Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2014 17:09:49
|
|
|
|
daca77
|
Dunjice, jedva cekam tvoju pricu, jer me bas zanima kako izgleda nakon carskog, kod nas koje smo vise puta seckane
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2014 18:41:03
|
|
|
|
17 joka
|
Degu,Dunjice jedva cekam vase price a i tvoju daco pocetkom iduce god
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.7.2014 12:28:32
|
|
|
|
New Mom
|
Sto ne javljate da ste mi objavili pricu?
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 6.8.2014 1:10:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Divne priče naših sjajnih devojaka NEW MOM POROĐAJNA PRIČA KLIK SANJALICA POROĐAJNA PRIČA KLIK DEGU POROĐAJNA PRIČA KLIK Uskoro stiže moja, obećavam
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.8.2014 1:24:13 >
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 15.9.2014 13:58:34
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja zabušavam, sramota me. Potrudiću se da je napišem u toku ove nedelje. Čekamo i vaše priče, drage naše mamike
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 17.9.2014 16:16:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo nove emotivne priče od naše QueenJ KLIK
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 17.9.2014 17:45:38
|
|
|
|
17 joka
|
Čitah i suze same idu Čestitam divno je kad se sve zavrsi dobro
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 17.9.2014 17:50:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Divna prica dobro je sve sto se na kraju dobro zavrsi! Cestitamo mama!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.9.2014 16:03:30
|
|
|
|
rošula
|
Divnooo, bravo QueenJ
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.9.2014 20:53:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Eto, neispavana mama (ja) preskočila da javim da su objavljene dve PRELEPEEEE priče naših Ringerajki: Naša Pari nam je napisala svoju divnu priču: Zaplakala je posle par sekundi i odmah su mi je stavili na grudi…koje emocije…neopisive…Prišao mi je i muž, poljubio, osmehnuo…taj momenat je stvarno kao nijedan drugi…plakala sam… Pročitajte celu priču OVDE
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.9.2014 20:59:22 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.9.2014 20:56:02
|
|
|
|
dunja RR
|
vini: Moja porođajna priča Čekala sam 16 godina da ostanem trudna, uspjela nam je peta po redu vantjelesna oplodnja. Možete da pretpostavite koliko sam bila srećna i koliko sam uživala u svakom pokretu bebe. Trudnoća je bila savršena, sve je bilo super kao u knjigama. Morala sam da se porodim carskim rezom zbog nekih starih dijagnoza, tačnije zbog dioptrije. Pročitaj više OVDE
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.9.2014 20:59:33 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.9.2014 21:03:41
|
|
|
|
17 joka
|
divne price
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 15:51:24
|
|
|
|
lesica
|
Porođajna priča naše Dunje RR ( konačno) Dunja RR: Moja porođajna priča "Suze idu i dok ovo pišem, potisnula sam sve ovo, u neki zabačeni kutak moje glave. Možda je tako bolje. Možda mi je zato i trebalo ovoliko da napišem svoju priču. Možda nisam htela da se vratim u dane strepnje za mog dečaka. ... ali, jednog dana ću pričati mom sinu jednu drugu priču, onu od pre porođaja. Priču o veličini moje želje. Priču koja je posebna." A Sava... Sava je sada jedan divan dečkonja, koji zna svašta i raduje se svima, i zaista je pravi ponos mame i tate Ljubi ga teta Les puuuuunoooo!!! p.s. Ulenjile ste mi se!!! Šaljite vaše pričice pod hitnoooo!!!!!
< Poruku je uredio lesica RR -- 19.1.2015 15:56:07 >
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 15:54:41
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 16:02:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Dunja Prica je puna emocija.
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 16:19:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Auh bre dunja kako me rasplaka sad! Divna priča!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 16:21:41
|
|
|
|
Didy
|
Dunja, tvoja porođajna priča mnogo liči na moju sa Stefanom. Mislim ns ono sve posle. Prepoznala sam svoje emocije u tvojima, vrlo dobro znam kako si se osećala.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 16:26:06
|
|
|
|
jess021
|
Dunja, divnooooo!!!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 16:39:47
|
|
|
|
eca89
|
Jao Dunja divno, rasplaka me!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 18:27:38
|
|
|
|
pari
|
I ja se rasplakala... Dunja,svaka čast!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 18:44:12
|
|
|
|
minnica
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 18:50:32
|
|
|
|
wivern
|
Divno
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 22:13:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala vam puno drage moje Jedva čekam priče drugih mamika
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 23:41:26
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja tek sad videh temu... Ali sam dosta priča već pročitala. za sve hrabre mame U svima nama očigledno čuči talentovani pisac
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 19.1.2015 23:49:17
|
|
|
|
bubulence
|
uh, previse emotivno sada za mene, a toliko lepo napisano... divno... neka su nam svi zivi i zdravi
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?