Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 12:16:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja se isplaka' živa - čitah od prve stranice, a dete u stomaku me ubi
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 12:23:07
|
|
|
|
Klarita
|
Morala sam, Bubulence, izvini sestro Tema: Prosidba "mm je dosao jedan dan kod mene (zabavljali smo se 2,5 god) i rekao ‘ ja sam CELO PRE PODNE razmisljao i odlucio da se vencamo‘ . ja,pocela da se smejem i rekla ‘vazi se‘ , misleci da se zezamo. on lepo pozove kuma i kaze ‘ dodji da te pitam da mi kumujes‘ . kum dolazi posle pola sata sa kartonom piva, izljubio nas, cestitao, javio svima... meni posle bilo bzvz da kazem da nisam mislila stvarno...
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 13:12:59
|
|
|
|
Modessty
|
i ko bi drugi ako ne Olga carica! U Šta vam se upravo jede.. IZVORNA PORUKA: Olga RR zelena salata , pa sve krcka mmmm pa mi se jede sir , mocarela pa onako da jedem , jedem , jedem dok mi ne pozli pa mi se jedu tresnje pa mi se jede kuvana sunka pa mi se jede gibanica i minjoni i sve mi se to jede sada
< Poruku je uredio Modessty RR -- 4.9.2014 13:15:56 >
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 13:22:40
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Morala sam, Bubulence, izvini sestro Tema: Prosidba "mm je dosao jedan dan kod mene (zabavljali smo se 2,5 god) i rekao ‘ ja sam CELO PRE PODNE razmisljao i odlucio da se vencamo‘ . ja,pocela da se smejem i rekla ‘vazi se‘ , misleci da se zezamo. on lepo pozove kuma i kaze ‘ dodji da te pitam da mi kumujes‘ . kum dolazi posle pola sata sa kartonom piva, izljubio nas, cestitao, javio svima... meni posle bilo bzvz da kazem da nisam mislila stvarno... Meni je ovo super
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 13:25:24
|
|
|
|
Torbica
|
jooooooooj
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 13:30:22
|
|
|
|
bubulence
|
juuuuuu
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 16:02:50
|
|
|
|
lelaigor
|
Ahahahah, Bubiiiii
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.9.2014 10:32:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Mislim da je ovo za citate Wiki u temi trudnice, kad je baba nekoj nn trudnjači vukla majcu preko leđa IZVORNA PORUKA: wivern Pa nije stigla kad se ova mucena rasplaka. Jos je bakuta napade kao sta odmah places gola ti ledja a ides tako.. pa to je samo da uzmes i da joj vratis istom merom-namestis protezu malo u levo A u cekaonici mjuza i najveci hit bajaga-pesma tamara...cekanje me strasno zamara
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.9.2014 11:08:20
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,legendo!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.9.2014 22:31:52
|
|
|
|
Jole84
|
Probudiću Milče kolko se smejem
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.9.2014 22:55:10
|
|
|
|
dijana1*
|
A vidim Olginih postova ima najvise
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.10.2014 21:38:04
|
|
|
|
emicaa
|
Sad nadjoh ovu temu i pošteno se ismijah
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 16:51:49
|
|
|
|
malimaki
|
Mali bata vedra lica, pita sta je porodica, odgovara seka slatko, cuj cuj bato, mama tata i decica, to je cela porodica.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 16:59:39
|
|
|
|
Olga75
|
Malimaki ti si sama sebe stavila u citate ili sta
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 17:17:48
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Malimaki ti si sama sebe stavila u citate ili sta Suze lijem...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 17:24:48
|
|
|
|
malimaki
|
Tema je najbolji citat,i a moje dete je danas meni ispricalo tu pesmicu, pa smo vam je poslali
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 17:30:40
|
|
|
|
Olga75
|
lepo mada ima i tema decije pesmice i recitacije iz vrtica i pohvalimo se nasom decom i da se smejemo nasoj deci ovde uglavnom citiramo bisere sa RR ocu reci tu korisnice ringeraje citiraju jedna drugu aliii bravo za detence
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 17:32:54
|
|
|
|
malimaki
|
Mozemo mi i tamo da pisemo pesmice
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.11.2014 19:36:30
|
|
|
|
Lu
|
Bubulence, šta ću kad si zabavna IZVORNA PORUKA: bubulence -tek kada legnem, obavezno pogledam koje sam gacice obukla, mislim da ne bih mogla da spavam ako ne znam a nikada ne zapamtim kada ih oblacim...
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.11.2014 20:09:03
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi legendo!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.11.2014 20:57:32
|
|
|
|
Kata90
|
Ovo je iz teme sta sve pred partrenom Nisam mogla da citiram jer je zakljucana tema.....Ovo je pisala Olga: ne znam , posle 15 godina me vise nista ne moze iznenaditi a ni njega user posted image izgleda da sam dobrano ostarila kad prdim pred matorim user posted image a pocela sam kad sam bila trudna sa M , to nije bilo sanse da stignem do wc i tako eto , mi prdimo i volimo se ( valjda user posted image ) Trcosava Imma jedna igrica o nekim avionima, tj da moraš da ih što više uputiš na aerodrom, a da se ne sudare. E fora je u jednom cepelinu koji zauzme mnogo vazdušnog prostora, a zvuk koji pusti kad dolazi je isti mom prdežu posle kukuruza! dok recimo moj dragi ujutru mi pušta redovno duvačke orkestre od dubokih do visokih tonova I kad već i o user posted image pričamo, šta kad vas strefi proliv i završite nuždu, a vašem dragom se pripiškilo? Imate 2 wc-a? Pa je ono, joj nemoj u onaj prvi, nešto kanalizacija smrdi, bolje u onaj drugi dok se ne izluftira?
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.11.2014 21:09:30
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: bubulence -tek kada legnem, obavezno pogledam koje sam gacice obukla, mislim da ne bih mogla da spavam ako ne znam a nikada ne zapamtim kada ih oblacim... Bubi slatko si me nasmejala...
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 20:12:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Trudnički mozak! Čupa je po meni zaslužila da bude citirana Tema je Treće tromesečje 1/15 IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: cetvrtko sada definitivno imam sve za porodiliste samo jos kontrakcije da nabavim i to je to Evo ja prodajem kontrakcije, povoljno! Šaljem pouzećem Samo još da saznam kako se šalje pouzećem
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 20:27:52
|
|
|
|
choopa choops
|
"Ukoliko ste naručili proizvod , a plaćanje trebate izvršiti pouzećem postupak je vrlo jednostavan. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem" Totalno jednostavna procedura. P.S. Sad kad mi stigne p.p.: "Zabranjeno je reklamiranje. Ukoliko želite da se reklamirate obratite se administratoru RR foruma! S poštovanjem, Vaš RR team"
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 20:30:16
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam se isplakala od smijeha na samo dvije zadnje stranice muž i djeca me gledaju kao da sam vanzemaljac
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?