|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo
13.1.2015 21:37:19   
wivern

IZVORNA PORUKA: wivern

Evo i nas sa prve kontrole, izasli sa 3320 sad imamo 4200. Ja zadovoljna, sad mogu da odahnem od razmisljanja da li mi je dete sito.
Duzinu su zaboravili da nam izmere user posted image

2 mesec i 6 dana 4850g opet nam duzinu nisu merili user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 726
13.1.2015 21:39:32   
vonavoj
Prvi mesec se kod nas i ne meri,ali drugi da! Sta kaze dr? Moja je kao 10cm porasla za 2 meseca..sve mislim da je nisu na rodjenju dobro izmerili!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 727
13.1.2015 21:39:56   
Mariya

wivuser posted image super napredujete! izmeri ga ti kuci, mozda ne bude skroz tacno, ali bar otprilikeuser posted image
von, moja je 9 za prva 2 meseca, a ukupno do sada 12 cmuser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 13.1.2015 21:41:17 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 728
13.1.2015 21:43:37   
vonavoj
Mariya,kako imate tako cesto kontrole?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 729
13.1.2015 21:57:04   
Mala Elena

Evo i nas sa prve kontrole, izasli sa 3320 sad imamo 4200. Ja zadovoljna, sad mogu da odahnem od razmisljanja da li mi je dete sito.
Duzinu su zaboravili da nam izmere user posted image

2 mesec i 6 dana 4850g opet nam duzinu nisu merili user posted image

U kojem Dz? Ni E. nisu merili duzinu prva cetiri meseca, i posle su jednom preskocili tako da smo cekali tri meseca do kontrole !
E. napredovala samo 600 g za dva ipo meseca, u duzinu 4.5 cm...
U svakom slucaju , greska je sto kasno ide na spavanje, to smo sa pedijatrom ustanovili. .a sto jede manju kolicinu -jednostavno takvo dete.

< Poruku je uredio Mala Elena -- 13.1.2015 22:00:00 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 730
13.1.2015 22:26:04   
vonavoj
ME a kad ide na spavanje?? Moje su obe vampiruse..starija jos ne spava,trtlja u krevetu.mladja kao spava..ali se koprca!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 731
13.1.2015 22:31:17   
wivern
Ja izmerila 4 cm za dva meseca da je porastao. ME dom zdravlja novi beograd, kod starog merkatora.
Ni moj jos uvek ne spava, on zaspi izmedju 22-00 h i spava do 10 sutradan. Ima jedan podoj oko 3 i jedan oko 7.
Dr je zadovoljna, rekla je da nista ne menjamo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 732
13.1.2015 22:34:55   
vonavoj
To je najbitnije!!user posted image Moja je zaspala..ali trazice dopunu..pa onda do pola 4 i oko 8.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 733
13.1.2015 22:37:23   
vonavoj
A izgleda da jw danas bio skok u razvoju..nista spavala i samo urlala kad nije na sisi..zato ovako rano i spava..

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 734
14.1.2015 9:24:28   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Danas, 5 meseci i 5 dana - 68 cm i 7460 g.

Danas 7 meseci + 1 dan - 73 cm i 8450 težak

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.1.2015 9:25:44 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 735
14.1.2015 10:39:30   
MakiJ
mi smo sa 4 meseca imali 8 750g , e jeste pretezak

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 736
16.1.2015 9:35:48   
daca77
Kuhinjska vaga pokazuje da smo za 10dana u 2.mesecu napredovali 400gr i sada imamo 4300gr. Ovo je ok, jel da?

