Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.10.2009 19:49:40
|
|
|
|
cicko
|
Hej Naki, ali to je subota... Bez obzira?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.10.2009 19:50:36
|
|
|
|
nakins
|
Uf i ja bih njemu, da znas. Ali ocu da ostanem dobra sa njim makar jos dok radim, a posle se necemo ni gledati pa me boli uvo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.10.2009 21:21:18
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: nakins E cicko, radim jos te nedelje tako da ne verujem da cu moci. A posto mi je radno vreme do 5, ne verujem da ce me gazda pustiti ranije. I ovako ga nervira sto izostajem zbog skolice i pregleda. Kreten Naki zar i subotom radis?Pa i ako radis,mi se nalazimo u 17h,dodji kad zavrsis
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.10.2009 22:46:57
|
|
|
|
simke
|
Novosadjanke hajde da pijemo kafu KLIK
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.10.2009 22:52:10
|
|
|
|
cicko
|
E Simcice jesi luda!!! IZVORNA PORUKA: simke Novosadjanke hajde da pijemo kafu KLIK
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.10.2009 22:53:22
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: cicko E Simcice jesi luda!!! IZVORNA PORUKA: simke Novosadjanke hajde da pijemo kafu KLIK Joj udarilo me ono silno pice iz razigranih prstiju
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 11.10.2009 10:12:45
|
|
|
|
afrodita
|
Meni jednu hladnu nes
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 11.10.2009 10:15:56
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Meni jednu hladnu nes Afro treba da dodjes u NS 17.10 u 17h,pa ces dobiti hladnu nes
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 11.10.2009 10:17:24
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: afrodita Meni jednu hladnu nes Afro treba da dodjes u NS 17.10 u 17h,pa ces dobiti hladnu nes pa znam, to je samo potvrda da dolazim
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 11.10.2009 10:18:52
|
|
|
|
simke
|
JUHUUUUUU
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 11.10.2009 10:20:46
|
|
|
|
Maya21
|
jupiiii
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 11.10.2009 12:49:21
|
|
|
|
Anoniman
|
17.10., 17h U opticaju: * igraonica TC Bazar * igraonica New Nork * igraonica pozorište mladih Kontam da se konačno odredište, kao i prethodni put, javi pp-om prijavljenima na spisku, jel to ok? - simke - Maya - aliki - lilly.79 - Skoki - alexis77 - Nedja - guppy - Ana - gina - cicko - afrodita - Tasha nakins, nisam shvatila. Radiš do 17h? Što ne dođeš kada završiš radno vreme?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.10.2009 20:45:17
|
|
|
|
guppy RR
|
Ju, koliko nas je!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.10.2009 21:04:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je našto iskrslo, nije još sigurno, ali je vrlo verovatno da neću biti u NS taj vikend!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.10.2009 8:37:16
|
|
|
|
oliveradj
|
Drage moje sretnem u petak Tasu, i pitam je kakvo je to druženje nemam vremena puno za RR i kažem da ću doći sa detetom. Zbarim muža da nas vozi nije bilo teško i u subotu dete mi bolesno Gnojna angina i danas odo na bolovanje , jako sam tužna umesto da vodim dete malo da uživa ja moram da joj objašnjavam zašto nema napolje. Joj nadam se da ću vas uskoro upoznati, lepo se provedite u subotu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.10.2009 22:01:08
|
|
|
|
guppy RR
|
Olly, brzo ozdravite!!! Baš šteta Tasho gde ti begaš, stvarno nije lepoooooo !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.10.2009 23:45:51
|
|
|
|
dunja RR
|
upisite i mene ( Tashke nisi fer, bas sam se nadala upoznati plavusu-opasnicu )
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.10.2009 8:38:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije još 100% da ću da otputujem, ali ako ovaj vikend to ne uradim, pre nove godine nema teorije. Tako da nije da mogu bilo koji vikend pa se izmotavam. I meni je žao ako će ispasti tako da ne mogu da se vidim sa vama.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.10.2009 9:03:47
|
|
|
|
simke
|
Tasho nisi fer Zakuvas,pa pobegnes
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.10.2009 10:01:59
|
|
|
|
cicko
|
Jedva cekam da vas sve vidim i upoznam!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.10.2009 14:49:34
|
|
|
|
simke
|
Dobro jeste li se dogovorile gde cemo da pijemo tu kafu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.10.2009 14:51:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Tasho nisi fer Zakuvas,pa pobegnes A vama će kafica teško da padne. Pa vidimo se sledeći put.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.10.2009 14:54:46
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: dunja upisite i mene ( Tashke nisi fer, bas sam se nadala upoznati plavusu-opasnicu ) Eto nisam jedina Dodaj Dunju na spisak
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.10.2009 14:56:08
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.10.2009 15:23:55
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: simke Dobro jeste li se dogovorile gde cemo da pijemo tu kafu? ja predlažem da to bude igraonica u Bazaru, prilagođena je i bebama i malo starijoj deci a ima dosta prostora i za mamike. Šta mislite??
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?