Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.1.2015 7:48:51
|
|
|
|
Bebana17
|
Jess, Sagitarius, Maraj, navijam od sveg srca Ne treba se puno zamarati (nije moguće ne razmišljati uopšte ) sa kvalitetom embriona, brojem ćelija itd... Kad hoće - hoće. Sad udarite po nekim lepim filmićima, knjigama, lagane šetnje (ko sme), i osmeh na lice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.1.2015 9:49:32
|
|
|
|
jess021
|
Sagitarius, biolog mi je rekao dva dana leskarenje, a posle normalno i da uzmem bolovanje. Betu cu raditi 27.01. Sta su tebi rekli za mirovanje? Bebana, Wiv znam da kvalitet i broj ne znace uspesnost, i sama sam kroz to prosla. Nadam se da ce biti sve ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.1.2015 9:52:07
|
|
|
|
Peace*
|
jess Držim fige jako jako jako!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.1.2015 10:01:13
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,meni su rekli da nema treninga i fizickih napora,toplih kupki i sedenja u kadi.Sustinski neki laganiji tempo.Otvorila sam bolovanje,pa cu biti kod kuce i izlaziti malo da prosetam.Bas nam se fino vreme namestilo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.1.2015 11:05:21
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene. Isla do Doma zdravlja otvorila bolovanje. Bas je divno napolju. Dr me malo uplasila. Oni sada u Domu prave potrazivanja za ovu godinu. Kako ja imam trombofiliju kaze oni mogu sve da naruce osim fragmina a ja bas sinoc krenula sa fragminom Ja joj rekla na to nema problema nabavicu fraksiparin pa cu njega da uzimam od veceras a ona ce mi na to da to ne smem da radim jer mogu dobiti alergiju vec moram da kontaktiram hematologa dr Miljica koji mi je fragmin i prepisao.... Jer neka od vas prelazila sa fragmina na fraksiparin? Rekla sam sebi necu da se nerviram, samo da zatrudnim posle cu juriti Miljica za terapiju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.1.2015 14:33:18
|
|
|
|
jess021
|
Peace
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.1.2015 18:29:30
|
|
|
|
baby_blue
|
Nemoj sama na svoju ruku ništa da radiš. Ja imam obrnut slučaj,imam alergiju na fraxiparin,pa mi je dr Miljić rekao da počnem sa Fragminom. Ako i na njega budem alergična,onda Clexan. Prvo sam krenula sa fraxiparinom baš zato jer su mi svi u apotekama tad govorili da je nestašica Fragmina.videćemo kako će ići. Mi smo sad pri kraju desete nedelje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.1.2015 18:33:25
|
|
|
|
Maraj
|
baby blue hvala na objasnjenju mazi nam draga tibu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.1.2015 19:27:01
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, iskreno se nadam da ce fet biti dobitna kombinacija!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 2:15:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jer neka od vas prelazila sa fragmina na fraksiparin? Rekla sam sebi necu da se nerviram, samo da zatrudnim posle cu juriti Miljica za terapiju Ja sam prešla, na samom početku. Isto krenula sa fragminom, pa došlo do nestašice fragmina i prešla sam na fraxiparin. Otišla ko Miljića dan posle prvog fraxija (sticajem okolnosti sam baš tada imala zakazano), on rekao - šta da radimo kada tako mora. Rekao mi je da on uvek najpre glasa za fragmin, ali ako je nestašica dobar je i fraxi. U drugoj trudnoći sam od početka fraxiparin koristila. Srećno draga moja, nadam se da sam bar malo pomogla
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.1.2015 2:16:38 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 13:18:22
|
|
|
|
17 joka
|
svim srcem za sve Beby,Dunjice , za vas jdan veliki grlisa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 16:54:25
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Zdravo zenice,dugo me nije bilo..znate i sami kakav je zivot brz i sve uz njega i naravno pripreme za vto.. Evo napokon i mene u lepoj prici,napokon smo izlecili ureaplazmu i krenula u Jevremovoj na folikulometriju u prirodnom ciklusu,folikuli popucali i u utorak embriotransfer iz prirodnog ciklusa,ponovo mi radi Prof,Ljubic.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 16:56:52
