|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
7.2.2015 12:48:16   
jabudic
Čupo, super za ctg. Da malo odmoriš! user posted image
Soso, kad misliš test ponavljati? user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 776
7.2.2015 12:50:32   
Sosa Mena
Paaaa ako ne stigne do ponedeljka onda tad. Nego mi sve nesto user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 777
7.2.2015 12:54:59   
jabudic
Pa šta ti misliš? Kako se osjećaš?

Direktna veza do poruke: 778
7.2.2015 13:01:02   
Sosa Mena
Trenutno kao da me je pregazio voz Beograd-Bar.
Bole me ledja i materica povremeno, imam mucnine na pojedine mirise, bole me cicojke povremeno. Nikad mi se nije desilo da mi kasni, a da je test negativan.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 779
7.2.2015 13:29:42   
srculence25
Cupo ono za aceton bas sam se nasmejala user posted image
Jabude user posted image za svekrivu.Haha sta da je bolesna pa stvarno kao da ima 15 godina.
Soso sumnjiva si ti meni.
Joj zenice sto me zabrinuo mm.Neznam verovatno se sekira oko porodicne situacije kako ce da dovede mamu kad se porodim
ali meni nista negovori.Vidim da je zabrinut samo je zatvoren.I sad u poslednja 3 dana pozalio se na srce.Kaze na momenat kao da ostane bez vazduha
i kao da mu srce zastane ili preskoci na momenat user posted image

Direktna veza do poruke: 780
7.2.2015 13:32:28   
Maraj
Pozdrav drage imam pitanje. Bolucka me stomak povremeno kao u pms-u. Juce me nije boleo a danas posle dorucka krenulo da bolucka. Nista strasno al ga ipak osecam . Jos nisam bila na prvom uz. PM bila 01.01. pojma nemam kako se racuna u kojoj sam nedelji....
jer i vas na pocetku boluckao stomak s vremena na vreme? Malo sam preplasena do tog prvog uz...

Direktna veza do poruke: 781
7.2.2015 13:40:21   
srculence25
Maraj draga sve je to normalno.Verujes li mi da sam ja tako u pocetku nosila cak i uloske misleci da cu dobiti svakog casa
jer me stomak tako boluckao user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 782
7.2.2015 13:43:47   
Maraj
Joj hvala ti draga. Bas sam se isprepadala od jutros. Kao da cu svakog casa dobiti tako mi je napeto u stomaku

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 783
7.2.2015 13:53:05   
Valerie
http://www.countdownmypregnancy.com/tools/due-date-calculator.php
http://www.calculator.net/due-date-calculator.html
http://www.calculator.net/pregnancy-calculator.html

evo maraj da se malo igras user posted image

mene je probadalo kao jajnik. mislim da je sve to normalno user posted image

kad ces na uz?
ja zakazala za utorak, da cujem user posted image nadam se

< Poruku je uredio Valerie -- 7.2.2015 14:05:44 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 784
7.2.2015 14:10:00   
Sosa Mena
Maraj tako je i meni bilo sa Manjom. Nista strasno. Uzivkaj. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 785
7.2.2015 14:10:30   
Maraj
Meni dr rekla da zovem 16.da zakazem. Pretpostavljam da se zakazuje danas za sutra. Ima da osedim do tad. Cini mi se nikad da dodje taj 16.da zakazem

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 786
7.2.2015 15:13:22   
choopa choops
Maraj normalno je i da boli i da ne boli. Pa dobro, to je OK vrijeme za prvi UZ, znam da ti je teško da čekaš, ali šta je tu je user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 787
7.2.2015 15:23:50   
soni

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Trenutno kao da me je pregazio voz Beograd-Bar.
Bole me ledja i materica povremeno, imam mucnine na pojedine mirise, bole me cicojke povremeno. Nikad mi se nije desilo da mi kasni, a da je test negativan.

sumnjiva si user posted image

maraj, mene su ti bolovi trajali dugo...cuvaj se da se ne prehladis , hoce i od toga da bolucka...materica se siri i to je najcesci uzrok boluckanja...

choopa kako je danas...

