Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.12.2014 16:23:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucsak pita sa sirom i jogurt Rucak sarmaaaaaa Vecera palacinke americke ili nase, resicemo uskoro
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.12.2014 16:45:51
|
|
|
|
Bibilib
|
Tortu,spremala meso i kuvala sok...pa idem da skitam...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.12.2014 16:48:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Najgora sam od sve dece sto se tice kuvanja. Ne postizavam nista. Jedino kad je mm kod kuce onda se uhvatim kuvabja dok se on zabavlja sa decim. Sinoc sam pravila krofne posute secerom u prahu i cokoladnim prelivom. Sad cu da umesim mini posne kroasane.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.1.2015 13:59:31
|
|
|
|
bubulence
|
domaca supa + sos sa mesom i povrcem iz supe. ende. kolaca bez. imamo paketice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.1.2015 15:26:51
|
|
|
|
branki*
|
supa i pilece belo za bozu.za nas nista,podgrejacu rostilj od juce.przenice za dorucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 5.1.2015 13:14:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Spagete bolonjeze, za sada...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 5.1.2015 14:46:54
|
|
|
|
Anoniman
|
za decu przena dzigerica, pirinac i cvekla. za uzinu puding. za nas posna pizza...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 7:50:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas je bila pileća čorbica i musaka. Za desert tortica iz Ikee.
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.1.2015 7:51:07 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 11:06:09
|
|
|
|
QueenJ
|
Sinoć sam napravila tortu za sutra po C receptu by lelaigor. Danas samo da šlagiram. Za doručak ću pržiti kromir, za ručak pasulj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 11:11:06
|
|
|
|
bubulence
|
kod nas nista nije kako sam planirala. dorucak zuzu i pita sa sampinjonima (sada se tek pece) . rucak fileti soma, prebranac, i krompir salata. vecera nepoznata, verovatno od dorucka...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 11:13:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas dorucak tunjevinja i brzi posni ustipci. Rucak losos, oslic, stapici i riblje pljeskavice i lignje, krompir salata, bareno povrce,prebranac, morski plodovi, to ce ujedno biti i vecera dezert pita sa jabukama, i baklava
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 11:36:07
|
|
|
|
branki*
|
pita sa jabukama,pece se. pita sa krompirom od pravljenih kora. pasulj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 11:46:59
|
|
|
|
cockic
|
ja deci za dorucak zu zu,kasnije i tunjevinu su jeli super.sad se kuva grasak sa belim mesom za njih.a posan rucak je spremala svekrva,prebranac,neku ribu ne znam koju,salatu od kiselog kupusa,baklavu.tako da kasnije idemo kod nje na rucak.ja se nadam da cu uspeti da se neomrsim pored dece.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 12:32:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sampinjoni i krompir, przenu ribu i prebranac kupujemo gotove tako da kasnije samo da napravim neki desert za sutra!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 13:34:18
|
|
|
|
Anoniman
|
posni pilav, ispekla krompirisu i bundevu. kod mojih idemo na badnje vece. mama uvek previse nasprema svega, posle to ostaje jer sutra jedemo drugo i tako...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 13:39:07
|
|
|
|
lelaigor
|
Poručila ribu, i sad ću da napravim krompir salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 13:46:32
|
|
|
|
majared
|
Narode, da li u cesnicu moze suvi kvasac ili mora onaj u paketicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 14:21:15
|
|
|
|
jess021
|
Majared, mislim da je nebitno koji kvasac stavljas, ali ja i suvi kvasac stavim u mleko da "nadodje". Danas corba od bundeve, tunjevina sa prokeljom i pirinac.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.1.2015 15:14:29
|
|
|
|
mama micki
|
Kod mene danas prebranac, riba, krompir, salata od kiselog kupusa i posne vanilice. Za večeru riblji štapići, krastavčići i malo posnog majoneza preko.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.1.2015 18:05:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Corbica, kuvana kolenica krompir i ruska salataaa... kad pomenuh rusku ...odoh do frizidera
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.1.2015 20:49:20
|
|
|
|
superm
|
Za večeru integralne beskvasne zemicke, pa pravimo sendviče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.1.2015 21:35:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Corbu od celera, krompirice , ostalo torte od borovnice ...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.1.2015 21:49:56
|
|
|
|
bubulence
|
supica od juce, snicle sa krompirom u luku i senfu. kiseli krastavcici
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.1.2015 22:04:56
|
|
|
|
Didy
|
Za doručak proje sa sitnim sirom, za ručak supica na povrću (grašak, šargarepa, praziluk, celer) i nasuvo s krompirom što bi rekli u Bačkoj, tj. testo s krompirom i kupus salata. Malo da se iščistimo od mesa, sutra opet sve po redu, moji imaju slavu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.1.2015 22:20:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Za doručak proje sa sitnim sirom, za ručak supica na povrću (grašak, šargarepa, praziluk, celer) i nasuvo s krompirom što bi rekli u Bačkoj, tj. testo s krompirom i kupus salata. Malo da se iščistimo od mesa, sutra opet sve po redu, moji imaju slavu. ovo mi je mm trazio za sutra , ali mi dolaze moji a tata to ne sme da jede zbog secera pa cu morati nesto drugo... mada ovo pravimo bar jednom nedeljno, jos sa kiselim kupusom ili sa sremusem kada je sezona... leeleee
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?