Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.12.2014 8:44:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Probudio se malopre da piški (kod nas je 00:45) i gleda sanjivo u pišu i tužno kaže: Aaaaa, opet je velika pisa.. o jadno moje dete, kako da mu objasnim neke stvari
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.12.2014 11:19:49
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: Didy Hihihi, kakvi carevi! Kaže Stefan danas - Mama, bolestan sam i sve me boli! Jedino me ne boli kosa i trepavice.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.12.2014 11:43:10
|
|
|
|
Kata90
|
ovde se covek uvek slatko nasmeje....
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.12.2014 7:55:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahahaha jao Ana samo cu da kazem "fuj decaci" hahaha... Moram evo iskreno priznati da su decaci veoma komplikovani Obozavam ovu temu. Didy jadnicak sve ga boli (al ocito je pozitivan i optimista jer je nasao nesto sto ga ne boli da bi se utesio )
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.12.2014 10:06:43
|
|
|
|
Peace*
|
Pre neko veče, u kupatilu sa Lukom, i on mi kaže da mu je bilo hladno prethodnu noć pod jednim ćebetom, dogovorimo se da ću mu dati još jedno ćebe, a da ću ja zamoliti mm da mi izvadi jorgan. On se izbečio i kaže "Da ti izvadi organ!?"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.12.2014 11:36:09
|
|
|
|
bubulence
|
mnogo su nam smesna ova decica ... treba stampati knjigu "odvale rr decice", mislim da b bio pun pogodak
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.12.2014 13:19:34
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Pre neko veče, u kupatilu sa Lukom, i on mi kaže da mu je bilo hladno prethodnu noć pod jednim ćebetom, dogovorimo se da ću mu dati još jedno ćebe, a da ću ja zamoliti mm da mi izvadi jorgan. On se izbečio i kaže "Da ti izvadi organ!?" Fenomenalno!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.12.2014 13:38:46
|
|
|
|
Peace*
|
Priča mi poznanik, pita dete: - mama, kad neko umre, jel se pretvori u prašinu? - pa da, zašto pitaš? - mama, meni je neko umro ispod kreveta!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.12.2014 6:46:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama, ne znam how ovo da namestim! Marko, zašto nisi sklonio igračke? - Because! Marko, lepo sedi. - No way, ovako mi je lepo! Marko, kako se zove ova životinja? - I dont know! Pola srpski, pola engleski, majko mila
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.12.2014 7:28:38
|
|
|
|
serpica
|
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.12.2014 7:32:49
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Priča mi poznanik, pita dete: - mama, kad neko umre, jel se pretvori u prašinu? - pa da, zašto pitaš? - mama, meni je neko umro ispod kreveta! sta im sve ne padne ma pamet. Al deca se iz nekog razloga plase "cudovista" ispod kreveta pa je verovatno nesto projektovao
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.12.2014 10:09:04
|
|
|
|
QueenJ
|
Obožavam ovu temu! Šteta što ne pišete češće, da imam šta da čitam svako jutro uz kafu, da mi dan sa smehom počne.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.12.2014 17:39:26
|
|
|
|
dragicar
|
Ovo sa prasinom je fenomenalno. Moja dca vec velika, nema ovakvih "zanimacija".
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.12.2014 19:39:31
|
|
|
|
jabudic
|
N: Mama je dobila groznicu, a groznica je kad je neko grozan! J: Zloćkice, što si rekla mom bratu da je gliston? Očigledno sam jako popularna medju svojom djecom...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.12.2014 1:31:36
|
|
|
|
Azra_
|
Ja kažem detetu : ˝Hajde da mi pomogneš da menjamo posteljinu!˝. On me pogleda čudno i zbunjeno pita: ˝Da meljemo posteljinu???!!!˝.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.12.2014 12:32:34
|
|
|
|
Peace*
|
Apropo toga... Kaže Luka da mu je zima noću, i ja mu kažem: - Daću ti ja i moje ćebe, a meni će tata izvaditi jorgan. - Izvadiće ti tata organ???????
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.12.2014 12:51:38
|
|
|
|
Azra_
|
Tasho, pročitala sam to i baš sam se smejala! Naša varijanta sa mlevenom posteljinom, nije strašna kao tvoja sa vađenjem organa.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.12.2014 12:54:11
|
|
|
|
Peace*
|
Sad vidim da sam već pisala. A kao sam proverila dal sam već pisala, i ne videh.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.12.2014 22:52:07
|
|
|
|
serpica
|
Tara: "mama ti si mi tako jadna a ja te jos teram da igramo drustvenu igru" ( u 22:30h posle milion zavrsenih obaveza,ko zna kako sam joj izgledala )
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 31.12.2014 8:21:19
|
|
|
|
mali_mis
|
serpi, ja u to doba nekad ne znam kako se zovem, a deca bas tada vole da se igraju.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.1.2015 12:48:34
|
|
|
|
Rosita
|
D sedi na krevetu i izgovara : Veze nema!! Ko veze nema? Dami! Posledica uzrecice mm "to veze nema s vezom" D u vrticu nasao novcanik i svima pokazivao, otvorio i vikao : Nema paje! Jesam mu nekad to rekla, ali nikako u kontekstu da se zalim da nemamo pare, nego kad hoce da mi prekopava novcanik kazem da tu nema nista za njega zanimljivo, prazno, nema pare i td. Eto ti sad Prislonila se ja uz radijator i kazem D- bas mi je hladno, zima pa sam se priljubila uz radijator da se ugrejem. Nedugo zatim D vice zima i LJUBI radijator
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.1.2015 11:30:30
|
|
|
|
serpica
|
Tara: "Mama kako ono Lena fantazira?" Ja: "Kako fantazira?" Tara: "Pa ono kad kaze VI nekome'' Mislila je persira.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.1.2015 11:36:35
|
|
|
|
bubulence
|
fantazira
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.1.2015 9:23:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Igra se Ana sa plastelinom ''Mama napravila sam super krofne sa PROLIVOM''
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.1.2015 9:28:20
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahah prolivom Moja U, pijemo za Bozic vino i lomimo cesnicu, i u krug zdravimo i govorimo Hristos se rodi. Una je na redu, i kaze mojoj sestri : "Tetkana Hristos u vodi "
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
koje je najlepše muško imeangel11000Najlepše muško imeVukašin (
20%)
Stefan (
21%)
Filip (
28%)
Pavle (
14%)
Andrija (
17%)
Ukupan broj glasova: 170Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!