Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 4:32:37
|
|
|
|
Sandra_n
|
Jabudic nemoj da citas svasta se pise po internetu tvoj muzic je u dobrim rukama bice sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 6:29:39
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage . Kako ste spavale? Ja hvala Bogu kako sam legla nisam ustajala do jutros. Nekad me bas mrzi da ustanem kadd mi se piski tokom noci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 6:43:50
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro nikako nisam spavala opet ruka i to me bas bolela
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 6:59:20
|
|
|
|
Maraj
|
Ih serpi je_ _ m mu miša. Pa bas te to zeza. Ja od kako spavam ko princeza na zrnu graska- na dva jastuka, ledja me vise ne bole.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 7:01:49
|
|
|
|
serpica
|
Samo spavaj draga,daj Boze da ti do kraja nista ne smeta,mene ova ruka vise izludjuje,a sto je najgore ta bol krene od jednom i toliko zaboli da mi dodje da vrisnem,onda se bol spusta do lakta i na kraju mi utrni saka i ne osecam je....kad se malo razmrdam kao bude bolje,ali dzaba kad me nocu probudi i ne mogu posle da zaspim,gde da setam nocu po kuci
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 7:18:25
|
|
|
|
Maraj
|
Strasno. Mogu misliti kako ti je. Mene ledja kad su bolela ustanem nocu i placem. Ne mogu da se namestim nikako. Ko bi rekao da je jastuk resio problem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 7:47:40
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro jutro Ja ispratila mm i decu...sad cu da skuvam kafu pa na miru da je popijem... Izvolte. Serpi jel smes nesto protiv bolova? Maraj juce sam napisala post, al mi je izbacio... Ja sad cekam martovsku platu, posto sam od februara na bolovanju tj.odrzavanju t... I meni se cini da ce 65%redovno atici a 35% kasniti..no, bitno da bar nesto imam svake 2 nedelje.Znam da treba da bude 100 %.
< Poruku je uredio Tanjica81 -- 2.4.2015 7:48:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 7:53:06
|
|
|
|
bebilule
|
Neka me neko smiri nekom kafom ili nečim slatkim...danas popodne mi kontrola...uhhhh
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 8:09:48
|
|
|
|
Maraj
|
Tanjice i ja sam od februara na trudnickom tako da sam u martu primila februarsku platu-65% . Nadam se da ce da nastave i dalje da ne kasne. Ja sa kim god sam pricala iz moje skole , svima je kasnila uplata po par meseci tako da ne smem ni da im kazem da su meni uplatili u dan.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 8:14:17
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro drage ja poslala mm i Ivu u vrtic i rekla mm da mi u povratku kupi stapice sa maslinama i brlim lukom,jaooo sto to volim....bas sam gladnaaa...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 8:24:33
|
|
|
|
Maraj
|
Meni mama od jutris podmesila mekike!!! Al sam gladna od kad sam otvorila oci pa sam pojela 2 sendvica. Jos malo pa idem kod mame na vruce mekike
< Poruku je uredio Maraj -- 2.4.2015 8:25:31 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 8:30:35
|
|
|
|
serpica
|
Evo druga kafa ja odevla dete u vrtic,devojke jos spavaju,pijem drugu kafu pa da spremam rucak...ocekujem drugaricu oko 12h pa da zavrsim do tada. Tanjice pijem ponekad paracetamol ali slabo pomaze..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 9:01:22
|
|
|
|
adulence
|
Jaooo mm nikako da donese dorucak,crkoh,sad sam ga zvala,kaze za dva minuta je tu...juhuuuu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 9:24:05
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam se javnem! Ja sam zaspaal u 7h jutros, a u 8h30 ustala da radim. Nije bilo šanse da zaspim. Sad radim i spremam doručak i vidim sve duplo Šerpi, drugarice po nespavanju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 9:27:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro Bebilulle bice sve ok, cekamo te sa izvestajem Jabudicuuuu bice moj prijatelj dobro, ne brini, sutra ti dolayi Serpi ta tvoja ruka te bas namuci, izdrzi jos malo draga! Videh da nam je Dijana jedva cekam da nam se pridruzi!!! Ljubim vas sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 9:33:54
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Jabudicuuuu bice moj prijatelj dobro, ne brini, sutra ti dolayi Rekli su mu jutros do daljnjeg, tako da ne dolazi ni sjutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 9:34:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Unina mama Jabudicuuuu bice moj prijatelj dobro, ne brini, sutra ti dolayi Rekli su mu jutros do daljnjeg, tako da ne dolazi ni sjutra pa zasto??? je li se povukla bar malo sa pluca?
