare i glasamo Zašto ?
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 9.4.2015 9:25:57
|
|
|
|
amdn
|
bravo jos jednom za Apis golu i drugare RR
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 11.4.2015 21:30:11
|
|
|
|
Anarunika
|
kako živopisni crteži!!! Bravo za male umetnike !
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 14.4.2015 0:55:11
|
|
|
|
Tajčica
|
Bravooo
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 15.4.2015 9:09:43
|
|
|
|
mila83
|
Svi crtezi su lepi,ali ovaj mi je Divno !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 16.4.2015 12:18:49
|
|
|
|
Modessty
|
jabudić pa on divno crta!!!! Bravo!
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 19.4.2015 15:36:07
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: mati Matin meca u sumi,nosi drugarima sarena jaja. Bojio je i drvenim i flomasterima i vostanim i morao da podebljava jer se olovkomnije videlo lepo. Reko je da se umorio i toliko. Ovo ljubicasto su ljubicice, ucili u vrticu, treba da imaju cetri latice tako rekla vaspitacica.
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 19.4.2015 15:48:18
|
|
|
|
Maraj
|
Mati prekrasan deciji crtez. Ovako sam i ja crtala travu ni sad je ne bi bolje nacrtala.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 19.4.2015 18:36:09
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR jabudić pa on divno crta!!!! Bravo! Nije na mamu, definitivno! Mama zna samo most i čiča Glišu
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 19.4.2015 19:13:28
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika IZVORNA PORUKA: Bibilib Posto mi nemamo pravo da ucestvusirupe ostaje nam samo da bodrimo takmicare i glasamo Zašto ? Pa u decembru smo osvojili sirupe i zato ne mozemo da se takmicimo....
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.