MI vozali tj ja vzala malo da vezbam, a isli posle na rucak u neki restoran...sad mi se prispavalo ap pijuckam kaficu , kuci smo... hladno kod nas i duvaaa

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 788
7.2.2015 17:56:12   
jess021
IZVORNA PORUKA: Maraj

Pozdrav drage imam pitanje. Bolucka me stomak povremeno kao u pms-u. Juce me nije boleo a danas posle dorucka krenulo da bolucka. Nista strasno al ga ipak osecam . Jos nisam bila na prvom uz. PM bila 01.01. pojma nemam kako se racuna u kojoj sam nedelji....
jer i vas na pocetku boluckao stomak s vremena na vreme? Malo sam preplasena do tog prvog uz...

Maraj, ja sam imala zm 31.12. tako da smo skoro isto trudne. Ti si onda 5+2. Mene isto boluckaju jajnici, ali na uz mi je dr rekla da imam neke ciste koje ce biti tu do 12-te nedelje. Kontam da me boli od njih. Ja sam na prvom uz bila toliko preplasena da nisam ni pitala odakle mi sad te ciste.

Srculence, da se tm nije uplasio porodjaja? Nemoj da brines, verujem da je nesto prolazno.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 789
7.2.2015 18:57:10   
Jekica_88
Maraj ne brini i mene stalno boli stomak, nekad me tako zaboli da pomislim da sam dobila. Kazu da je to normalno.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 790
7.2.2015 19:43:48   
Maraj
Hvala drage. Malo ste me opustileuser posted image

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 791
7.2.2015 19:52:14   
serpica
Ja sam ceo dan nikakva,imala neplanirane goste,umorila se za medalju,mm nije tu,vikend je,grozno vreme nismo ni izlazili,sad me ceka kupanje,vecera i krevet...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 792
7.2.2015 20:14:00   
jabudic
Ćao žene!
Mi sad stigli, vodili N na rodjendan, a mi bili kod prijatelja.

MM je noćas imao takav napad ljubomore da ga ne prepoznajem. user posted image
Zeza me kako prijetim naći ču stan, a sve ostaje na riječima. Ja kažem ali ja sam bila našla stan, za 300e, blizu kancelarije i objasnim mu otprilike gdje itd. A on poludje: "Ti ideš po tudjim stanovima, sramota! Gdje to ima žena da ide po stanovima da gleda ?" Ja kažem nisam išla da ga gledam, ali kako drugačije i da nadjem stan. Da smo stigli do te faze, otišla bih da ga vidim, naravno!

I svratim u povratku da kupim figaro, i isprobam ja u kupatilu, on kaže: "Divne su ti lokne, još samo torbicu da spremiš user posted image "

Suzdržala sam se da ga iskuliram, jer je obično super kul i nema takve ispade, ali noćas je on bio kao luda trudna žena... user posted image

Biće nema žena, nego bi svi uzjahali na mene trudnu user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 7.2.2015 20:16:09 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 793
7.2.2015 21:40:23   
jabudic
Gdje ste nocas?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 794
7.2.2015 21:45:56   
choopa choops
Gledam Pinkove zvezde, komp mi je na stolici, pa me mrzi da tpkam...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 795
7.2.2015 21:46:45   
jovicaa
Da skroz smo za ljubavnike ovako trudne, posebno ja,izgledam kao kit :D
Mada pazi Jabude nekim muskarcima su fetis trudniceuser posted image
Ja gledala juce sliku sa uz-a mog.grlica.i skontam da se skratio cak pola cm od prosle kontrole... bio je 3,4, a sada je 2,9... nadam se da je to ok i da cu izdrzati dovoljno dugo

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 796
7.2.2015 22:12:27   
jabudic
Ma ne pitaj, samo mi je ljubavnik na pameti user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 797
7.2.2015 22:16:28   
adulence
Dobro vwcw ja sam popodne odlepila toliko me je knjigovodja iznervirao,ali hvala bogu na rr i pametnim clancima pa sam sama saznala svw sto me zanima,bila sam bas utucena,ali izgleda da ce sve na kraju biti dobro,inace ja sam za sada standardno dobro,osim sto sam bas umorna...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 798
7.2.2015 22:18:33   
soni
ja visim na fb..muz igra soni....

joj kome smo mi fetis da mi je znati user posted image ...i ja se osecam kao kit... pocela sam da se pomeram tesko, postala sam trudnica...

adulence sutra je nov dan...zaboravi da te je iznervirao...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 799
7.2.2015 23:11:22   
serpica
Samo da vam mahnem,nije mi dobro,boli me stomak s leve strane bas nisko,i isto tako leva noga user posted image umorila sam se danas ali i ne toliko da bi me bolelo...odoh pod tus pa u krevet,valjda ce sutra biti bolje. Laku noc user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here