< Poruku je uredio Unina mama -- 2.4.2015 9:35:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 9:39:00
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro vi ranoranioci I ja sam budna od 6h, ali sam se trudila, bezuspesno, da zaspim do 8h. Rekoh vam ja, nista od sexa sinoc, zaspala sam k`o klada. Valjda ce mm veceras imati vise srece Jabude, pa sta kazu doktori? Bzvz mi da ti kazem nemoj da se nerviras, ali probaj bar sto manje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 9:51:24
|
|
|
|
bebilule
|
UM šaljem izvještaj odmah nakon pregleda. Jabudicu moraš se strpiti i podržati ga u tome da ostane pod nadzorom. Pričaj mu kako je sve ok, kako se snalaziš i bodri da ne insistira na izlasku iz bolnice jer će se najbolje oporaviti tamo. Znači, u sigurnim ti je rukama i bolje nego da je kući. Tako je kako je, glavu gore i misli pozitivno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 10:02:47
|
|
|
|
jabudic
|
Pa nisu mu ništa rekli, neće ga snimati svaki dan, eventualno sjutra. Samo su mu rekli jutros do daljneg, tako da mislim prije ponedeljka ništa. Bebilule, naravno da ga podržavam, šta mi znači da dodje kući pa da se to još gore iskomplikuje. Super sam ja, jeste mi teško, ali Bože moj, sa svojom sam djecom koja su zaista dobra, ne mogu se požaliti na njih. Sad što sam ja trudna, što slabo spavam, što imam puno posla, što me čekaju svi kućni poslovi i kuhinja uz to, to je meni OK. Meni ustvari nije ništa problem, samo da on bude dobor. Takodje, mislim ako mu se to sjutra to ni malo ne povuče, da bi treba da ode U PG, gdje su ga operisali, ipak je tamo sve to na ozbiljnijem nivou, i da se malo detaljinje ispita šta je uzrok. A ja ću već preživjeti, bilo j ei gorih dana...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 10:09:27
|
|
|
|
gale77
|
Drage moje trudnice, evo i ja da pridruzim na temi. U devetom sam mesecu i sve mi smeta. Ako spavam na stranu utrnu mi ruke i ramena, a na ledja me bole krsta. Tako da celu noc samo se prevrcem po krevetu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 10:11:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabude budi jaka kao i do sad, ako treba neka ga prebace, mozda mu tamo i jeste bolje, pre ce se sve resiti. Gale , dobrodosla.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 11:29:16
|
|
|
|
Dragić
|
Da se pridružim i ovdje, samo da vam pošaljem, jedan umorni, pospani, jedva kucajući pozdrav. Trenutno mrzim muškarce... i plače mi se. Meni je već dosta svega, a tek je početak.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 11:40:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Dragic , hormoni, cim udjes u II tromesecje bice ti lakse. Ja sam se najela kao i sad mi je muka, odbrojavam dane do kontrole. Gde su ostale nestale?
< Poruku je uredio Unina mama -- 2.4.2015 11:41:48 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 2.4.2015 12:08:59
|
|
|
|
jabudic
|
Ja čekam d aručak bude gotov, pa da idemo u bolnicu. Otpala sam jutros od posla. Počelo mi je od sinoć neko peckanje dolje, vjerovatno mi pao imunitet i od stresa. Moja beba po čitavu noć štuca, to je presmješno kako mi stomak skače
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?