Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 0:11:20
|
|
|
|
Torbica
|
Didy Vaistinu se rodi!Sve najlepše tvojoj divnoj porodici! Da smo svi ovde veseli i da su nam dečica zdrava,sve ostalo je u drugom planu.Laku noć,ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 0:19:44
|
|
|
|
Klarita
|
Zenskaci moji, srecan nam najradosniji praznik Nista nisam spremala za Bozic jedva sam i ovo danas stigla..sela nisam do vecere, crkla sam. O Boozicnom rucku razmisljacu sutra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 0:25:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo da i mamam poželim srećan Božić! Mir Božiji, Hristos se rodi! Vidim priča se o hrani, ja ću tu temu da zaobiđem Nisam smogla snage ništa da spremam za sutra, čak ni česnicu a ionako idemo kod mojih za ručak. Jedino što imam spremno je meze za polaznika i rusku salatu nekako napravih i to onu od smrznutog sjeckanog povrća, pa kakva bude. A ostalo sam sjeckala ležeći, nabila sam mišiće, mnogi bilderi bi mi pozavidjeli! Lijepo se provedite sutra sa svojima
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 0:39:59
|
|
|
|
mamin mish
|
Mir boziji Hristos se rodi!!! Neka su nam decica ziva i zdrava!!! Ida ih bude sve vise.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 0:46:56
|
|
|
|
Klarita
|
Vaistinu se rodi. Mamin mishu, fala sestro, ali ja sam sad u fazi, i ovo dvoje jedva cuvam malocas sam rekla mm da idem da stavim dozivotnu spiralu Choopo, nemo' da brigas ja uvek pravim sa smrznutim povrcem rusku salatu i super je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 0:52:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Vaistinu se rodi mamin mishu, hvala, ali ja bih potpisala Klaritu. Za mene je ovo dosta, pa sve te želje preusmjeravam na naše trudilice :-))) Klari, valjda se niko ne potruje Nadljudski napor sam uložila i ako nekome nešto bude, ja ću reć' da je od pršuta Odoh u krpe, laku noć svima
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 1:27:44
|
|
|
|
Bibilib
|
Drage moje Mir Boziji Hristos se rodi...svima želim srecan praznik i da vas sreća prati...
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 6:50:25
|
|
|
|
mirkam
|
Mir Boziji Hristos se rodi! Drage mame, srecan Bozic i sa smo svi zdravi i veseli sa svojom djecicom. Cekam polaznika i cekam da se M probudi pa da ga spremim da ide sa tatom kod babe u polaznike, prve godine Sinoc smo isli ispred hrama da lozimo badnjake, vodila sam i M i ako su mi svi branili, kao puca se dosta, petarde, velika guzva, prehladno...Zeljela sam jako da ga povedem i nisam pogrijesila.Predobar je bio, a kako je pukla koja petadrda dijete se zacenjivalo od smijeha!
< Poruku je uredio mirkam -- 7.1.2015 6:53:45 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 7:26:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Srecan Bozic A. nema temperaturu od vakcine, pu-pu-pu, ali mu je tamo gde ga je bocnula bas crveno. Citavu noc smo mu samo menjali oblog. Koliko je nemiran jedva smo i to uspele. Juce me je citav dan terorisao da mu pravim "garazu za auto", kao ima dva stubica od kocaka, i ona vrata sto se dizu gore dole, i on kad uzme da ih digne, ona ispadaju, pa on pobesni i sve rasturi, a ja po milioniti put, sve iz pocetka. Nikako citavu gradjevinu, vec samo taj deo, jer samo tu moze i nogu da gurne. A. sto se voca tice, ne jede samo maline i kupine. Banane nije dugo jeo, pa ih je skoro poceo. Mandarine retko, ali zato narandze tamani.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 8:06:26
|
|
|
|
emicaa
|
Hristos se rodi. T i ja danas do podne same,svi rade pa ćemo u 12 kod svekijevaca. Noć nam je bila horor,dva puta smo ustajale i sjedile po sat i po,danas sam baš loše.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 13:30:42
|
|
|
|
dijana1*
|
Vaistinu se rodi! Mame srecan nam najradosniji praznik. Kod nas je sinoc bilo pijukanje. A sta sam slame navukla u stan to nije normalno, vise je licilo na stalu Nego deca su bacala slamu i raznosila po celom stanu. Tesko sam nocas sve ocistila. K bas kaslje, sutra ga vodim kod dr. Slivaju mu se sline u grlo.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 13:36:08
|
|
|
|
Klarita
|
