Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.1.2015 14:35:55
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Valerie ,super ti je graf, važno je da graf ima O pa će onda biti i drugih modnih detalja na njemu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.1.2015 20:20:43
|
|
|
|
madre
|
valerie, nesto je rano pocela da pada UM, gde si, sta kaze BT, jesi li nahvatala ovulejsn
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.1.2015 22:54:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam merila 3 dana temp, U se budila po celu noc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.1.2015 23:59:43
|
|
|
|
tatjan@
|
Eto i ja da se prikljucim.. nikako da docekam kraj ciklusa, PMS me drma grozomorno.. navijam devojke
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 0:07:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tatjana, graf je oooodlican! Nadam se da je dobitni
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.1.2015 0:13:28 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 7:29:11
|
|
|
|
Maraj
|
Tatjan@ divan graf! Koliko ti inace traju ciklusi? Kasno ti ke bila O. Po grafu ne izgleda da ces skoro dobiti jer ti je tek 8dan nakon O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 8:32:30
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Opa tatjan@ ne znam kolika je temp jutros ali ovaj bi mogao da bude i trfozni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 8:34:16
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
htedoh reći trofazni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 19:58:20
|
|
|
|
gogili75
|
da li je za vreme ovulacije povišena temp ili nakon ovulacije...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 17.1.2015 20:38:38
|
|
|
|
Maraj
|
Kad ovulacija prodje T naglo skoči
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 18.1.2015 11:45:54
|
|
|
|
tatjan@
|
Ja imam duze cikluse, od 33-38 dana, i malo kasnije ovulacije.. mislim da nikad nisam imala O ranije od 18 dc. Posto ceo zivot imam visak kilograma, doktorka mi je objasnila da je to najverovatnije zbog toga. Ipak na srecu sve je u granicama normala i nemam nikakav poremecaj, rodila sam dvoje dece bez problema, jedino sto nam malo duze traje dok zatrudnimo.. Posle drugog porodjaja sam pila tablete za kontracepciju i od tada imam O posle 20 dc i malo krace lutealne faze, verovatno treba vremena dok se sve vrati na staro. Eto danasnji
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 10:12:04
|
|
|
|
tatjan@
|
POZELENEO GRAF!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 10:45:32
|
|
|
|
Maraj
|
Divno Tatjan@
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 10:54:24
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 11:19:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Tatjana cestitam i ovde! Ja cekam da dobijem pa opet sve ispocetka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 11:25:46
|
|
|
|
Peace*
|
Nemoj to raditi. Meri. Piši, nema veze što si preskočila nekoliko dana. Možda će ti u jednom momentu trebati baš kraj ciklusa, da porediš. I to kad ti se dete budi, nemoj preskakati. Meri i piši. I meni se budio Luka u vreme kada sam merila. Nema više te teme, ali ustajala sam bar 2x u toku noći, tačno se sećam da smo pisale o tome dal ima veze ili nema.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 11:30:24
|
|
|
|
Anoniman
|
E vidis a ja citala da se mora imati bar 8 sati dna u kontinuitetu da bi graf bio tacan! Hvala! Da pocnem onda sutra ujutru opet sa merenjem? Do 31 ima vremena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 11:44:31
|
|
|
|
vonavoj
|
UM,ne zabusavaj sa merenjem..secas se mog grafa,em nisam redovno merila,em smo imali 2 puta akciju i evo Jovane..a na kraju mi je maslacak rekla i bez testa da sam MOJ GRAF
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:01:26
|
|
|
|
tatjan@
|
Hvala vam svima :) Stvarno se nisam nadala da ce tako brzo, Sergeja smo pravili dve godine, a ovu bebu tri meseca! Jos krenuo mm danas da uplati za more, prva polovina septembra, vec smo popunili ugovor.. Nista od toga, moram da trazim juni Zato sam i radila test, ajd za svaki slucaj :D Trece dete kuku meni
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:03:35
|
|
|
|
vonavoj
|
tatjana,cestitam~ i svaka cast na odluci za trece dete!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:06:08
|
|
|
|
Peace*
|
Jeste, trebalo bi biti 8 sati sna u kontinuitetu. Ali moja logika je bila sledeća: Ako ja svaku noć ustajem, moj san i moja temp i moj graf su stalno dovoljno netačni, da konačna slika bude dovoljno tačna.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:37:28
|
|
|
|
Valerie
|
evo ga i moj zelenko. izvukao se sa granice ponora moracu jos malo da merim, dok se beta ne ucvrsti. ipak je crtica bledunjava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:38:50
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:40:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I meni danas skočila temp, 11dpo Ja spavam oko 6h u kontinuitetu.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.1.2015 12:42:07 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.1.2015 12:44:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Jeste, trebalo bi biti 8 sati sna u kontinuitetu. Upadam kao padobranac. Ali brate mili ja ne pamtim kad sam odspavala 8 sti u kontinuitetu zadnjih (da sad ne slažem) min 15 god!!!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Garderoba za bebe i decuVVVVNajbolje je naci komad odece za dete koji ispunjava sve navedeno, ali ipak, sta vam je najvaznije?Da bude dovoljno velika i siroka (
10%)
Da bude od prirodnih materijala (
73%)
Da se lako oblaci (
8%)
Da ne bude skupa (
1%)
Da lepo izgleda (
7%)
Ukupan broj glasova: 107Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!