|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega...
20.10.2014 0:31:26   
mati
On je sam po sebi mlecan, tako neka boja. Kazem ti moja drugarica ga maze preko laka da da sjaj, ja jos isprobavam. Prvi dan je onako bezbojan dok treceg dana vec postane belicas_t... Ma ja sam odusevljena, bas daje lep sjaj noktu, a takodje i jaca i stiti.
I da... Susi se za deset___ak sekundi...user posted image
"Revolucionarna formula s aktivnim Jakim Noktima* kompleksom koji prodire u strukturu noktiju, efikasno regeneriše i rekonstruiše. Zateže, maksimalno jača i stimuliše jačanje noktiju, poboljšavajući fleksibilnost čineći nokte više otporen na mehaničke povrede. Ovaj preparat štiti od pucanja lomljenja i cepanja. Pomaže da se vrati glatka površina i sjaj oštećenim i matiranim noktima. Odmah posle 10 dana tretmana, svi problemi će nestati i uživaćete u divnim i zdravim noktima.
Način upotrebe: Naneti jedan sloj na nokte svaki dan. Posle 4 dana isprati naneti sloj i ponoviti proceduru.
Mere opreza: Pre upotrebe zaštitite zanoktice kremom. Izbegavati kontakt sa očima. Zapaljivo! Čuvati van domašaja dece.
*Titanijum i dijamant" "

< Poruku je uredio mati -- 20.10.2014 0:45:31 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 601
20.10.2014 0:50:13   
Azra_
Hvala ti Mati. Možda probam ako me ne bude mrzelo.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 602
20.10.2014 20:25:28   
Anoniman
Mati gde si ga nasla, i koliko kosta?

Meni su posle mora nokti bas poceli da se listaju, svasta sam probala i nista mi nije pomoglo, sada bih bas njega probalauser posted image

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 603
20.10.2014 20:34:32   
Maraj
I ja imam taj 8 u 1. Kupila sam ga u dm-u. Mislim da je oko 400 din. Super je. Ja ga koristim kao baza ispod tamnijih lakova.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 604
20.10.2014 20:39:38   
Trcosava
JA ne menjam onaj moj OPI Envy. Nije da mi se ne listaju, ali u mnooooooooooooogo manjoj meri nego što je to bio slučaj. I to još u trudnoći, a ne pijem nikakve dodatne vitamine.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 605
20.10.2014 21:08:13   
jovicaa
ja sam uzela ovu varijantu koju ima lu.
samo sto su sad malo promenili cleaner i primer su jedna tecnost, top coat i prvi sloj isto jedan gel.
danas treci dan cini mi se da se vec negde malo skida, ali to je ono minimalno, sto vidi samo moje perfekcionisticko okouser posted image ako izgura sest dana da budu bas ok, da ne postanu ruzni, zadovoljna sam.. ali nesto sam sumnjicava za sad. nisam ocekivala nikakve promene treci dan

trco meni bas u trudnoci ojacaju nokti. ne znam zasto, u svakoj tako... i ne opada mi kosa posle porodjaja, barem nije posle prva dva.

< Poruku je uredio jovicaa -- 20.10.2014 21:09:11 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 606
20.10.2014 21:27:28   
Trcosava
Nokti su mi bili sjajni u prethodnoj, ali samo zato što sam pila vitamine punih 9 meseci user posted image jer mi niko nije rekao da prekinem posle prvog tromesečja. SAd sam ispila ja mislim kutiju i po onog konjskog elevita i ništa specijalno nisam primetila da je bilo bolje, čak šta više, gori su bili.

Ovaj envy mi je sasvim ok, imajući u vidu da sada mnooogo više rintam i ribam po kući nego što sam onda.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 607
20.10.2014 23:26:21   
mati
UM kao sto rece Maraj ima ga u DM-u, a sad je jos na snizenju oko 300 din...
Jovice gde si kupila ovo kao Lu i koliko kosta sve? Mozda treba malo vremena da se uvezbas pa ce trajati duze...
Trco probaj ovaj 8in1...

< Poruku je uredio mati -- 20.10.2014 23:27:25 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 608
21.10.2014 8:18:45   
emicaa
Jovice ja sam uradila u nedelju,samo lak u boji i preko top coat,za sad sve stoji na svom mjestu,vidjećemo do kad user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 609
21.10.2014 9:00:00   
Anoniman
Danas cu da odem da pogledam. Hvala devojkeuser posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 610
21.10.2014 10:15:51   
jovicaa
videcemo, bas sam nestrpljiva da docekam da vidim kako ce izgledati posle 6,7 dana..
ja isto dosta rintam, kuvam, spremam, perem, ima dvoje dece i psa, pa vi vidite koliko puta operem sto svoje, sto tudje rukeuser posted image

