|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
5.3.2015 15:40:53   
wivern
Sanjice meni se cini da ovo nema nameru da stane user posted image
Queen mi to nemamo, ne mozemo ti pomoci.
Emice ja cu sledeceg meseca ici na sisanje. Jos malo da mi kosa naraste da moze da je fazonira a da ja mogu da vezem rep. M je poceo da me cupa za kosu pa duzina mora biti minimum da stane u rep user posted image Bas ti zavidim sto ides kod frizera. Jedva cekam, pa kad sednem u stolicu na pranje kose a ona me devojcica masira. Jaoooooo umrecu do sledeceg meseca user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 176
5.3.2015 16:22:30   
emicaa
Wiv ova moja je gruba kad pere kosu,ali zato šiša odlično,a ako se ošišam kao što sam mislila na rep ne mogu ni pomišljati ali T je prošla tu fazu čupanja,sad grize user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 177
5.3.2015 16:29:10   
choopa choops
Dan žene :-)

Kod nas je danas bio takav pljusak, u toku noći je palo 200l kiše po metru kvadratnomuser posted image A ja imala zakazan UZ danas. I onda smo svi išli u kompletu, jedva smo I ubaccili u auto. Pokrili korpu sa kabanicom i u auto. Bila je mirna cijelo vrijeme, a da smo je ostavili kući bio bi haos.

Uglavnom na UZ sve OK, materica čista. Papa test za tri mjeseca.

Uspavala sam svo troje djece, nevjerovatna tišina user posted image

Poslije moram do grada da nešt kupim, a ćera mi sutra ima priredbu za 8mart. Ne znam kako ću bez "priveska" da idem?

sanjice je li se stabilizovalo vrijeme kod tvojih?

Kad pričate o frizerima, i ja jedva čekam. Nisam išla cijelu trudnoću.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 178
5.3.2015 16:50:16   
Sanjica26 RR
Choopo kako si uspela svo troje da uspavasuser posted image
Nas dve smo se vratili sa priredbe. Bilo je bas divno. Posle smo se mi mame sa decom igrale muzicke stolice.
Ovde kisa i dalje pada. Sad sam se cula sa mamom. U pripravnosti su svi. Kisa i dalje pada.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 179
5.3.2015 16:58:22   
choopa choops
hahahah ne znam, ovo je garant bilo samo sad i više nikad! user posted image

Valjda stane kiiša, ili bar da okrene na snijeg, kapiram da bi onda bilo drugačije, dok oteče sva ta voda. Najavili su zahlađenje, kod nas po brdima pada snijeg. A kiše se izlilo baš puno noćas. Najavili su da će tek oko 19h da stane....

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 180
5.3.2015 20:49:41   
daca77
Gde ste, mame?
Moram da vam se pozalim...evo, vec je 21h a moja beba ne misli da spava...budna je od jutros od 5h-samo je 3x spavala po 5-6min.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 181
5.3.2015 20:55:26   
emicaa
Moja već spava,sad pravim puš pauzu pa idem vješat veš.Danas smo šetale,pa sam je posle opet vodila ispred zgrade na igralište i takooo.
Daco jel uvjek tako preko dana ili danas nije njen dan?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 182
5.3.2015 21:37:01   
daca77
Emice, obicno spava po pola sata, a i do 6h lezi u krevecu, a danas...user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 183
5.3.2015 22:35:52   
QueenJ
Ja sam E. danas odvela kod dr, za svaki slučaj. Ništa strašno, prehlada, ali nam rekla da dolazimo 2 puta dnevno na inhalacije, da lakše izbaci šlajm. A gde ću je po ovakvom vremenu? A nemamo kola. A i dom zdravlja pun, samo nešto gore može da navuče... Tako da sam sad u potrazi i za inhalatorom. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 184
5.3.2015 22:36:21   
Torbica
Drage mamike, da napisem koju. Nemam pojma odakle da krenem, ajd od najvaznijeg. Decica hvala Bogu zdrava, pa sve funkcionise odlicno. Utorak i sredu sam radila popodne pa ih nisam ni videla, samo ujutro... Sinoc sam dosla kuci u 23, danas se nisu odvajali od mene, a ni ja od njih celo popodne. Mm je na visini zadatka, sve obavlja, svi namireni.
Ucim i uzivam...Jao danas sam se otkinula od smeha na ortopediji, radila sam 4 operacije, ligamenti, sve mladi ljudi. I jedan decko 1994 godiste, aman dete!!!! Uveliko na stolu i pita me - je li mogu da vas poljubim, joooooj user posted image Rekoh takvu anesteziju ne dajem, ali ne brini....hrkao je u roku od minut... user posted image Ceo dan se cerekam tome..
Radujem se vikendu...umorna jesam..
Sanjice user posted image , nece valjda....
Daco, sta da ti kazem, sve znas....
Ljubim vas sve

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 185
5.3.2015 22:58:21   
dijana1*
Dobro vece zeniceuser posted image
Queen ako ikako mozes nabavi inhalator. To je bas maltretiranje da po ovom vremenu vodis dete, sto kazes i sama moze samo biti gore user posted image
Sanjice nadam se da ce biti sve uredu. I ovde su se ljudi malo uplasili. Bas mi je zao, taman su se skucili a sada ponovo prete poplave. Jbt jedan dan pada kisa i ljudi strepe user posted image sva sreca pa je danas prestala da pada.
Kosta je veceras ponovo poceo da kaslje user posted image
Vuk sutra ime priredbu u vrticu, jedva cekam da vidim sta su nam spremili user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 186
6.3.2015 6:50:18   
Trcosava
Jutar mame! Ja se naspavala kao user posted image
Juče je bio dete za poželeti, bio u ljulji skoro sat bez dranja, gukao malo, dao mi par osmeha, lepo spavkao. Ja imala u planu da gledam hobita, ali sam zakuntala. U ponoć ga podojila i nastavio da spava do 6. Iskreno, očekivala sam dranje jer sam opet jela boraniju, ali jok. Spava sve u 16.
Ovde duva opasan vetar, sve zivo lupa. Zavese se mrdaju unutra (toliko o dihtovanju prozora)
Ko kuva kafu!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 187
6.3.2015 6:53:48   
Bibilib
Jutro mame,ja se nisam naspavala ali ustala sam ranije moram danas dete da odvedem ranije u skolicu nego obicno...a napolju pada sneg.....Zimaaaa