Zeno, sad sam videla sliku...jesi sasava nema sanse da bih ja tako nesto, svaka cast na strpljenju i volji a, samo da znas pitalie sm se ovde svi sto te nema N zaspao u ljuljasci..K sa tatom kod kumoova, jooooooooj slobode nevidjene skoro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 13:50:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Klarita Citala sam po malo uvece kada legnem ali obavezno zaspim od umora. Isli smo u BG zbog paketica i na kraju smo odlucili da proslavimo i NG. A mm se morao vratiti za BL da zavrsi posao koji je dogovorio. Pa je hteo da se sa decom vratimo za BL pa ponovo za NG u BG. Reko nema sanse da zbog 4 dana putujem a na granicama je opsti haos. Tako da sam ja ostala sa decom u Bg a on sam dosao na 4-5 dana u BL. 2.1 smo se zajedno vratili u BL . Dok sam sve raspakovala, oprala, pa sama sa decom, uvece budem koma. Ali polako se vracam u ritam Slikala sam stan sinoc kada su otisli gosti i kada sam sve sredila. Pola sata su me molili da ostanu i da pomognu, bilo ih je sramota da odu i da me ostave u takvom haosu. Ono nije normalno sta su deca uradila. Ali Kostu moram pohvaliti. Bio je zlatan, tek u 12 je zaspao. Trci, igra se ... ma milina od deteta
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 13:53:07
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Zeno, sad sam videla sliku...jesi sasava nema sanse da bih ja tako nesto, svaka cast na strpljenju i volji Posle svega mogu reci , ludost ] Ma samo da deca uzivaju
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 13:53:42
|
|
|
|
Rosita
|
Mame drage, srećan vam Božić! Hristos se rodi! Žive bile sto godina, u zdravlju i radosti i okružene svojom divnom dečicom
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 15:39:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mame, kako provodite popodne? Ja grickam orahe, jedem tortu, pijem kuvano vino....idila .Jos samo da mm ne mora da radi. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 17:10:05
|
|
|
|
branki*
|
uh ,sto se i meni pije kuvano vino..jos kad ga je milicicak spomenula
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 17:29:26
|
|
|
|
QueenJ
|
Srećan Božić i ovde! E. je sinoć imala napad plača i zaspala posle sat i po agonije. Glupi zubi... I jutros kod svekijevaca. Samo smo doručkoali na brzinu (mm našao paricu) i pokupili se i pravac kući. Sad je otišao da se vidi sa društvom, a ako mala bude ok, ja imam slobodno večeras.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 7.1.2015 17:37:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hristos se rodi! Mi smo boginjasto. T je strasno nervozna. Bas ih ima dosta. Sofija se blesavi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 8.1.2015 7:06:18
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro M budan od pola 7 , evo ga u hranilici, gleda vijesti Mm kaze da citavu noc nije spavao, nije mu dobro, a ne zna da objasni sta mu je.Kaze nista ga ne boli ali sav nesto trese , ostao je u krevetu. Ja evo pokusavam da popijem kafu i razmisljam sta da radimo dans.Samo da mm bude dobro..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 8.1.2015 7:29:20
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame I A. voli da gleda vesti i vremensku prognozu naravno i reklame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 8.1.2015 7:42:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro moja spava, i sad je stvarno krajnje vreme da se budi. Nesto mi je postala spavalica u poslednje vreme budi se i posle 8. Moracu malko ranije da je budim nema druge hihihi... E da moja D skoro pa skroz prestala da gleda tv. jupiiii odoh da je cackam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 8.1.2015 8:29:40
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mi smo imalu malo mirniju noć,budila se par puta ali je posle par sekundi nastavljala spavat. Dijo ja sad ne kontam jel ti živiš u Bl ili Bg Nadam se da ste lijepo provele jučerašnji dan
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 8.1.2015 8:46:26
|
|
|
|
mirkam
|
Ljiso, a sto da je budis? Pa nije kasno do 8 da spava. Jaooo, da M hoce makar do pola 8, kao sto je nekada znao!
< Poruku je uredio mirkam -- 8.1.2015 8:47:27 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 8.1.2015 17:03:47
|
|
|
|
Kata90
|
Hay mamice.....moja beba nece da spava preko dana uopste,neznam sta joj bi zaspe na 20 min pa se probudi......sreca pa mi nocu spava redovno.......
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?