|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
6.4.2015 15:16:19   
superm
Skitala sam dok je vreme još bilo prihvatljivouser posted image , išla na depilaciju, do pijace, u šetnju...malac baš slinavi user posted image
SV, super za uz. Ja sam u prethodnoj user posted image išla na ehokardiografiju fetusa, bilo sve ok. Išla sam na uput u Višegradsku.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 651
6.4.2015 15:18:35   
suzi kju
Jooj ja i sad, koja sam još na početku, gledam dečje stvari i topim se, kupila bih svaštž nešto, ali nećuuu. Tamo kad budem negde 6-ti mesec onda ću početi i jedva čekam.
Samo da u sredu bude sve u redu.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 652
6.4.2015 16:12:13   
SareniVrabac
Jabudic,pa i meni je taj momenat malo,nece da se izjasni ko je. Opet,nemam ni neku veliku nabavku,vecinu stvari imam. Trebaju mi kolica definitivno,pisala sam tamo u kolicima. I naravno ako bude devojcica moramo nabaviti koju haljinicuuser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 653
6.4.2015 16:14:50   
Maraj
A ovaj moj na dabl testu rasirio noge sve na izvolte. Cim je dr prislonila uz na stomak pitala me da li zelimo da znamo pol. Ovaj moj se odmah pohvalio pišom user posted image

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 654
6.4.2015 16:18:44   
jabudic
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac

Jabudic,pa i meni je taj momenat malo,nece da se izjasni ko je. Opet,nemam ni neku veliku nabavku,vecinu stvari imam. Trebaju mi kolica definitivno,pisala sam tamo u kolicima. I naravno ako bude devojcica moramo nabaviti koju haljinicuuser posted image

E, meni je treće, ali mi sve treba user posted image
Kako je razlika ipak solidna (4g), mi smo svu garderobu od 0-3 razdjelili, tako da bukvalno ništa nemamo.
Ali kako je ljetna beba računam da neću sad potrošiti bogatstvo na opremu, jer mi je J bio danima samo u bodićima.
Kupiću kolica, sjedište, malo robice za prve mjesece, kozmetiku, i to je to. Krevetac srećom imamo.

Maraj, lako je vidjeti kad je dječak, ali vidi kad nema šta de se vidi user posted image
Kod mene i SV su djevojčice, zato zezaju ;)
Ozbiljno, sa oba dječaka su mi potvrdili bukvalno čim je bilo moguće...

< Poruku je uredio jabudic -- 6.4.2015 16:19:47 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 655
6.4.2015 16:34:58   
adulence
jaoooo zenen al napolju duva,pa Iva i ja smo jedva dosle iz vrtica....bas je strasno i hladno,ali vetar je grozan...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 656
6.4.2015 16:39:49   
Maraj
Da da jabudic zato se i smejem
Ove devojcice su divne i stidne a decaci odma da se pohvale sa svojom alatljikom user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 657
6.4.2015 16:42:09   
jabudic
Takvi su i kad odrastu user posted image
Neke stvari se nikada ne promjene user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 658
6.4.2015 17:03:56   
adulence
Ahahahha,jao jeste blesave...Ja sa cerkom kod kzce cekamo tatu da dodjr,pa da se malo igramo dvi zajedno...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 659
6.4.2015 17:12:37   
serpica
Samo da vam mahnem ne stizem danas nista...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 660
6.4.2015 17:16:10   
superm
Meni se spava...došao tata, :-)malac kašlje, slinavi, stariji izašao da igra fudbalicu po vetru.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 661
6.4.2015 17:40:10   
Anoniman
meni je ceo dan muka, i povraca mi se..
jabudic, maraj ne mora da znaci, ova moja u 15 oj nedelji pokazala da je devojcica, nije se krilauser posted image

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 662
6.4.2015 17:43:33   
Maraj
Pa to i ja tako razmisljam. Doduse videla sam pišu al otkud znam kazu da oce da se promeni

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 663
6.4.2015 17:45:35   
Anoniman
nece da se promeniuser posted image
nego kazem nisu sve user posted image stidljive, bar moja prva nije bilauser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 664
6.4.2015 17:45:37   
suzi kju
Ja spremala musaku i bae mi je ispala lepa, i lepo sam ručkala i sad mi je mukaaaaaa...
Ja bi baš volela da i moje dvoje rašire nogice u sredu da saznam pol, u šta sumnjam ali se potajno nadam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 665
6.4.2015 17:47:28   
jabudic
UM, pa kad je moja fina i smjerna, a tvoja kastigulja user posted image
Suzi, to ti je nemoguća misija, osim ako ideš na 4D, i tada je pitanje kako su se namjestili.

< Poruku je uredio jabudic -- 6.4.2015 17:48:53 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 666
6.4.2015 17:48:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jabudic

UM, pa kad je moja fina i smjerna, a tvoja kastigulja user posted image

user posted image , pa u tvoju ce kucu, ne mogu i sin i snaha da ti budu smerniuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 667
6.4.2015 17:50:21   
jabudic
Fino kažu ne pljuj iznad sebe, nema gdje nego na tebe user posted image
Tako i ja rekoh i završi snajka u mojoj kući user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 668
6.4.2015 17:52:30   
Anoniman
ahahhahahahha bolje cuti ahahha, i budi fina, budes li mi se na rr zalila u temi kakve su vam snajke, tesko tebiuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 669
6.4.2015 17:57:02   
suzi kju
Hmm smrc a ja sam se baš donekle nadala, a na 4d sam htela da idem bila je skoro neka akcija za trudnice i ja htela i da zakazem, kad sam pozvala, rekoše mi da navodno je bolje kasnije raditi, u dvadesetoj nedelji tako da sam odustala, i fazon je, pošto je to nešto išlo preko nekog vaučera, da ako su blizanci mora dva vaučera da se uplate, ja se šokirala, ne gleda dva stomaka nego jedan, svašta!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 670
6.4.2015 17:57:36   
Maraj
E zene blesave ste user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 671
6.4.2015 18:01:45   
Maraj
Boze kakva je to glupaca koja ti je rekla da treba dva vaucera user posted image
pa stvarno ko da ce da gleda dva stomaka....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 672
6.4.2015 18:04:29   
jabudic
Suzi, trebala si se napraviti luda, kao ne znaš da su blizanci, pa se iznenadiš user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 673
6.4.2015 18:07:38   
suzi kju
U Clinicanova, bila je akcija 4d uz, koji je inače oko 10 000,na tom popustu cena je bila oko 4000ja msm, tako nešto i ja reko idem odnah da uplatim vaučer i da zakazem, i pozvala i kaze neka dr, jeste akcija moze sve ali posle dvadeset_e nedelje, rekoh da bi ja prvenstveno zbog pola išla, i na kraju kaze da, ako je blizanačka trudnoća onda morate dva vaučera. Tu sam odustala, jer kenjaju da izvinete na izrazu.
Hahah i da znaš da sam trebala. Al baš su kreteni

< Poruku je uredio suzi kju -- 6.4.2015 18:08:22 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 674
6.4.2015 18:18:11   
SareniVrabac
Slazem se sa jabudic za decake. Ne racunam uz u 12oj ned kad su mi za Aleksu rekli da je mozda devojcica,svaki sledeci put je pisa bila prva u fokusu. Hvalio se momak. Sad je obrnuto,prvo je receno mozda decak u 12oj,a sad se ne vidi.
Kod mene je razlika 4 god,ali nam je sve ostalo,u nasem okruzenju nije bilo beba pa nismo imali kome poklanjati. A i vecina stvarcica neutralno,zeleno,zuto,belo

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here