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 737
16.1.2015 9:41:27   
mika79
Po meni Daco ovo je super, samo nastavite takouser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 738
16.1.2015 9:50:28   
daca77
Hvala, Miko...jos samo da naucimo da ne gutamo vazduh pri sisanju i onda mozemo da odahnemo...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 739
16.1.2015 9:52:57   
Modessty
Super daco!!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 740
16.1.2015 9:55:12   
daca77
Mod, sama sam kriva za 1.mesec, jer joj nisam davala da sisa koliko hoce...krene sa povracanjem i ja prekidam sa dojenjem i tako mesec dana...jadnica mala, bila na dijeti pored ovakve majke.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 741
16.1.2015 9:56:24   
Modessty
ma nije bre ništa strašno! bitno je da sad ručka kako treba. Ne brini! Biće ona super cica maca! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 742
16.1.2015 10:08:50   
daca77
Nadam se da hoce...a nisam pametna kako da izbegnemo ovo povracanje?!user posted image
Sve me sramota kad neko dodje i vidi sta se desava...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 743
16.1.2015 10:15:32   
milicicak
Daco, a sto te sramota? Prosto, ima takvih beba user posted image
moja koleginica stalno prica da je klinac njene drugarice napravio rupe u parketu od povracanja kad je bio beba, valjda ga je ona stalno nosila istom putanjom posle podoja a on povracao u mlazu... lepo je napredovao, proslo posle drugog meseca a oni morali da stave laminat user posted image
bitno je da ste se vi usemili i da ona napreduje, a 400g za 10 dana je odlicno.
Ako je neko bio opterecen napredovanjem ja sam bila... cak sam nabavila i vagu za bebe pa smo se merili jednom nedeljno posle kupanja a ja pravila grafik napredovanja... luda zena...
Ako je lepo raspolozena, piski, kaki, nemoj puno da se brines, refluks ce proci user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 744
16.1.2015 10:28:22   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: daca77

Sve me sramota kad neko dodje i vidi sta se desava...

user posted image

Pobogu ženo to je beba, nije osoba od 30 god pa da može da se kontroliše!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 745
16.1.2015 11:02:01   
daca77
Trco, Milicicak, muka mi je da objasnjavam da je beba jednostavno takva...jer, oni odmah skoce na noge, kao da se beba gusi...pocnu sa pitanjima da li sam je vodila dr i sl., jer za mnoge je to patologija, posto njihova deca nisu cak ni bljuckala-npr.moje sestricine su bile takve, ne znam da li su par puta bljucnule i ta da im se malo slije iz usta, ali nisu sva deca ista.
Hiljudu puta se presvucemo, portikla nam je obavezni modni detalj, ali ne uspevamo da nam vrat bude cist i suv.

< Poruku je uredio daca77 -- 16.1.2015 11:04:43 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 746
16.1.2015 11:06:57   
mali_mis

Trco, Milicicak, muka mi je da objasnjavam da je beba jednostavno takva...jer, oni odmah skoce na noge, kao da se beba gusi...pocnu sa pitanjima da li sam je vodila dr i sl., jer za mnoge je to patologija, posto njihova deca nisu cak ni bljuckala.

Daco, moraces da pocnes da zestoko kuliras neke stvari, ili jos bolje ljude koji tako lupetaju, a bice jos dosta lupetanja.
I A. je bljuvao kao besan, ja sam bila izbljuvana, ma cim obucem cistu majicu odmah je ukrasi.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 747
16.1.2015 11:08:43   
daca77
M.Misu, to mi se redovno desava...taman obucem cistu bluzu i ona se namesti da podrigne meni u vrat.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 748
16.1.2015 11:12:18   
Modessty
Mali miš ti lepo kaže - ljudi svašta pričaju, a ti ne obraćaj pažnju na to. Sva njihova deca su bila prosto savršena i besprekorna i dodavala po kilo mesečno i sa 6 meseci kakili na nošu i kupali ih svako veče tačno u 8 sati....aaaaaaaaa Sve su to glupšosti!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 749
16.1.2015 11:37:24   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Trco, Milicicak, muka mi je da objasnjavam da je beba jednostavno takva...jer, oni odmah skoce na noge, kao da se beba gusi...pocnu sa pitanjima da li sam je vodila dr i sl., jer za mnoge je to patologija, posto njihova deca nisu cak ni bljuckala.

Daco, moraces da pocnes da zestoko kuliras neke stvari, ili jos bolje ljude koji tako lupetaju, a bice jos dosta lupetanja.
I A. je bljuvao kao besan, ja sam bila izbljuvana, ma cim obucem cistu majicu odmah je ukrasi.

Mišu, ja nisam ni oblačila. Koji moj da oblačim kad će za sat i po opet da me izbljuje user posted image

Ana je bljuvala do garant 7 meseca... Možeš misliti koliko sam se naprala i napeglala malih i velikih tetra pelena

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here