Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.1.2015 19:28:01
|
|
|
|
Anoniman
|
za rucak corbica od brokolija i musaka. ostalo i za sutra, taman da mozemo da skitamo. sad sam spremila gibanicu za veceru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.1.2015 20:07:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Krompirice i meso , palacinke again
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.1.2015 20:24:52
|
|
|
|
bubulence
|
punjene paprike, za danas i sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.1.2015 17:21:49
|
|
|
|
minnica
|
Krmenadle u pekaču, za decu i mm još i paradajz čorbicu i grašak, a za mene prokelj. Za dezert deci ameičke palačinke.
< Poruku je uredio minnica -- 17.1.2015 17:22:24 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.1.2015 17:23:53
|
|
|
|
Maraj
|
Rizi bizi sa puno povrca i mlevenog mesa a upravo zavrsila i cheese chake jos da se stegne bice za sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.1.2015 18:01:36
|
|
|
|
mama micki
|
Kod nas danas musaka i salata od kiselog kupusa. Slatkiša nema do daljnjeg... Minnice, pa gde si ti! Ima li te i na drugim temama?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.1.2015 18:04:22
|
|
|
|
madre
|
corba od raznog povrca i pilece belo meso u sosu od pavlake i senfa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.1.2015 18:48:22
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: mama micki Kod nas danas musaka i salata od kiselog kupusa. Slatkiša nema do daljnjeg... Minnice, pa gde si ti! Ima li te i na drugim temama? Hej! Evo me, čituckam ka stignem, a ređe pišem. Trenutno se bavim (‚ponovo ) dijetalnim menijem, pa možda počnem i tamo da pišem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.1.2015 19:38:36
|
|
|
|
mama micki
|
IZVORNA PORUKA: minnica Hej! Evo me, čituckam ka stignem, a ređe pišem. Trenutno se bavim (‚ponovo ) dijetalnim menijem, pa možda počnem i tamo da pišem. I ja ću najverovatnije uskoro početi da pišem u tim temama, pa možemo opet da se družimo! Da ne idem ovde više u OFF.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.1.2015 20:46:10
|
|
|
|
bubulence
|
krem corbicu od belog mesa, krompira i praziluka i gibanicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 11:00:21
|
|
|
|
Olga75
|
konacno sam uzela da skuvam nesto kokosija supica , pilece belo meso natur , krompir iz pecnice sa belim lukom e sad mi retko jedemo meso iz supice pa cu verovatno napraviti i pilav pa sam i sutra mirna od kuvanja desert cemo kod mame jer joj je bio rodjendan pre par dana pa nas mozda iznenadi necim slatkim i finiiim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 11:08:31
|
|
|
|
minnica
|
domaća pileća supa, bareni krompir, sos od paradajza i pileće belo meso pohovano u susamu
< Poruku je uredio minnica -- 18.1.2015 11:09:16 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 11:12:06
|
|
|
|
mama krava
|
Danas spremam pirinac, a mm ce da spremi ribu, tj da je donese pecenu sa pijace ... a za desert ostalo suvog voca od Bozica, pa cemo to da grickamo! Posti se danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 11:29:48
|
|
|
|
Didy
|
Pileća supa, sosa i mesa. Klasika nedeljom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 11:33:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sarme
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 14:21:55
|
|
|
|
milicicak
|
Dorucak palacinke. Rucak krem supa od brokolija, pastrmka u foliji, krompir sa blitvom, zelena salata. Jaffa kolac se hladi za uzinu :) Cim mi spadne temp odoh da pravim pitu sa mesom i grasak za sutra :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 14:33:25
|
|
|
|
mama krava
|
Ja zamesila "alergicarske kifle" da D ima sutra za uzinu u vrticu, a i da imamo za veceru. Milicicak, kako pravis pitu s' mesom?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 14:42:27
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Pileća supa, sosa i mesa. Klasika nedeljom. takodje... + pohovano meso, pire krompir, grasak...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 14:50:11
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Milicicak, kako pravis pitu s' mesom? Pita sa mesom i pivom by Jole82
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 14:57:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: mama krava Milicicak, kako pravis pitu s' mesom? Pita sa mesom i pivom by Jole82 najbolja pita samo nju pravim sa mesom druge vise ne! Kod nas juros bila savijaca by me sa sirom i jogurt. Rucak pileca krem corbica Vecera pizza ili palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 15:00:59
|
|
|
|
bubulence
|
a jel tu pitu smeju da jedu deca zbog piva?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 15:09:23
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a jel tu pitu smeju da jedu deca zbog piva? Mozda ide bezalkoholno pivo mada i ono sadrzi neki beznacajan sadrzaj alkohola.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 15:10:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a jel tu pitu smeju da jedu deca zbog piva? Ja pravim sličnu pitu, prelivam jajima, jogurtom i kiselom vodom. Sad cu da vidim da ti stavim link, slicne su pite. svekrvina-pita-od-mesa
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 18.1.2015 15:12:45 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 15:18:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Danas postimo, Krstovdan..pa je bilo krompira sa tunjevinom, pirinac sa pecurkama i paradajz sos. Za desert makarone sa orasima , nismo jeli odavno...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.1.2015 15:18:43
|
|
|
|
milicicak
|
Ja najcesce stavim kiselu vodu umesto piva ali se mini buba ne buni ni kada stavim pivo :) Meni je savrsena jer ne ide mleko :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?