Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:15:12
|
|
|
|
buhla
|
Mislim da je iz Zikine dinastije
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:16:31
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: buhla Mislim da je iz Zikine dinastije E jeste
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:17:34
|
|
|
|
Delijagirl
|
"kafa" Beograd Costa Coffe od 17h napred... Jeca RR (ako je posle 17h, bez deteta ) Buhla (od 17h, dolazim s u ) Sanji ( i u ) Viking (posle 17, negdje sa mogucnostjom parkiranja) Rivana LilyT Mimavb Mihi (verovatno bez ) AnaRR (odgovara datum, radi do 16:00 do 17:30 ima da potrosi brdo para od dosade ) Zoka81 Guppy (poslepodne, bez ) Pticica (samo da sluze pivo ) Skoki Sephora( posle 17h, verovatno bez ) DG (moguce oplodjeno jaje ) Fale mi jos Skoki i Zoka 81... I ajde mi samo pomognite jesam nekoga promasila
< Poruku je uredio Delijagirl -- 12.10.2009 11:20:28 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:22:17
|
|
|
|
Rivana
|
Bas ce nas biti dosta
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:24:57
|
|
|
|
buhla
|
Ce bidne zurka!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:24:58
|
|
|
|
minavb
|
a šta kažete na to da se nađemo u nepušačkom delu?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:32:24
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: buhla Ce bidne zurka! Toliko zena na jednom mestu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:39:28
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: minavb a šta kažete na to da se nađemo u nepušačkom delu? Ja cu da pozovem u Costa coffe i pitam dal imaju nepusacki deo i dali mogu da rezervisem mesto za sve nas. Inace izgleda ja cu biti jedini pusac ali nema brige iovako nebi pusila pored trudnica nikad.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:40:36
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: minavb a šta kažete na to da se nađemo u nepušačkom delu? Ja cu da pozovem u Costa coffe i pitam dal imaju nepusacki deo i dali mogu da rezervisem mesto za sve nas. Inace izgleda ja cu biti jedini pusac ali nema brige iovako nebi pusila pored trudnica nikad. A jel taj costa sa strane pored meka
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:43:17
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: minavb a šta kažete na to da se nađemo u nepušačkom delu? Ja cu da pozovem u Costa coffe i pitam dal imaju nepusacki deo i dali mogu da rezervisem mesto za sve nas. Inace izgleda ja cu biti jedini pusac ali nema brige iovako nebi pusila pored trudnica nikad. A jel taj costa sa strane pored meka Sa iste strane je gde i mek, posle bioskopa je. ja nemam pojma dal oni imaju uopste pusacki i nepusacki deo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:45:53
|
|
|
|
Rivana
|
Ah da znam gde je, ja mislim da nemju e sad ne znam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:46:47
|
|
|
|
minavb
|
Imaju, svaki Costa kafe ima nepušački deo.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 12:18:05
|
|
|
|
LillyT
|
Ja ne znam nikoga (i niko ne zna mene), pa kada vidite neku rascupanu i zabunjenu, masite
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 12:54:33
|
|
|
|
Skoki
|
Evo i ja da sprijavim za 19.10. od 17h..jos ne znam da li dolazim sa malom, ali dolazim 100% Cak mi i mesto savrseno odgovara..:)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 12:57:36
|
|
|
|
sephora
|
ni ja još nikoga ne znam ali mogli bi da smislimo neki "znak" za prepoznavanje... kao kada se ide na blajnd date
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 19:57:15
|
|
|
|
buhla
|
evo moje slike da me prepoznate lakse
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 20:33:14
|
|
|
|
mejra81
|
Jel mogu i ja da se prijavim za dolazak? Odgovara mi i mesto i vreme!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 20:44:40
|
|
|
|
mejra81
|
Super, bas se radujem!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 21:59:56
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: buhla evo moje slike da me prepoznate lakse Buhla, pa nas dve skroz ličimo!!! Da nas ne zamene?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 22:00:25
|
|
|
|
guppy RR
|
DELIJAGIRL; pravi novi spisaaaak!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.10.2009 8:24:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Javila mi je viking za ovu kafu preko pp ali ja sam bila juce u NS a preko vikenda nisam RR jer u ovom stanu nemam internet a selimo se za 15 dana u nas stan...Tako da... Nego, ako mogu i ja da se pridruzim... Vidim da je costa cafe, vidim da je 17h ali ne vidim da li je to bilo juce ili kog je datuma? PLEASE
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.10.2009 8:41:32
|
|
|
|
Jeca*
|
to ce biti sledeceg ponedeljka 19.10. dobrodosla
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.10.2009 8:41:41
|
|
|
|
buhla
|
OTI 19.10. ima vremena. Super!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?