Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:05:32
|
|
|
|
alexis77
|
Dobrodosle su sve ringerajke! :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:05:53
|
|
|
|
Anoniman
|
17.10., 17h U opticaju: * igraonica TC Bazar * igraonica New Nork * igraonica pozorište mladih Kontam da se konačno odredište, kao i prethodni put, javi pp-om prijavljenima na spisku, jel to ok? - simke - Maya - aliki - lilly.79 - Skoki - alexis77 - Nedja - guppy (ako druženje bude 17-og) - Ana - gina - i ja. SVE NAS JE VIŠE!
< Poruku je uredio Tasha RR -- 9.10.2009 11:10:12 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:09:24
|
|
|
|
alexis77
|
Ako se ne desi nesto neplanirano, gledamo se!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:13:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR 17.10., 17h U opticaju: * igraonica TC Bazar * igraonica New Nork * igraonica pozorište mladih Kontam da se konačno odredište, kao i prethodni put, javi pp-om prijavljenima na spisku, jel to ok? Jel i ovo ok, dopisala sam naknadno?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:17:27
|
|
|
|
simke
|
Meni sve odgovara,ja cu po principu kud svi Turci,tu i mali Mujo Samo mi javite na pp sta ste odlucile
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:40:37
|
|
|
|
guppy RR
|
Puuuunoooo vam hvala što ste pomerile datum zbog mene!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:44:21
|
|
|
|
Maya21
|
nama je ok
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:44:52
|
|
|
|
Rivana
|
A kad ce neko druzenje u Beogradu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:45:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Simke, Mayo, nije da ja necu njega da vodim, nego ja ne znam sta da radim tamo sa njim. On jos ne hoda, a nece da sedi ni sekundu, tako da mislim da bih izginula sa njim. Svi vodite decicu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:48:52
|
|
|
|
Maya21
|
dobro sister neka baba Jelza čuva Nešu a ti ćeš sa nama da se igraš
< Poruku je uredio Maya RR -- 9.10.2009 11:51:03 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:50:35
|
|
|
|
simke
|
Draga i moj je takav,pa cu ga voditi(taman izginula)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:53:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cu jos da razmislim, najveci problem je to sto on spava 3 puta preko dana, ako ne spava onda mu se sve poremeti, probacu onda nekako da iskombinujem da ga povedem.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 11:57:52
|
|
|
|
simke
|
Razmisli draga Evo ja se dobrovoljno javljam da zabavljam i Nesu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 12:00:19
|
|
|
|
Anoniman
|
U Bazaru u igraonici ima, na samom ulasku jedna ogromna "kada" (ne liči na kadu, nego ne znam šta bih napisala, ogrđen prostor, koji i nije baš ogroman, ali staje više dece), puna loptica, i prediđeno je za te baš male. Tu ima i mini tobogan. A onamo iza je za stariju decu, ali kažem, izgleda mi ubedljivo najviše prilagođeno za sve. nekako stariji mogu da se zabave, jer ima i ono na naduvavanje za skakanje (kao dvorci), a opet i ovim mlađima barijere nisu preogromne. Ako budete šetale, popnite se, zavirite. ja sam preko godinu dana ginula u Merkatoru, pozorištu mladih, Norku, samo jer se nikada nisam popela u Bazar. E, od kada sam se popela (hvala proslavi rođendana Dorinog Luke), ja se kunem u tu igraonicu!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 12:01:36
|
|
|
|
Anoniman
|
simke, dragaaa Znam da zvuci odvratno, ali ja sa njim nikada ne idem u kafice i na slicna mesta, jer je jednostavno nepodnosljiv, al ko zna, mozda ce se lepo zabavljati. Vodicu ga
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 12:05:39
|
|
|
|
Maya21
|
a Nedjo,da povedemo rezervnu tetku??? Tasho, da u pravu si! Mislim da je ta u Bazaru skroz ok, najprilagodjenija je a i nema dima
< Poruku je uredio Maya RR -- 9.10.2009 12:07:48 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 12:07:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ne znam bas, mozda bi bilo glupo....da je vodimo da nam cuva decu dok kafenisemo...snaci cemo se nekako, na smenu cemo Taleta i Nesu, a Makisa je veliki, on ce da se igra
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 13:35:10
|
|
|
|
aliki
|
Pa moj Aleksa je izgleda najmladji u ovom drustvu! Ne verujem da cu ga voditi. Mozda samo da ga vidite, pa nek ga tata seta. :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 15:20:49
|
|
|
|
cicko
|
I ja!!! (ako me mm ne "odvuce" kod svojih u Kulu ) IZVORNA PORUKA: Tasha RR 17.10., 17h U opticaju: * igraonica TC Bazar * igraonica New Nork * igraonica pozorište mladih Kontam da se konačno odredište, kao i prethodni put, javi pp-om prijavljenima na spisku, jel to ok? - simke - Maya - aliki - lilly.79 - Skoki - alexis77 - Nedja - guppy (ako druženje bude 17-og) - Ana - gina - i ja. SVE NAS JE VIŠE!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 15:23:05
|
|
|
|
Anoniman
|
17.10., 17h U opticaju: * igraonica TC Bazar * igraonica New Nork * igraonica pozorište mladih Kontam da se konačno odredište, kao i prethodni put, javi pp-om prijavljenima na spisku, jel to ok? - simke - Maya - aliki - lilly.79 - Skoki - alexis77 - Nedja - guppy - Ana - gina - cicko - i ja.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 15:23:35
|
|
|
|
cicko
|
Heeej, pa hocu li ja biti tamo jedina trudnica, bez "zgotovljenog" deteta???
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 15:27:26
|
|
|
|
Maya21
|
nema veze cicko, samo ti dodji, da se upoznamo u centru ako vec na detelinari ne stizemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 15:29:06
|
|
|
|
Skoki
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR A ja? Ana ja cu dolaziti iz bg-a, sto se mene tice mozes samnom... Taman da imam drustvo za pricu u toku voznje...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 15:29:18
|
|
|
|
Anoniman
|
I Skoki je trudna. A kakve to veze ima?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 15:34:02
|
|
|
|
cicko
|
Ma nema veze, vidimo se! IZVORNA PORUKA: Tasha RR I Skoki je trudna. A kakve to veze ima?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?