Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.2.2015 11:32:05
|
|
|
|
majared
|
Losos i salata od krompira. Od mene dosta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.2.2015 12:59:01
|
|
|
|
jess021
|
Junecu supu, pohovana piletina i prokelj sa sargarepom i lukom. Za desert Milka cokolada
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.2.2015 13:04:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Dorucak krofne,rucak peceno pile,krompir neka salatica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.2.2015 13:15:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak ustipci, kajmaka, prsuta, cajna, sunka, krem ko sta voli Rucak rolovno pile, krompirici iz rerne, kukuruz secerac i grasak, i neka salata. Dezert coko moko torta sa gotovim korama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.2.2015 13:25:41
|
|
|
|
milicicak
|
Za dorucak baunti ovsena kasa. Musake od karfiola i kelja se peku. Posle cu da smutim kleutovu tortu i pitu sa mesom a veceras cu da zavijem sarmu I necu da ulazim u kuhinju do sutra :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.2.2015 13:32:35
|
|
|
|
majared
|
Dorucak: proja Rucak: Milinci sa piletinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 12:46:25
|
|
|
|
soni
|
Imam supicu od juce ...losos i dosta salate za rucak...bez priloga
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 12:48:20
|
|
|
|
jovicaa
|
njam njam soni. ja cu danas spagete
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 13:05:54
|
|
|
|
bubulence
|
Pocinje mnogo da me smara ovaj rucak. Ne kuvanje nego da smislim sta da kuvam.. Jos sada uglavom posebno kuvam za sebe, posebno za mm i E. Juce za njih slatki kupus sa suvim mesom, za mene grilovala belo pilece + pire od krompira i sargarepe. Danas zajedno jedemo pileci paprikas sa testom... Za sutra sam htela sarmu, ne znam da li bih smela da jedem fil iz sarme...? Kupus znam da ne smem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 13:10:50
|
|
|
|
soni
|
razumem te skroz imam problem sa idejama sada a sinoc sam o toe razmisljala sta kad se porodim?? pre toga moram u zamrzivac ubaciti tonu mesa za sebe, ali moram i kuvati zbog njih....Ja planirala da krenem odmah sa hrono...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 13:12:38
|
|
|
|
vikiveki
|
E,ja vas danas sve castim...danas mi je rodjendan..spremila sam projicu sa jogurtom,kupus kifle,kasnije muz priprema rostilj,a za dezert torta sa malinama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 13:16:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubulence,ja se nisam strogo pridrzavala oko te ishrane ovog puta,na pocetku dojenja,sad jedem sve,ali sve! I kiseo kupus,krastavce..primetila sam da joj ne smeta.a naravno da smes da jedes sarmu,za pocetak bez kupusa! Sa T sam pazila,a urlala je od grceva,a J slabije,a sve sam jela! Kod mene pica za rucak i to cu da je narucim ,dolazi mi drugarica sa bebom,pa mi je mrsko da bilo sta pravim,hocu da sedim sa njom!
< Poruku je uredio vonavoj -- 19.2.2015 13:17:03 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 13:17:44
|
|
|
|
bubulence
|
Viki uh, daj sve redom . I jos jedno, sve najlepse! Soni i ja planiram hrono ali od 01.03. Super Von, onda cu da zavijem sarmu za nekoliko dana, a i za subotu su mi se najavili gosti pa taman da ne moram njima jos nesto da spremam
< Poruku je uredio bubulence -- 19.2.2015 13:20:18 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 19:56:18
|
|
|
|
soni
|
vikiveki srecno !!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 21:24:38
|
|
|
|
wivern
|
mokri kolac i meni pastu sa kackavaljem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2015 21:26:37
|
|
|
|
milicicak
|
Stapice sa susamom i makom :) i puter od kikirikija :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.2.2015 8:35:43
|
|
|
|
branki*
|
pasulj sa suvom slaninom za 2 dana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.2.2015 16:44:23
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: branki RR pasulj sa suvom slaninom za 2 dana. u sto volim kada se kuva za dva dana
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.2.2015 21:48:32
|
|
|
|
bubulence
|
Na kraju nisam zavijala sarme... A sutra stizu gosti koji ne znaju kada tacno dolaze... Imam svakakvog povrca oa cu skuvati neku supicu ali sta uz to? Jeli bzvz da napravim gibanicu i pitu sa mesom?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.2.2015 22:46:31
|
|
|
|
jovicaa
|
sto da ne bubulence, meni je to dobra kombinacija, corba od povrca i gibanica ili pita sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.2.2015 22:50:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas je bila boranija i proja. Sutra cu da pravim podvarak sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.2.2015 23:16:03
|
|
|
|
Didy
|
Ja sad smućkala markiza tortu, eno je u frižideru, čeka goste sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 21.2.2015 16:36:32
|
|
|
|
Figaro88
|
Za dorucak hrono pogacice za mene a palacinke za klince,za rucak slatki kupus sa govedinom,ovo mi je prvi put da pravim,Andrea se odusevila i pojela dva puna tanjira
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 21.2.2015 16:44:05
|
|
|
|
Bibilib
|
Punjene pljeskavice sa kackavaljem i krompir....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 21.2.2015 18:42:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Podvarak sa suvim mesom i domaca supica sa knedlama. Za veceru palacinke.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?