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 188
6.3.2015 7:00:29   
serpica
Trco ceka te kafa u trudnicama user posted image samo sm Maraj i ja tamo treba nam drustvo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 189
6.3.2015 7:02:48   
branki*
jutro i od mene..ovde sneg pada kao lud..
daco,je l spava u krevecu?ne znam da li da je drzis uspravno na grudima da se uspava,pa da ti sedis,tj polulezis,a ona da ti spava tako na grudima...znam da nije mozda bas preporucljivo da se tako navikava,ali bar malo da i ti odmoris tako sa njom.moja boka hoce da tako odspava po sat i po,sat.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 190
6.3.2015 7:22:53   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Juce nismo imali problema sa uspavljivanjem pu-pu-pu user posted image
Igrali smo se citav dan sa kockama.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 191
6.3.2015 7:46:58   
Trcosava
Branki ne pominji mi sneg porfavor!!

Taman se otpio ovde, mislim ima ga na još po kojem mestu, ali već sve cveta - visibabe su uveliko procvetale. Jedan cvet koji volim da berem ovde je već precvetao (mada on cveta u snegu) pojma nemam kako se kod nas zove. Mislim našla bi ga negde gde je sneg duže ostao i to, ali nemam opcije sad da idem po brdima user posted image

Oprah sudove i pojela doručak. Čekam mali da zakmeči pa da vidim šta i kako dalje.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 192
6.3.2015 7:48:12   
emicaa
Jutro.
Sanjice kakva je situacija kod tvojih?
T je meni često spavala tako na grudima,čak i sad ponekad.Ako premalo po podne spava stavim je na grudi i još sat vremena,pa onda i ja sa njom user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 193
6.3.2015 7:52:25   
branki*
emice,ja onda dignem noge na stocic,stavim mobilni i lap top pored sebe i kuliram ili i ja lezim..
trco,da nije kukurekuser posted image
bez zezanja,sreca pa smo u planini i na visini..sad slusam na rts-u,kaze da nema razloga za paniku,ali verujem da su ljudi zabrinuti,jos je svez majuser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 194
6.3.2015 7:55:22   
emicaa
A ja sebi dva jastuka,tablet i telefon i opleti.Nisam spavala od prošle sedmice sa njom a spavala je skoro svaki dan i na meni probudi je buka.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 195
6.3.2015 8:00:55   
branki*
to mi je jedina prilika kad stignem da poodgovaram na sms-ove i da posaljem kojuuser posted image ja pustim i aspirator da ne cuje okolnu buku ako je imauser posted image
juce vracam film kako je bilo sa bozom i shvatam da imam jos SAMO 10 meseci da guram,pa ce onda biti lakse kad napuni godinu danauser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 196
6.3.2015 8:14:05   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki RR

emice,ja onda dignem noge na stocic,stavim mobilni i lap top pored sebe i kuliram ili i ja lezim..
trco,da nije kukurekuser posted image
bez zezanja,sreca pa smo u planini i na visini..sad slusam na rts-u,kaze da nema razloga za paniku,ali verujem da su ljudi zabrinuti,jos je svez majuser posted image

Bambi i kvisko za Branki!!! Jeste!!! user posted image
user posted image

Ja ako imam živaca kuckm sa telefona dok ga dojim, inače pustim tv i gledam serije. Ili na kompu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 197
6.3.2015 8:18:24   
branki*
jeeeeeuser posted image za kukurekuser posted image

i ja zevam u tv,mozda pocnem i ove turske da pratimuser posted image

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 198
6.3.2015 8:20:41   
ivaMark
Dobro jutro mameeeee user posted image

Ljiso zeno, svaka ti cas_t, skidam kapu. Treba sve to stici.

Sanjice, nadam se da su tvoji mirno spavali...

Jovana spava a mali se rita u njihalici i prica nesto. Sinoc sam legla oko jedan, pa se budila oko pet, mali cokao.

Kako je lepo suncano i verovatno hladno user posted image ne smem da izadjem.

Inhalator sam kupila pre par meseci, tada ni jedno nije bilo bolesno ali neka se nadje da ne moram da jurim kada se razbole.....iskreno, ne bih ga nikome pozajmila niti bih pozajmljivala od nekoga, ne znam. Najbolje je da imate svoj, a kada pogledas koliko se izmalt_eretiras dok vodis dete pa i ako je par puta dnevno, isplati se i te kako. Imas preko penzionera u Prizmi na 12 i 24mes, mi smo uzeli tu na 12mes oko 600din rata.

< Poruku je uredio ivaMark -- 6.3.2015 8:29:21 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 199
6.3.2015 8:25:11   
Trcosava
Imamo temu inhalator - pec pec user posted image

Ja sam ovisnik o one 'krimi' serije, pa tako gledam NCIS LA, Criminal minds i te fore.
TReba da skinem sad neke koje su bile. A skidam i cele neke sezone, kad ću skinuti pojma nemam.

Ovaj mali se polako budi, čujem ga da stenje u krvetu user posted image mada to ništa ne znači, zna i da drekne i nastavi da spava

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here