|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
16.1.2015 7:48:51   
Bebana17
Jess, Sagitarius, Maraj, navijam od sveg srca user posted image
Ne treba se puno zamarati (nije moguće ne razmišljati uopšte user posted image ) sa kvalitetom embriona, brojem ćelija itd... Kad hoće - hoće.
Sad udarite po nekim lepim filmićima, knjigama, lagane šetnje (ko sme), i osmeh na lice user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1626
16.1.2015 9:49:32   
jess021
Sagitarius, biolog mi je rekao dva dana leskarenje, a posle normalno i da uzmem bolovanje. Betu cu raditi 27.01. Sta su tebi rekli za mirovanje?
Bebana, Wiv znam da kvalitet i broj ne znace uspesnost, i sama sam kroz to prosla. Nadam se da ce biti sve ok.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1627
16.1.2015 9:52:07   
Peace*
jess user posted image
Držim fige jako jako jako!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1628
16.1.2015 10:01:13   
sagitarius
Jess,meni su rekli da nema treninga i fizickih napora,toplih kupki i sedenja u kadi.Sustinski neki laganiji tempo.Otvorila sam bolovanje,pa cu biti kod kuce i izlaziti malo da prosetam.Bas nam se fino vreme namestilo.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1629
16.1.2015 11:05:21   
Maraj
Evo i mene. Isla do Doma zdravlja otvorila bolovanje. Bas je divno napolju. Dr me malo uplasila. Oni sada u Domu prave potrazivanja za ovu godinu. Kako ja imam trombofiliju kaze oni mogu sve da naruce osim fragmina a ja bas sinoc krenula sa fragminomuser posted image
Ja joj rekla na to nema problema nabavicu fraksiparin pa cu njega da uzimam od veceras a ona ce mi na to da to ne smem da radim jer mogu dobiti alergiju vec moram da kontaktiram hematologa dr Miljica koji mi je fragmin i prepisao.... Jer neka od vas prelazila sa fragmina na fraksiparin? Rekla sam sebi necu da se nerviram, samo da zatrudnim posle cu juriti Miljica za terapiju

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 1630
16.1.2015 14:33:18   
jess021
Peaceuser posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1631
16.1.2015 18:29:30   
baby_blue
Nemoj sama na svoju ruku ništa da radiš. Ja imam obrnut slučaj,imam alergiju na fraxiparin,pa mi je dr Miljić rekao da počnem sa Fragminom. Ako i na njega budem alergična,onda Clexan. Prvo sam krenula sa fraxiparinom baš zato jer su mi svi u apotekama tad govorili da je nestašica Fragmina.videćemo kako će ići. Mi smo sad pri kraju desete nedelje.user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1632
16.1.2015 18:33:25   
Maraj
baby blue user posted image hvala na objasnjenju mazi nam draga tibu user posted image

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1633
16.1.2015 19:27:01   
jess021
Maraj, iskreno se nadam da ce fet biti dobitna kombinacija!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1634
17.1.2015 2:15:18   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Maraj
Jer neka od vas prelazila sa fragmina na fraksiparin? Rekla sam sebi necu da se nerviram, samo da zatrudnim posle cu juriti Miljica za terapiju

Ja sam prešla, na samom početku. Isto krenula sa fragminom, pa došlo do nestašice fragmina i prešla sam na fraxiparin. Otišla ko Miljića dan posle prvog fraxija (sticajem okolnosti sam baš tada imala zakazano), on rekao - šta da radimo kada tako mora. Rekao mi je da on uvek najpre glasa za fragmin, ali ako je nestašica dobar je i fraxi. U drugoj trudnoći sam od početka fraxiparin koristila.

Srećno draga moja, nadam se da sam bar malo pomogla user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.1.2015 2:16:38 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1635
17.1.2015 13:18:22   
17 joka
user posted image user posted image user posted image svim srcem za sve

