Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 15:20:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ja najcesce stavim kiselu vodu umesto piva ali se mini buba ne buni ni kada stavim pivo :) Meni je savrsena jer ne ide mleko :) Ja uvek stavim pivo, Una se isto ne buni, nekad stavim pola pivo pola kisela voda, ali pivo joj daje drugaciji smek
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 15:26:45
|
|
|
|
milicicak
|
UM, mm se buni zbog smeka piva Otud cesce stavljam kiselu vodu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 15:29:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: milicicak UM, mm se buni zbog smeka piva Otud cesce stavljam kiselu vodu ahahha kod nas se niko ne buni nisam ljubutelj piva, nikad za svoje 24 godine nisam ni jedno popila, sem sada u pitama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 15:50:15
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: mama krava Milicicak, kako pravis pitu s' mesom? Pita sa mesom i pivom by Jole82 Blago meni sa vama!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 16:10:32
|
|
|
|
17 joka
|
skusu,pirinac, domaci hleb i salatu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 16:16:43
|
|
|
|
Torbica
|
Corbica od povrca, lignje i mesano povrce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 21:56:07
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a jel tu pitu smeju da jedu deca zbog piva? Alkohol ispari na visokim temperaturama pri kuvanju i pečenju, što neko napisa, ostane samo šmek, tj. samo da ukus jelu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 22:24:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Svasta nesto,mini pizze,raviole sa sirom i sada bakin kolac...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 12:50:51
|
|
|
|
majared
|
Kelj po maminom receptu, njam Nije da se hvalim ali ispao boli glava
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 15:16:08
|
|
|
|
QueenJ
|
Žu-žu i musaku sa makaronama, za sada...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 15:26:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Rucak pljeskavice, pire krompir, baren kukuruz secerac i grasaka, supa. I kislei krastavcici! Vecera palacinke!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 15:30:27
|
|
|
|
bubulence
|
za rucak imali punjene paprike od neki dan. za veceru cu ovu pitu sa mesom ali cu ipak stavito kiselu vodu umesto piva. znam da alkohol ispari na odredjenoj temperaturi ali neka, da mi se dete ne navikava
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 15:33:09
|
|
|
|
daca77
|
Ja jedva skuvala corbu sa cuftama-beba je tokom dana non stop budna i samo vristi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 16:36:57
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: majared Kelj po maminom receptu, njam Nije da se hvalim ali ispao boli glava Može recept? Mi smo imali pileću supu od juče, a ispekla sam batake i krompir u rerni i uz to smo jeli zelenu salatu. Za dezert ostalo od juče skroz ludog kolača od jabuka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 19:37:54
|
|
|
|
wivern
|
Opet snenokle
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 20:20:50
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Didy Mi smo imali pileću supu od juče, a ispekla sam batake i krompir u rerni i uz to smo jeli zelenu salatu. Za dezert ostalo od juče skroz ludog kolača od jabuka. Edit: palačinke za večeru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 20:28:18
|
|
|
|
Azra_
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ja jedva skuvala corbu sa cuftama-beba je tokom dana non stop budna i samo vristi. Daco, ja skoro do godinu dana nisam uspevala ništa da skuvam. tako smo i mi, dan-noć dreka. Ne brini, prođe. Kuvaćeš do mile volje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 21:08:14
|
|
|
|
big mum
|
junetina sa povćem(đuveč),mančmelou kolač sutra domaća supica sa povrćem,pita sa sirom i po želji girice u kukuruznom brašnu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 21:08:27
|
|
|
|
Anoniman
|
za rucak pileca corbica i sarma, njam! za veceru palacinke. hocu i ja recept za kelj. ja ga inace ne volim, pa ga i ne kuvam. mozda mi se tako dopadne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.1.2015 21:25:30
|
|
|
|
soni
|
supica, musaka sa brokolijem i karfiolom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.1.2015 15:17:14
|
|
|
|
jess021
|
Mantije, po receptu Joka17. Super izgledaju, ali jos nisam probala, cekam da se o`lade!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.1.2015 21:45:46
|
|
|
|
Anoniman
|
danas pohovala pilece belo, pirinac i sarena salata. .. za sutra za decu dzigerica i krompir, a za nas pojma nemam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.1.2015 21:53:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pastirska pita od gastronomada. Za decu supica. Za verceru su bile slane galete. Za sutrasnji rucak imamo pasulj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.1.2015 21:56:14
|
|
|
|
madre
|
danas samo krompir/paradajz corbica...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.1.2015 22:06:55
|
|
|
|
Maraj
|
Povrtnu corbu i pljeskavice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?