Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.3.2015 17:51:23
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Suzi kju divno,cestitam.Obozavam blizance!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.3.2015 18:05:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Jooj hvala puno, meni je sve to nekkao nestvarno, ne znan, presrećna sam :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.3.2015 6:59:17
|
|
|
|
Maraj
|
Uzivaj suzi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.3.2015 8:48:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Suzi cestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.3.2015 10:08:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala Vam, i vana zelim isto... Sada imam dupli razlog za uzivanje i radost, bila sam u iščekivanju do ovog prvog ultrazvuka sad je drugačije... Maraj jesi išla već na kontrolu kod Ane?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.3.2015 11:56:17
|
|
|
|
cvećka
|
Cestitam Suziii, znaci dve smizle ili dva frajera, nema mesavine! (: uzivaj i ne sekiraj se vise nista unapred!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.3.2015 17:00:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Ipak sam za to da budu dve curice, ali neka sve bude kako treba i neka su zivi i zdravi :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.3.2015 10:04:36
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi u ponedeljak imam zakazano kod Ane. Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.3.2015 13:09:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Verujem ti, supeeer, obavezno da javiš šta je bilo... i ja idem kod nje krajem meseca... A što mi je mukaaaaa...
< Poruku je uredio suzi kju -- 7.3.2015 13:10:33 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.3.2015 15:51:56
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nemam mucnine al me zato zeludac boli i podrigujem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.3.2015 22:42:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja pored štucanja imam mučninu, i nikako nmg da je smirim... Al dobro, slatke muke...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.3.2015 9:47:05
|
|
|
|
Štetica
|
Zenske za mucninu i gorusicu pokusajte sa grizom. kasicicu suvog griza progutajte,pokupi sve. Meni je jedino to pomagalo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 7:19:04
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala serpi. Jer na suvo , bez vode?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 10:06:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Hmm kako to izvesti, kakvog li je to ukusa, ali moram probati, šta ću...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 11:09:11
|
|
|
|
GagaT
|
Cao lepotice moje. kao prvo izvinite sto me nije dugo bilo. Meni nije tako jako muka kao predprosle nedelje, za 7 dana imam prvi UZ, treba li da se zabriinem zbog te ublazene mucnine u odnosu na predproslu nedelju? Ja sma tu isto kao i suzi kju sto se tice starosti trudnoce (8-ma nedelja). Nekoliko puta sam povratila ali nista opasno. Pojavila mi se gorusica s vremena na vreme. Grudi su mi nadosle. Prija mi da sam napolju na vazduhu i da lezim, kada lezim nemam mucninu. Pre sam bila miran posle jela bar 2 sata ali sada mi mucnina krece vec nakon pola sata od jela. Mislim da sam se malo rasirila u bokovima, na vagu ne stajem - to je zabranjeno. Ljubim sve trudnice i zelim svima laku i zdravu trudnocu. Onima koje cekaju na svoje bebice zelim poruciti da istraju i veruju. Njih posebno ljubim i grlim- i porucujem da smo mi sve kroz to prosle.(koje smo ovde-naravno)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 11:38:21
|
|
|
|
suzi kju
|
GagaT ja nisam povraćala samo jake mučnine, posle hrane pogotovo ali i na samu pomisao na hranu, a ne trebaju da te brinu mučnine, to je normalno... Otkud da na prvi uz ideš tek u osmoj nedelji? Čućeš srculence. :-D
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 11:54:59
|
|
|
|
GagaT
|
Da mila moja, ali to ce vec biti 9-ta nedelja. Tako je ovde u skandinaviji. Ja imam jos i podrigivanje i isto mi je bilo kao i tebi to gadjenje na hranu ali kad sednem da jedem vidim da sam bila jako gladna. Obicno te jako muke su mi se javljale kada bi se zeludac ispraznio. ne znam ni koja mi hrana prija ni kja ne. Prvo sam jela kao zdravu hranu ali nisam imala zelju da je jedem, pa sam prestala. Mislim da je i to razlog mog malo sireg struka u odnosu na do pre tri-cetiri nedelje. Verujem da ne treba da me zabrinjavaju mucnine ali znas kako nakon svega bojim se svega. Nadam se da ce nase malo srce se videti za 7 dana. ljubac
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 14:37:28
|
|
|
|
suzi kju
|
Čuće se sigurno, ja sam moja dva čula u sedmoj nedelji :-) prelep osećaj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 14:38:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Marajjj čekam da javiš kako je bilo kod Ane :-D
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 16:48:49
|
|
|
|
Maraj
|
E suzi evo me. Pa zena je uključena kao u struju. Odradila me za 5 min. Tu se ja malo smorila. Jos me primila u onu ordinaciju desno. Tu je losiji uz pa sam zamuceno vudela bekana i nije mi pustila srce da cujem. Samo mi pokazala tamniju mrlju i rekla ovo je srce. Bekan je 2,96cm napredniji smo par dana . Rece mi kontrola za 3 nedelje. Tad radimo dabl. A ja planirala da bar to odradim drzavno. Otkud znam da l ce sad dici nos ako ga odradim drzavno a ne kod nje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 16:57:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa dobro, moramo da shvatimo da je sve drugačije u drzavnim ustanovama i privatnim... A gde da radis duble, kod ivanovića? Ja ne znam šta ću da radim, jer duble nije merodavan za blizance, rastete polako Hihi duša mala...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 18:14:46
|
|
|
|
Maraj
|
Da da rastemo Ana bi mi radila kod Ivanovica uz pa bi me poslali u laboratoriju na analizu krvi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 18:17:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma hajde, uzimanje para samo,ništa drugo, radi u državnoj slobodno, ne razmišljaj da li te da ljuti ili neće...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.3.2015 20:42:40
|
|
|
|
GagaT
|
Slatke muke, A? :P
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.3.2015 10:34:15
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Ćao cure, baš se radujem sa Vama. Daće Bog i nama trudilicama da osjetimo to blagostanje i da radimo zdravu i normalnu bebu. Samo je to bitno. Ja počinjem da pratim ovulaciju od 11 dpm, i idemo na fet. Očekujem da do kraja mjeseca budem sa velikom betom, i da Vam se pridružim u jutarnjim mučninama. Samo opušteno i uživajte.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?