Beby,Dunjice , za vas jdan veliki grlisa

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1636
17.1.2015 16:54:25   
LIDIJA STEVAN
Zdravo zenice,dugo me nije bilo..znate i sami kakav je zivot brz i sve uz njega i naravno pripreme za vto..
Evo napokon i mene u lepoj prici,napokon smo izlecili ureaplazmu i krenula u Jevremovoj na folikulometriju u prirodnom ciklusu,folikuli popucali i u utorak embriotransfer iz prirodnog ciklusa,ponovo mi radi Prof,Ljubic.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1637
17.1.2015 16:56:52   
17 joka
Lidija, srecno i uspesno da budeuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 1638
17.1.2015 16:57:12   
LIDIJA STEVAN
jess gde si radila Embriotransfer?ja u utorak idem sa smrzlicima u Jevremovoj ,Ljubic mi radi.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1639
17.1.2015 16:57:48   
LIDIJA STEVAN
hvala Joko..kako situacija napreduje kod tebe?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1640
17.1.2015 16:59:59   
LIDIJA STEVAN
Maraj na praznik?sjajno..ja u utorak radim embriotransfer sa dve blaste...gde ti radis?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1641
17.1.2015 17:07:20   
17 joka
Lidija,svasta se nesto izdesavalo poslednjih meseci, zato i nisam bila na RR

trenutno niti mogu niti zelim razmisljati o tome. sad zelim da se posvetim nama a i neko vreme idem van zemlje,da bismo finansiski mogli bar malo da se oporavimo. pa kad budemo u mogucnosti ponovo cu biti u toj prici,samo sa mnogo manje stresa,straha,svega .

bicu tu sad cesce,mozda cu se javiti i kad budem u Nemackoj

svima vam zelim puno srece i uspeha

Direktna veza do poruke: 1642
17.1.2015 17:16:37   
Maraj
Lidija stevan divnouser posted image ajde pa da bude uspesno
ja radim u ponedeljak u bolnici Ivanovic. Imam jednog smrzlica i iszo je iz prirodnog ciklusauser posted image

Direktna veza do poruke: 1643
17.1.2015 17:32:36   
sagitarius
Lidija,neka je sa srecom.Imam jedno pitanje,jel Ljubic radi bas u Jevremovoh ili se prebacio na nbg?Ja sam odustala svojevremeno od njega i presla kod Ivanovica,jer je stalno bio odsutan,a tamo mi se ostale doktorke bas ne dopadaju.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1644
17.1.2015 17:34:01   
sagitarius
E,moram i da primetim da nas sad bas ima sto pokusavamo u isto vreme sa eskimcicima.😄

Direktna veza do poruke: 1645
17.1.2015 17:40:05   
Maraj
Jao da sagitariususer posted image divno je sto smo zajedno pa mozemo bodriti i "ispotivati" jedna drugu o simptomimauser posted image
ja ne znam nista o Ljubicu. Znam samo da on nije stalno boravio u Jevremovoj pa sam se ja iz tog razloga odlucila za Ivanoviće. Zelim jedan dr da me vodi a ne svaki put frugi.... bar je tako bilo u Jevremovoj kad sam se ja raspitivala sada ne znslam kako je

Direktna veza do poruke: 1646
17.1.2015 17:52:00   
Chipsy
Cao zene drage!
Jess, navijam, i ja sam isto imala 7jc, a 3 mi vratili, nije bilo nicega za zamrzavanje, i evo sad sam 19. nedelja user posted image
Maraj, sagitarius, drzim fige!
Lidija, Ja mislim da Ljubic u Jevremovoj samo radi vto, jer na nbg nemaju laboratoriju i to. Ja sam za UZ kod njega imala zakazano u Jevremovoj, pa me zvali da promene da dodjem na Nbg. Sto se tice UZ valjda je u Jevremovoj sredom. Drzim ti pesniceuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1647
17.1.2015 18:34:48   
LIDIJA STEVAN
Joko ndam se da ces ostvariti sve sto si zamislila..zelim ti puno srece i da nam se uskoro pridruzis nama..

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1648
17.1.2015 18:38:38   
LIDIJA STEVAN
Chipsy
kako si ti?kako ti je cerkica?ljubic radi vto u jevremovoj samo .to je inace njegova klinika.a medigrup drzi sa dr Risticem i Jedro.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1649
17.1.2015 18:42:13   
jess021
Lidija, ja sam radila et u Betaniji. Nadam se da ce ti et biti uspesan.
Chipsy, znam da nema pravila, ali kontam da cu da flipnem do bete. Raspolozenje i nada mi se smenjuju na svakih sat vremena, mm ce da odlepi sa mnom. Prvo kontam da su nam sanse jako male, pa onda da ce ipak mozda nesto biti i tako u krug. Nije mi samo jasno kako su bili kvalitetniji embrioni sa klasicnim Ivf-om , nego sa ICSI?! Kontam da sam trebala pitati biologa kakve su nam uopste sanse da takvim embrionima? Ne znam ni da li znaju odgovor, ali ako su jako male sanse vredi li uopste raditi transfer? Sad vec verovatno paranoisem, ali meni je ovo treci put i ovo iscekivanje je ludilo.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here