|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
30.1.2015 13:03:08   
Trcosava
Čestitke novopečenim trudničičičičičiičicama user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2051
30.1.2015 13:17:12   
Maraj
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN

Maraj jos jednom cestitke...u koliko sati si isla da vadis krv?za koliko budu rezultati?

Hvala draga. Drzim fige i navijam za tvoju betu. Ja sam dala krv jutros oko 9 rezultati bili oko 11. Zavisi u kako kojoj laboratoriji. Ja idem u biomedicu na Slaviji tamo im je centralna laboratorija pa budu brzo gotovi rezultati. Ako odes u neku ispostavu laboratorije rezultati budu za 5-6 sati

Direktna veza do poruke: 2052
30.1.2015 14:23:49   
pozitivna
:)))) user posted image Maraj !!! user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITAM DRAGA I TEBI I TVOM SUPRUGU :) i zelim ti laku trudnocu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2053
30.1.2015 14:34:03   
sagitarius
Lidija,i ja idem u biomedicu na slaviji i mislim da su najbrzi od svih.Kako se drzis?

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 2054
30.1.2015 17:21:54   
LIDIJA STEVAN
Sigitarius..nekako mi sve daleko ponedeljak..sva sam naelektrisana i napeta..bas sam u nekom haosu..stomak me malo zicne u toku dana..a inace osecam kao da mi je stomak naduven..samo sto ne pukne..cesto mokrim..ne mogu da zadrzim urin dugo..a grudi nikad vece i nikad bolnije cini mi se...
jedva cekam da saznam rezultat..toliko sam nestrplijva da saznam rezultat,pada mi napamet ideja da idem sutra da uradim betu..

< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 30.1.2015 17:23:01 >

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 2055
30.1.2015 17:24:46   
jess021
Lidija, koji ti je sutra dan nakon et?
Da krenes i ti nasim stopamauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 2056
30.1.2015 17:26:31   
sagitarius
Lidija,potpuno razumljivo da razmisljas o tome,posebno sto znas da bi se i sutra pokazalo.A onda opet kada ti je Ljubic rekao ponedeljak,verovatno bi htela i to da ispostujes.Sta ti muz kaze?

Direktna veza do poruke: 2057
30.1.2015 17:30:01   
LIDIJA STEVAN
Sutra mi je 11.-ti dan od et.Muz mi kaze da odlucim ja kad hocu..on ce svakako ici samnom kad god odlucila...i on je za to da radimo sutra..nestrpljiv kao ja..jer dugo vec cekamo da se radujemo...a koliko sam nestrpljiva toliko se i plasim..

Direktna veza do poruke: 2058
30.1.2015 17:32:17   
sagitarius
Ha,ha,tako je i moj isto odgovarao kada sam ja htela ranije.Pazi,na 11ti mora da pokaze.Tako da,odluci ti,a ja sam sigurna da cemo se radovati,pa bilo sutra ili da ostavis za ponedeljak.

Direktna veza do poruke: 2059
30.1.2015 17:34:52   
LIDIJA STEVAN
Sigitarius..hvala ti na bodrenju...user posted image

Direktna veza do poruke: 2060
30.1.2015 17:36:29   
Maraj
Lidija, mini je danas bio 11.dan od et tj od fet-a. Embriotran je bio star 6 dana. Verujem da ce ti pokazati. Ja sam se ovaj put zainatila da cu raditi kad mi je dr rekla jer sam se plasila da radim ranije.

Direktna veza do poruke: 2061
30.1.2015 17:38:17   
LIDIJA STEVAN
Sigitarius tebi su vracene dve blaste?Ti sigurno nosis dve bebice...user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2062
30.1.2015 17:39:44   
Maraj
I ja mislum da su kod nje dve. Beta joj je bila ooogromna u odnosu na moju gde je vracena jedna blasta.user posted image

Direktna veza do poruke: 2063
30.1.2015 17:40:17   
LIDIJA STEVAN
Maraj draga,meni je dr rekao 14 dana od et a ja bi zelela ranije da vadim..Ti znaci znas da imas jednu bebicu jer ti je vracena jedna blastica,meni su vracene dve kao i kod Sigitarius..joj divnooooo...user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2064
30.1.2015 17:42:27   
sagitarius
Maraj,Lidija,dve su vracene,pitala sam Gocu da li mogu biti blizanci,rekla je da moze da bude,ali da se ne moze samo po beti zakljuciti.Ali da svakako ima sanse.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2065
30.1.2015 17:43:34   
Maraj
Da da. Ja sam imala jednu zamrznutu blastu. I evo ga moj smrzlic je fenomenalanuser posted image . Presrecna sam draga i tebi zelim ovaj osecaj.

Direktna veza do poruke: 2066
30.1.2015 17:45:49   
LIDIJA STEVAN
Hvala Maraj Sigitarius..svima ..jedva cekam da saznam da sam i ja trudna...uzivajte drage moje u sreci i trudnoci..ljubim Vas/..odoh sada da jedem palacinke..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2067
30.1.2015 18:11:00   
jess021
Lidija, opusteno mozes da radis betu sutra.
Ja sam na 11-ti dan radila, a embrioni su mi vraceni na treci dan.
Navijamuser posted image
Inace, ja sam danas opet radila betu, 801.user posted image
Danas nisam uspela dobiti Betaniju da vidim kad cu na uz, valjda cu znati u ponedeljak.
I da, moj vam je savet da se ne krecete previse i da pazite ko vam dolazi, virusa ima mnogo i jako su opasni u ranoj trudnoci. Cuvajte se maksimalnouser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 30.1.2015 18:13:34 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 2068
30.1.2015 18:22:56   
sagitarius
Jess,strava za betu.Pa i ti imas sanse da bude vise od jednog bebcauser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2069
30.1.2015 18:36:58   
Maraj
Jess user posted image za betu. Ja cu u nedelju da ponovim mojuuser posted image
mene danas ceo dan bolucka glava i bas gorim. Nisam merila T al osecam da je preko 37

Direktna veza do poruke: 2070
30.1.2015 18:53:34   
LIDIJA STEVAN
Jess extra ti je beta ..znaci i kod tebe postoji sansa za blizance..super..

Mene upravo sad mnogooo boli stomak i krsta..morala sam da prilegnem..bas me rastura.
Maraj cuvaj se..u pravu je Jess gledajte skim se vidjate i izbegavajte siroke mase..to je jako bitno u prvim nedeljama trudnoce..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2071
30.1.2015 19:48:13   
Bebana17
Maraj, divne vesti, čestitam user posted image Uživaj u trudnoći, beta je lepa.

Lidija, i tvoja beta neka bude trocifrena user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2072
30.1.2015 19:56:31   
zece
Cestitki svim novim trudnicima ja od danas sam pocela da pijem metformin i primalut nor ali se osecam lose

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2073
30.1.2015 20:21:26   
LIDIJA STEVAN
Bebana hvala.
Zece sto se osecas lose?

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2074
30.1.2015 21:05:21   
LIDIJA STEVAN
Mozda ja ujutro odem da uradim betu..razmisljam da to uradim..javljam se sa rezultatom ..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here