Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 10:35:45
|
|
|
|
Maraj
|
Ivanna M mozfmda je tako i bolje ako te je ta dr do sad vodila. Mart je tu. Mesec dana gore dole nije strasno. Taman obavi te pretrage do tad. pozitvna ja stvarno nisam upucena. Verujem da ce ti sledeći put promeniti terapiju. GagaT dokle si ti stigla?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 12:05:13
|
|
|
|
jess021
|
Ivannam, GagaT...da nastavite nasim stopama i u februaru
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 12:38:36
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: GagaT Men si zaboravila :) ;( Izvinjavam se, tebe cemo expresno u trudnicke teme
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 12:57:44
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Drage moje..danas mi je 15-ti dan od et beta je 1800.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 13:00:56
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
GagaT i Ivana sto pre da nam javite pozitivne bete..ova godina je samo za bebe..u mom okruzenju u poslednjih 3 meseca ima vec 7 trudnica,sto iz vto sto normalnim putem..sasvim nebitno kako....samo napred i pozitivne budite.Razmisljajte samo da ovaj put mora uspeti..
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 4.2.2015 13:01:41 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 13:25:50
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, super za betu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 14:35:28
|
|
|
|
Maraj
|
Lidija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 14:38:28
|
|
|
|
GagaT
|
Hvala lepotice moje, ja jesam pozitivna, vec se ponasam kao trudna, u stvari ja to i jesam. :-) Ja idem sitnim koracima za vama trudnice moje drage i nadam se da cu vas uskoro stici.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 14:54:20
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Drage moje..danas mi je 15-ti dan od et beta je 1800. cestitam,neka bude lepa i laka trudnoca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 15:21:59
|
|
|
|
IvannaM
|
Lidija divna beta nasa :) Nego sta, evo i nas uskoro....taman cemo imati o cemu da caskamo narednih 9 meseci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 16:16:34
|
|
|
|
Chipsy
|
BravoLidija! Vrlo moguce da je vise beba! Bas se radujem zbog tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 16:51:55
|
|
|
|
pozitivna
|
Maraj draga ! I ja se nadam da ce promeniti ,al nema ih da me zovu niti pisu ,bice kako je sudjeno Nadamo se lepoj sudbini ma da sam sva neznam ni ja ,naravno zao mi je sto nije uspelo al eto .... Cestitam na tako prekrasnim betama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.2.2015 17:45:23
|
|
|
|
GagaT
|
Maraj, izvini - imas privatnu poruku.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 13:14:27
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Hvala drage moje...cekamo Vas da nam se pridruzite u trudnickim temama..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 15:19:07
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, kad ces ti na uz? Ja bila danas, sve ok, al je rano za srcanu radnju tako da idem opet sl. cetvrtak.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 15:19:57
|
|
|
|
jess021
|
Pozitivna, bas mi je zao. Sta kazu dr? Sta dalje?
< Poruku je uredio jess021 -- 5.2.2015 15:21:13 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 17:16:25
|
|
|
|
pozitivna
|
Jess Hvala ti draga sto mislis na mene ,eto pisala sam ti na PP. Nadam se da ce me pozvati odbijasniti i mozda opet krenem ,videcemo sta kazu Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 17:21:38
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jess bas sam se pitala kako si ti?meni rekli da dodjem tek posle 17 -februara.to je za 12 dana.tek tada da im se javim pa da dogovorimo ul.zvuk .a kod tebe je to onda 3-nedelja od utvrdjivanja bete?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 17:44:12
|
|
|
|
bikki
|
Devojke,da li je nekoj od vas predlagan ERA test pre vantelesne i da li ga je neka radila?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 18:10:00
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, ne draga, u ponedeljak bi bilo tacno dve nedelje od prve bete koja je radjena na 11-ti dan. Danas mi je tacno 3 nedelje nakon transfera. Bikki, to je neki test u vezi endometrijjma jel'' da? Ko ti je to predlozio? Nisam sigurna, negde sam procitala da ga je neka zena radila, ali ne mogu da se set_im gde.
< Poruku je uredio jess021 -- 5.2.2015 18:12:42 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 18:22:46
|
|
|
|
bikki
|
Jeste,Jess,u vezi endometrijuma je,odredjuje kada je najbolje da se uradi embriotransfer. Predlozili su mi ga danas u genezisu,ja nikada nisam cula za njega,pa sam htela da se raspitam. To je dodatnih 870e,pa nisam nacisto..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 19:05:19
|
|
|
|
jess021
|
Znam da oni to rade. Ne znam sta bih ti rekla, nije uopste malo para. Sta ti kazu, zasto bi to trebala da uradis? Jel ides kod njih privatno ili preko fonda? Kod kog dr?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 19:45:39
|
|
|
|
bikki
|
Kaze da bi trebala to da uradim zato sto imam endometriozu Idem privatno,posle dva neuspesna pokusaja u betaniji,odlucila sam se za njih,ali radicu iz prirodnog ciklusa.Meni je prosli put u betaniji amh bio 0.7 i trninicka mi je tada savetovala prirodni ciklus za dalje. Sad,pre neki dan,izvadim amh,a on 1.16. Ipak sam se odlucila za prirodni ciklus i dr nije ni predlagala nesto drugo Kod dr.Crnogorac sam. Danas sam dosla na forum posle dugo vremena,i vidim da si trudna,i jako mi je drago Opet si bila u betaniji,jel? Opet kod tninicke?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 21:06:40
|
|
|
|
sagitarius
|
Bikki,Ljubic je pricao u nekoj emisiji,imas na you tubu kako se priprema endometrijum.Po meni je to jos bolje od tog testa,jer se bukvalno pripremi endometrijum za prihvatanje embriona.Verujem da i genesis ima tako nesto.Svakako je zanimljivo pricao o vantelesnoj,pa baci pogled.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 5.2.2015 21:07:55
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,jel ni ti nisi cula srce?Izvinjavam se ako si vec napisala,a ja nisam procitala.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?