|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
8.1.2015 9:03:30   
Modessty
Ako sve dolazimo bez dece oćete fa se nađemo u nekom kafiću?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2051
8.1.2015 12:13:59   
Modessty
Izgleda da vecini odgovara kafic. U parkicu na bulevaru ? Zbog Šerpi da se ne šeta mnogo?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2052
8.1.2015 12:28:21   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Izgleda da vecini odgovara kafic. U parkicu na bulevaru ? Zbog Šerpi da se ne šeta mnogo?

user posted image moze kako kazete,u koji kafic? moze li 13h?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2053
8.1.2015 14:26:40   
Modessty
Jel može nedelja 12h, Pleasure cafe u parkiću?

< Poruku je uredio Modessty RR -- 8.1.2015 14:34:37 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2054
8.1.2015 15:39:03   
Klarita
user posted image user posted image user posted image moze, moze, moze

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2055
8.1.2015 18:08:49   
dejana007
i meni odgovara, sestricina mi taman zivi u komsiluku i doci ce po slike user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2056
10.1.2015 19:15:07   
serpica
Vidimo se sutra 12h pleasure kafe parkic.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 2057
10.1.2015 20:24:23   
Modessty
Jedva cekam da vas vidim! I da se odmorim od mojih zveri! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2058
10.1.2015 22:02:35   
dejana007
Lep provod user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2059
10.1.2015 22:12:43   
serpica
Dejana drugom prilikom nam se pridruzi,a hoce li sestricina da dodje po slike? Objasni joj kako izgledamo da nas nadje.user posted image
Azra i Mati se nisu javljale??

Direktna veza do poruke: 2060
10.1.2015 22:22:19   
dejana007

IZVORNA PORUKA: serpica

Dejana drugom prilikom nam se pridruzi,a hoce li sestricina da dodje po slike? Objasni joj kako izgledamo da nas nadje.user posted image

Ja joj rekla prati sto gde ima vise od 4 zena :D Ona je devojka od 18 leta, mrsava, malecka sa dugom smedjom kosom. Naci ce vas, i donece novac za slike. Nisu se javljale user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2061
10.1.2015 22:26:56   
serpica

IZVORNA PORUKA: dejana007

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja joj rekla prati sto gde ima vise od 4 zena :D Ona je devojka od 18 leta, mrsava, malecka sa dugom smedjom kosom. Naci ce vas, i donece novac za slike. Nisu se javljale user posted image

Ma salim se ja malo,ne zameri,drugom prilikom da dodjes da se bolje upoznamo da ne cekamo sledeceg rr deku.user posted image

Direktna veza do poruke: 2062
11.1.2015 1:06:17   
Azra_
Ja se konačno javljam... Stigli u Niš pre par sati, nisam stigla da vas pratim ovih dana. Ja sutra ne stižem jer ne znam gde mi je glava. Šerpi, javljam ti se na pp.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2063
11.1.2015 12:25:18   
dejana007
moja sestricina bila u proces kod parkica i nema nikog, moze neko da mi ostavi broj tel il nesto preko privatne poruke da bih vas kontaktirala, pleasee.. auh greska, sad videla da ste kod caira. ako vidite ovu poruku javite mi dal ste na Caisrki il bulevarski, pokusacu da organizujem nesto ako ne neka uzme slike ko je najblizi centru - bulevar, durlan isl pa cemo mi doci gde je najblize.

< Poruku je uredio dejana007 -- 11.1.2015 12:31:22 >

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2064
11.1.2015 17:34:31   
Ana13
Nismo bile ni u proces ni kod caira vec u Pleasure u parku sv.Save user posted image

Direktna veza do poruke: 2065
11.1.2015 18:27:48   
mati
Divan caj u podne bez prikolica. user posted image
Ali meni je ovo mnogo daleko. Dosla sam samo da bi platila slike. Nadam se da ce sledeca organizacija biti blize.

< Poruku je uredio mati -- 11.1.2015 18:28:23 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 2066
11.1.2015 20:42:13   
Ivanka 75
Sledece druzenje kod Mati kući, može user posted image

Ja sad ušla u Srbiju, vraćamo se iz Bugarske, zato nisam došla.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2067
11.1.2015 22:48:10   
dejana007

IZVORNA PORUKA: Ana13

Nismo bile ni u proces ni kod caira vec u Pleasure u parku sv.Save user posted image

znaci prvo sam fiksirala na proces, kad leepo procitala plezr poslal je u kazandžijsko i odustala od caira. a nisam imala pojma da je na Bulevaru jos jedan plezr user posted image Vidi se da puuno izlazim user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 2068
12.1.2015 9:20:54   
Modessty
Joleee daj slike! user posted image

Direktna veza do poruke: 2069
12.1.2015 10:02:28   
daca77
Stvarno, a gde su slike?user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2070
12.1.2015 12:40:22   
Klarita
user posted image Jole, bre, nema internet, znate da se igrala sama nesto i sve pokvarilauser posted image cim joj dodje majstor eto i slika sa druzenja

Mati, bre, pa sto ti je tako dalekouser posted image Ja dolazim sa 54km udaljenosti i ne bunim seuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2071
12.1.2015 12:42:55   
daca77
Ja nisam mogla da vam se pridruzim, jer imam svoju prikolicicu.user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2072
12.1.2015 13:58:24   
serpica

IZVORNA PORUKA: Klarita

user posted image Jole, bre, nema internet, znate da se igrala sama nesto i sve pokvarilauser posted image cim joj dodje majstor eto i slika sa druzenja

Mati, bre, pa sto ti je tako dalekouser posted image Ja dolazim sa 54km udaljenosti i ne bunim seuser posted image

user posted image i nije 54km nego 154km a ko ides preko Stupnicu,a ideeeees,znam!user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2073
14.1.2015 23:42:47   
Klarita
Jole mi jos sinoc poslala slike, ali ja nisam stigla uopste do laptopa od gostiju, obaveza, izlazakauser posted image te se izvinjavam...
Serpi, sve preko Zaplanje idem, ako ti kazesuser posted image , nego da vidis kako si kao biberce pored mene zenetinu, majko mila, pa ja nisam ovolika, ova Jole dirala nesto i namestala telefon garant
user posted image

user posted image

user posted image

A, sad aplauzi, divljenje, hvaljenje...idemooooouser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2074
15.1.2015 7:13:29   
serpica
Klari pa da se vidi ko je je prava zena user posted image odlicna si,slike su super..obicno me joletov telefon napravi lepsom,sta bi sad?user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here