|
|
|
|
17 joka
|
Lidija, srecno i uspesno da bude
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 16:57:12
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
jess gde si radila Embriotransfer?ja u utorak idem sa smrzlicima u Jevremovoj ,Ljubic mi radi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 16:57:48
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
hvala Joko..kako situacija napreduje kod tebe?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 16:59:59
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Maraj na praznik?sjajno..ja u utorak radim embriotransfer sa dve blaste...gde ti radis?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 17:07:20
|
|
|
|
17 joka
|
Lidija,svasta se nesto izdesavalo poslednjih meseci, zato i nisam bila na RR trenutno niti mogu niti zelim razmisljati o tome. sad zelim da se posvetim nama a i neko vreme idem van zemlje,da bismo finansiski mogli bar malo da se oporavimo. pa kad budemo u mogucnosti ponovo cu biti u toj prici,samo sa mnogo manje stresa,straha,svega . bicu tu sad cesce,mozda cu se javiti i kad budem u Nemackoj svima vam zelim puno srece i uspeha
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 17:16:37
|
|
|
|
Maraj
|
Lidija stevan divno ajde pa da bude uspesno ja radim u ponedeljak u bolnici Ivanovic. Imam jednog smrzlica i iszo je iz prirodnog ciklusa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 17:32:36
|
|
|
|
sagitarius
|
Lidija,neka je sa srecom.Imam jedno pitanje,jel Ljubic radi bas u Jevremovoh ili se prebacio na nbg?Ja sam odustala svojevremeno od njega i presla kod Ivanovica,jer je stalno bio odsutan,a tamo mi se ostale doktorke bas ne dopadaju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 17:34:01
|
|
|
|
sagitarius
|
E,moram i da primetim da nas sad bas ima sto pokusavamo u isto vreme sa eskimcicima.😄
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 17:40:05
|
|
|
|
Maraj
|
Jao da sagitarius divno je sto smo zajedno pa mozemo bodriti i "ispotivati" jedna drugu o simptomima ja ne znam nista o Ljubicu. Znam samo da on nije stalno boravio u Jevremovoj pa sam se ja iz tog razloga odlucila za Ivanoviće. Zelim jedan dr da me vodi a ne svaki put frugi.... bar je tako bilo u Jevremovoj kad sam se ja raspitivala sada ne znslam kako je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 17:52:00
|
|
|
|
Chipsy
|
Cao zene drage! Jess, navijam, i ja sam isto imala 7jc, a 3 mi vratili, nije bilo nicega za zamrzavanje, i evo sad sam 19. nedelja Maraj, sagitarius, drzim fige! Lidija, Ja mislim da Ljubic u Jevremovoj samo radi vto, jer na nbg nemaju laboratoriju i to. Ja sam za UZ kod njega imala zakazano u Jevremovoj, pa me zvali da promene da dodjem na Nbg. Sto se tice UZ valjda je u Jevremovoj sredom. Drzim ti pesnice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 18:34:48
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Joko ndam se da ces ostvariti sve sto si zamislila..zelim ti puno srece i da nam se uskoro pridruzis nama..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 18:38:38
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Chipsy kako si ti?kako ti je cerkica?ljubic radi vto u jevremovoj samo .to je inace njegova klinika.a medigrup drzi sa dr Risticem i Jedro.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.1.2015 18:42:13
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, ja sam radila et u Betaniji. Nadam se da ce ti et biti uspesan. Chipsy, znam da nema pravila, ali kontam da cu da flipnem do bete. Raspolozenje i nada mi se smenjuju na svakih sat vremena, mm ce da odlepi sa mnom. Prvo kontam da su nam sanse jako male, pa onda da ce ipak mozda nesto biti i tako u krug. Nije mi samo jasno kako su bili kvalitetniji embrioni sa klasicnim Ivf-om , nego sa ICSI?! Kontam da sam trebala pitati biologa kakve su nam uopste sanse da takvim embrionima? Ne znam ni da li znaju odgovor, ali ako su jako male sanse vredi li uopste raditi transfer? Sad vec verovatno paranoisem, ali meni je ovo treci put i ovo iscekivanje je ludilo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?