Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:04:59
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: superm Devojke, moram da vas pitam... razmišljam da krenem na jogu, zbog problema sa leđima a i zbog kondicije. Da li imate iskustva sa jogom u trudnoći? isla sam ja prosli put nekoliko puta u yogafriends, bas je bilo lepo i opustajuce. ali sam morala da prestanem jer mi je bila spustena posteljica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:33:19
|
|
|
|
Anoniman
|
e meni se pojavilo punoo bubuljica ja ih nikada nemam, a sada nekoliko, i bas me nerviraju sigurno hormoni, imate li ih vi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:38:16
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nemam bubuljice. Ista sam ko i pre. Sto se tice bazena ja ne bi isla. Sklona sam tim infekcijama. Samo da izguram trudnocu bez tih dosadnih beštija. Jao ja kod mame. Pravila za doručak zapecene makarone sa sirom i jogurt pride. Razvalila sam se. Sad mi se spava
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:43:05
|
|
|
|
adulence
|
i mnei su se UM pojavile bubuljice i to bas grozne.....i meni se spava,ukljucila sad masinu jednu,pa cu da vidim mozda i prilegnem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:47:34
|
|
|
|
serpica
|
UM meni je saa Tomom lice bilo uzasno,bubuljice,tamne fleke,veliki nos..uzas... sad sam ok Ja stavila rucak pa cu sad da malo legnem opet stomak poceo da zeza...vreme hladno,oblacno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:49:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja se nisam izoblicila, ista sam , samo mi se jutrso pojavilo 2 ogromne bubuljice na celu, a mrzim ih imam klindamicin mislim se da ocistim lice, ali sam citala da ne valja u pa cu se primiriti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:50:40
|
|
|
|
serpica
|
Mozes kamilicom da ocistis lice i nanaesi neku kremu koja nije masna,mozda malo ublazi...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:50:57
|
|
|
|
jabudic
|
Meni je lice savršeno u ovoj trudnoći. U prvoj je bilo OK, a u drugoj užasno, preužasno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:54:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala serpi probacu Kod nas pada sneg i to bas ja jos nisam jela, nemam ideju sta bih mogla Meni je sa U bilo bas lepo i cisto lce, meni je uvek cisto lice, ni u pubertetu ih nisam imala, a sada sve u korist sluzbe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:55:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobar dan Meni je od jutros bas muka. I gladna sam, a na sta god pomislim muka mi bude. Isla sam ja. I bilo je super. Vezbe su prilagodjene trudnicama, radis koliko mozes, nema forsiranja. Ali za moj ukus previse lagano. Bas razmisljam sta bih mogla da vezbam dok sam trudna. IZVORNA PORUKA: superm Devojke, moram da vas pitam... razmišljam da krenem na jogu, zbog problema sa leđima a i zbog kondicije. Da li imate iskustva sa jogom u trudnoći?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 10:58:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Dobar dan Meni je od jutros bas muka. I gladna sam, a na sta god pomislim muka mi bude. [ dobrodosla u klub, meni je sada malo bolje, mogu da jedem, tj. moram zbog ali mi je posle toga muka, i neka tezina u zeludcu, i gorusica Sanjaalice, ti, ja, bebilule i Dragic smo tu negde sa terminima
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.4.2015 10:59:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 11:04:54
|
|
|
|
adulence
|
ja i dalje e mogu da dodjem k sebi koliko ovde duva,a ovo je stvarno jezivo....kao da sam na nekoj planini,mada se ja cesto zezam pa kazem da zivim na planini posto smo malo uzdignuti....jao,meni se straaaaasno spava...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 11:15:10
|
|
|
|
gale77
|
Ja nemam problem sa bubuljicama, ali pegice po licu su se bas pojavile, i nesto sam dlakavija nego ikad u zivotu, a i kosa mi je pobesnela. A u prosloj trudnoci sam sva bila u flekama i linijom na stomaku debelom bas. kod mene pored vetra krenuo i sneg da veje, a veliko dete moram jos malo da ispratim do skole...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 11:54:09
|
|
|
|
superm
|
Znate šta,...moje malo dete obožava crtani 'Maša i medved', i meni se svidja a mala Maša je luuuda! Počinje da mi se sviđa to ime...kuku, svakog dana menjam mišljenje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:00:54
|
|
|
|
jabudic
|
Jao, ja bih onu mali Mašu tako tukla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:02:01
|
|
|
|
adulence
|
jaooo meni je masa skroz blesava, a meda joj uvek popusti,preslatki su i moja Iva kad kad pogleda taj crtani...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:04:07
|
|
|
|
superm
|
Ako je ova treća beba devojčica, volela bih silno da bude zvrk, ja volim takve devojčice a ne lutke iz izloga.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:08:38
|
|
|
|
adulence
|
superm i ja i ja....tj one male preslatke razbojnice,tzv zvercice....ahahhaha....e pa posto sam ja dete mesovitog braka,odoh da se spremam,pa kod tate na farbanje jaja,a sledece nedelje u svojoj kuci farbam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:11:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: superm Ako je ova treća beba devojčica, volela bih silno da bude zvrk, ja volim takve devojčice a ne lutke iz izloga. superm , ahahha , moja je bas takva, zvrk, veruj mi u nekom momentu pozelis da bude mirna ja jos nisam jela, nemam ideju sta bih mogla, na kraju ce biti plazma i mleko
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.4.2015 12:12:26 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:17:45
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: adulence superm i ja i ja....tj one male preslatke razbojnice,tzv zvercice....ahahhaha....e pa posto sam ja dete mesovitog braka,odoh da se spremam,pa kod tate na farbanje jaja,a sledece nedelje u svojoj kuci farbam. To je baš lepo! Imaš više praznika od drugih! Da, baš tako, male preslatke razbojnice, ili kako ja kažem- hajdučice!
< Poruku je uredio superm -- 3.4.2015 12:21:02 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:18:56
|
|
|
|
superm
|
UM, ja bih do sada crkla od gladi, svaka ti čast kako izdržavaš!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:23:23
|
|
|
|
Anoniman
|
e pa ustala samo oko 9, pa popila caj, pa 2 pomorandze i 2 limuna cedjena, pa bananu, i sada treba da jedem nestooo... inace ja mnogo volim da jedem , a sada mi je sve bjlak
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.4.2015 12:25:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:28:29
|
|
|
|
serpica
|
Superm dobices ti tvoju Masenku sigurna sam UM ja sam do sad dva puta jela pomalo..sad grickam welnes keks...bebac me sutira ne staje.. a znate sta u Nisu se u nedelju otvara nova Aksa bice svasta jedva cekam....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:29:16
|
|
|
|
jabudic
|
Ja spremila gulaš sa makaronama za ručak, i projice sa sirom i blitvom. Sad cemo kod mm u bolnicu. Dok pohvatam djecu, eno ih u dvorištu. Ovdje se na kraju fino razvedri, baš je toplo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 3.4.2015 12:30:33
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: serpica Superm dobices ti tvoju Masenku sigurna sam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?