Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Goodwill baby club card 10.3.2015 13:05:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Gde se dobija i gde koristi ?
|
|
|
|
RE: Goodwill baby club card 10.3.2015 13:08:41
|
|
|
|
MakiJ
|
Apoteka goodwill, imas 15% popusta na sve sto se tice bebinih potreba, pitaj u apoteci. Mislim da kartica vazi do bebinog 2 rodjendana. Treba otpusna lista tvoja ili bebina iz bolnice
< Poruku je uredio MakiJ -- 10.3.2015 13:09:54 >
|
|
|
|
RE: Goodwill baby club card 10.3.2015 13:13:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Nemam za bebe, imam onu obicnu, sto je valjda 5% (nisam bas sigurna za popust). Nisam htela da uzimam za bebu, jer mi nije bilo isplativo da idem do centra po stvari koje mi trebaju za bebu, al kome je blizu njihova apoteka, svakako se isplati svaki popust.
|
|
|
|
RE: Goodwill baby club card 10.3.2015 13:13:21
|
|
|
|
Bibilib
|
Dobija se u apoteci Goodwill i tamo koristis kad kupujes za bebu....
|
|
RE: Goodwill baby club card 10.3.2015 13:24:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne znam ni gde je ta apoteka... pogledacu svakako, ali ako nije blizu neka drugi to koriste
|
|
|
|
RE: Goodwill baby club card 28.4.2015 10:47:42
|
|
|
|
Maraj
|
Gde se nalazi apoteka?
|
|
|
|
RE: Goodwill baby club card 6.9.2015 18:37:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
Da li treba pazariti u određenom iznosu da bi se dobila kartica?
|
|
|
|
RE: Goodwill baby club card 6.9.2015 18:43:22
|
|
|
|
Mariya
|
Ne, samo odes sa otpusnom listom ili izvodom iz MKR za bebu i trazis karticu, nije potrebno kupovati pre toga. Otkad imam tu karticu bebece stvari kupujem u goodwill-u, vl.maramice, pavloviceva, ad mleko. Ako bude dobra apotekarka nekad i neke decije lekove da sa popustom (npr kapi za nos).
|
|
|
|
RE: Goodwill baby club card 9.9.2015 11:26:14
|
|
|
|
Animsaj9
|
Super, hvaaaaalaaa puno!
|
|
|
|
RE: Goodwill baby club card 14.1.2016 17:34:11
|
|
|
|
ivananina
|
Kartica moze da se dobije u trudnoci i imate popust i na neke proizvode za trudnice
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?