|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
5.3.2015 17:51:23   
PalcicaBg
Suzi kju divno,cestitam.Obozavam blizance! user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2426
5.3.2015 18:05:20   
suzi kju
Jooj hvala puno, meni je sve to nekkao nestvarno, ne znan, presrećna sam :-)

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 2427
6.3.2015 6:59:17   
Maraj
Uzivaj suzi. user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2428
6.3.2015 8:48:54   
Sosa Mena
Suzi cestitam user posted image user posted image user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2429
6.3.2015 10:08:29   
suzi kju
Hvala Vam, i vana zelim isto... Sada imam dupli razlog za uzivanje i radost, bila sam u iščekivanju do ovog prvog ultrazvuka sad je drugačije... Maraj jesi išla već na kontrolu kod Ane?

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 2430
6.3.2015 11:56:17   
cvećka
Cestitam Suziii, znaci dve smizle ili dva frajera, nema mesavine! (: uzivaj i ne sekiraj se vise nista unapred!! user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2431
6.3.2015 17:00:46   
suzi kju
Ipak sam za to da budu dve curice, ali neka sve bude kako treba i neka su zivi i zdravi :-)

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 2432
7.3.2015 10:04:36   
Maraj
Suzi u ponedeljak imam zakazano kod Ane. Jedva cekamuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2433
7.3.2015 13:09:39   
suzi kju
Verujem ti, supeeer, obavezno da javiš šta je bilo... i ja idem kod nje krajem meseca... A što mi je mukaaaaa...

< Poruku je uredio suzi kju -- 7.3.2015 13:10:33 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2434
7.3.2015 15:51:56   
Maraj
Ja nemam mucnine al me zato zeludac boli i podrigujem

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2435
7.3.2015 22:42:40   
suzi kju
Ja pored štucanja imam mučninu, i nikako nmg da je smirim... Al dobro, slatke muke...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2436
8.3.2015 9:47:05   
Štetica
Zenske za mucninu i gorusicu pokusajte sa grizom. kasicicu suvog griza progutajte,pokupi sve. Meni je jedino to pomagalo

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2437
9.3.2015 7:19:04   
Maraj
Hvala serpi. Jer na suvo , bez vode?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2438
9.3.2015 10:06:54   
suzi kju
Hmm kako to izvesti, kakvog li je to ukusa, ali moram probati, šta ću...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2439
9.3.2015 11:09:11   
GagaT
Cao lepotice moje. kao prvo izvinite sto me nije dugo bilo.
Meni nije tako jako muka kao predprosle nedelje, za 7 dana imam prvi UZ, treba li da se zabriinem zbog te ublazene mucnine u odnosu na predproslu nedelju?
Ja sma tu isto kao i suzi kju sto se tice starosti trudnoce (8-ma nedelja). Nekoliko puta sam povratila ali nista opasno. Pojavila mi se gorusica s vremena na vreme. Grudi su mi nadosle. Prija mi da sam napolju na vazduhu i da lezim, kada lezim nemam mucninu.
Pre sam bila miran posle jela bar 2 sata ali sada mi mucnina krece vec nakon pola sata od jela.
Mislim da sam se malo rasirila u bokovima, na vagu ne stajem - to je zabranjeno. user posted image

Ljubim sve trudnice i zelim svima laku i zdravu trudnocu. user posted image
Onima koje cekaju na svoje bebice zelim poruciti da istraju i veruju. Njih posebno ljubim i grlim- i porucujem da smo mi sve kroz to prosle.(koje smo ovde-naravno)user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2440
9.3.2015 11:38:21   
suzi kju
GagaT ja nisam povraćala samo jake mučnine, posle hrane pogotovo ali i na samu pomisao na hranu, a ne trebaju da te brinu mučnine, to je normalno... Otkud da na prvi uz ideš tek u osmoj nedelji? Čućeš srculence. :-D

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 2441
9.3.2015 11:54:59   
GagaT
Da mila moja, ali to ce vec biti 9-ta nedelja. Tako je ovde u skandinaviji. Ja imam jos i podrigivanje i isto mi je bilo kao i tebi to gadjenje na hranu ali kad sednem da jedem vidim da sam bila jako gladna. Obicno te jako muke su mi se javljale kada bi se zeludac ispraznio. ne znam ni koja mi hrana prija ni kja ne. Prvo sam jela kao zdravu hranu ali nisam imala zelju da je jedem, pa sam prestala. Mislim da je i to razlog mog malo sireg struka u odnosu na do pre tri-cetiri nedelje.

Verujem da ne treba da me zabrinjavaju mucnine ali znas kako nakon svega bojim se svega. Nadam se da ce nase malo srce se videti za
7 dana.

ljubac

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 2442
9.3.2015 14:37:28   
suzi kju
Čuće se sigurno, ja sam moja dva čula u sedmoj nedelji :-) prelep osećaj

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 2443
9.3.2015 14:38:24   
suzi kju
Marajjj čekam da javiš kako je bilo kod Ane :-D

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2444
9.3.2015 16:48:49   
Maraj
E suzi evo me. Pa zena je uključena kao u struju. Odradila me za 5 min. Tu se ja malo smorila. Jos me primila u onu ordinaciju desno. Tu je losiji uz pa sam zamuceno vudela bekana i nije mi pustila srce da cujem. Samo mi pokazala tamniju mrlju i rekla ovo je srce. Bekan je 2,96cm napredniji smo par danauser posted image . Rece mi kontrola za 3 nedelje. Tad radimo dabl. A ja planirala da bar to odradim drzavno. Otkud znam da l ce sad dici nos ako ga odradim drzavno a ne kod nje

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2445
9.3.2015 16:57:12   
suzi kju
Pa dobro, moramo da shvatimo da je sve drugačije u drzavnim ustanovama i privatnim... A gde da radis duble, kod ivanovića? Ja ne znam šta ću da radim, jer duble nije merodavan za blizance, rastete polako Hihi duša mala...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2446
9.3.2015 18:14:46   
Maraj
Da da rastemouser posted image
Ana bi mi radila kod Ivanovica uz pa bi me poslali u laboratoriju na analizu krvi.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2447
9.3.2015 18:17:01   
suzi kju
Ma hajde, uzimanje para samo,ništa drugo, radi u državnoj slobodno, ne razmišljaj da li te da ljuti ili neće...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2448
9.3.2015 20:42:40   
GagaT
Slatke muke, A? :P

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2449
11.3.2015 10:34:15   
veseli osmjeh
Ćao cure, baš se radujem sa Vama. Daće Bog i nama trudilicama da osjetimo to blagostanje i da radimo zdravu i normalnu bebu. Samo je to bitno.
Ja počinjem da pratim ovulaciju od 11 dpm, i idemo na fet. Očekujem da do kraja mjeseca budem sa velikom betom, i da Vam se pridružim u jutarnjim mučninama.
Samo opušteno i uživajte.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here