uzela sam u liliju.. nisam sad sto posto sigurna za cene, ali mislim da je lampica bila oko 2 i 700 ili 2 i 800 din, top coat 450 din, cleanser isto tako otprilike...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 611
23.10.2014 14:24:13   
emicaa
user posted image
dva nova,kad isprobam stavicu sliku kako izgledaju na noktima user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 612
8.3.2015 9:05:45   
Trcosava
Jao ja sam upravo spazila neku ludu kombinaciju laka za nokte od pupe!!! Oduševila sam se, ali ooo ovde ga nigde nema! Tako da ću morati da čekam u Bg da dođem da kupim, mada je malo skuuuup

user posted image

Davno davno kada sam radila nokte, devojka mi je mazala jedan revlovnov lak. Fenomenalan, kao sedef, ali kad se osuši je mat sedef - ne znam kako drugačije da objasnim. Nikad nisam našla opet tu boju user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 613
8.3.2015 9:17:12   
Mala Elena
Ovaj prvi je cisto mat, ali zato ovaj drugi otkida koliko je dobar! Koliko kosta? Klasican lak ili gel lak?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 614
8.3.2015 9:24:12   
Maraj
Uh odlicna je ova pupina kombinacija!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 615
8.3.2015 9:36:00   
Trcosava
ME, ovo je komplet i koliko vidim u jasminu je 1700 din
Nije mi fora da svi nokti budu prekriveni, ali po neki je extra

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 616
8.3.2015 9:39:46   
mali_mis
Set je odlican, ali pupa je oduvek bila skupa.
Mene kod nekih lakova uvek nervira, kad mi nakon skidanja ostave boju na noktima, naravno da biser uvek zaboravi da stavi bazu-podlogu kako god da se zove.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 617
8.3.2015 9:46:07   
Trcosava
Mišu ja kupim jednom godišnje jedan lak, ali je taj skup. Opi uglavnom, a ovaj mi dodje taman u to hehe
Mislim kupim Možda još jedan onako da imam, iili kad je neka akcija. Prošle godine sam naletela na neku akciju dva opi laka za 16€, isto neki set bio. Srećom pa mi boje odgovarale user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 618
8.3.2015 9:56:01   
mali_mis
Vidis, to je odlicna ideja user posted image
Samo je treba sprovesti u delo user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 619
8.3.2015 10:00:56   
Trcosava
A ja to uvek sprovedem u delo.
Forra će da buda ako mi se ne svidi uživo. Mislim ima i jednobojno, ali mi nije fora. Prosto sam čudna sama sebi da mi je ova kombinacija ok, jer moje boje lakova su bordo, crvena, ljubičasta, plava (metalik) i na tu foru. Oni zeleni, žuti i uopšte one nežne boje nisu moj tip.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 620
8.3.2015 10:08:05   
mali_mis
Nisam ni ja ljubitelj pastelnih lakova, u poslednje vreme sam u nekom tamnom fazonu, mada umem sebe da iznenadim i nekom drecavijom bojom.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 621
   RE: Lak za nokte
8.3.2015 10:57:29   
Plavusa34
Jedno vreme sam stalno lakirala nokte sad samo ponekad omiljena mi ljubicasta i crna

(odgovor članu nina83)
Direktna veza do poruke: 622
8.3.2015 12:07:12   
Mala Elena
Vise sam ljubitelj tamnih i drecavih bojica. user posted image

(odgovor članu Plavusa34)
Direktna veza do poruke: 623
8.3.2015 13:00:43   
veselicaa
Ja volim da su mi nokti sredjeni,evo i moja A.zna da kosa i nokti moraju da budu sredjeni i uredni user posted image Ja volim crvenu,crnu(sada vise ne,ali pretprosle godine sam je cesto nosila),plavu i te neke jace boje.Imam bas mnogo lakova,trenutno mazem essie i bas mi se svidja

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 624
12.3.2015 13:40:14   
wivern
Pre par dana na netu nadjem clanak kako od starog laka za nokte napraviti mat lak. Inace su sad mat lakovi u trendu, pa ajd kao da nas edukuju.
U lak se stavi gustin, da se lak malo zgusne i tako se maze na nokte. Evo ja upravo isprobala i pravo da vam kazem uopste ne izgleda lose.
Imam jedan mat china glase-ov, prljavo roze za leto, i bas ga volim i sad sam smuckala zuti. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lycia - glatko i jasno
Jednostavan i brz način da se rešite neželjenih dlačica i to u kućnim uslovima jeste upotreba Lycia traka za depilaciju.
Do ravnog stomaka za sedam dana
Imate masne naslage na stomaku a prilika je ko stvorena za odlazak na bazen, more ili jezero, s' obzirom da leto sve viš...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here