|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/15 [chat]
7.1.2015 0:11:20   
Torbica
Didy user posted image Vaistinu se rodi!Sve najlepše tvojoj divnoj porodici! Da smo svi ovde veseli i da su nam dečica zdrava,sve ostalo je u drugom planu.Laku noć,ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 126
7.1.2015 0:19:44   
Klarita
Zenskaci moji, srecan nam najradosniji praznikuser posted image

Nista nisam spremala za Bozicuser posted image jedva sam i ovo danas stigla..sela nisam do vecere, crkla sam. O Boozicnom rucku razmisljacu sutrauser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 127
7.1.2015 0:25:36   
choopa choops
Evo da i mamam poželim srećan Božić! Mir Božiji, Hristos se rodi! user posted image

Vidim priča se o hrani, ja ću tu temu da zaobiđem user posted image Nisam smogla snage ništa da spremam za sutra, čak ni česnicu user posted image a ionako idemo kod mojih za ručak. Jedino što imam spremno je meze za polaznika i rusku salatu nekako napravih i to onu od smrznutog sjeckanog povrća, pa kakva bude. A ostalo sam sjeckala ležeći, nabila sam mišiće, mnogi bilderi bi mi pozavidjeli! user posted image

Lijepo se provedite sutra sa svojima user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 128
7.1.2015 0:39:59   
mamin mish
Mir boziji Hristos se rodi!!!
Neka su nam decica ziva i zdrava!!!
Ida ih bude sve vise.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 129
7.1.2015 0:46:56   
Klarita
Vaistinu se rodi.
Mamin mishu, fala sestro, ali ja sam sad u fazi, i ovo dvoje jedva cuvamuser posted image malocas sam rekla mm da idem da stavim dozivotnu spiraluuser posted image
Choopo, nemo' da brigas ja uvek pravim sa smrznutim povrcem rusku salatu i super jeuser posted image

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 130
7.1.2015 0:52:16   
choopa choops
Vaistinu se rodi user posted image

mamin mishu, hvala, ali ja bih potpisala Klaritu. Za mene je ovo dosta, pa sve te želje preusmjeravam na naše trudilice :-)))

Klari, valjda se niko ne potruje user posted image Nadljudski napor sam uložila i ako nekome nešto bude, ja ću reć' da je od pršuta user posted image

Odoh u krpe, laku noć svima user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 131
7.1.2015 1:27:44   
Bibilib
Drage moje Mir Boziji Hristos se rodi...svima želim srecan praznik i da vas sreća prati...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 132
7.1.2015 6:50:25   
mirkam
Mir Boziji Hristos se rodi!
Drage mame, srecan Bozic i sa smo svi zdravi i veseli sa svojom djecicom.
Cekam polaznika i cekam da se M probudi pa da ga spremim da ide sa tatom kod babe u polaznike, prve godine user posted image
Sinoc smo isli ispred hrama da lozimo badnjake, vodila sam i M i ako su mi svi branili, kao puca se dosta, petarde, velika guzva, prehladno...Zeljela sam jako da ga povedem i nisam pogrijesila.Predobar je bio, a kako je pukla koja petadrda dijete se zacenjivalo od smijeha!user posted image

< Poruku je uredio mirkam -- 7.1.2015 6:53:45 >

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 133
7.1.2015 7:26:02   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Srecan Bozic user posted image
A. nema temperaturu od vakcine, pu-pu-pu, ali mu je tamo gde ga je bocnula bas crveno. Citavu noc smo mu samo menjali oblog. Koliko je nemiran jedva smo i to uspele.
Juce me je citav dan terorisao da mu pravim "garazu za auto", kao ima dva stubica od kocaka, i ona vrata sto se dizu gore dole, i on kad uzme da ih digne, ona ispadaju, pa on pobesni i sve rasturi, a ja po milioniti put, sve iz pocetka. Nikako citavu gradjevinu, vec samo taj deo, jer samo tu moze i nogu da gurne.
A. sto se voca tice, ne jede samo maline i kupine. Banane nije dugo jeo, pa ih je skoro poceo. Mandarine retko, ali zato narandze tamani.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 134
7.1.2015 8:06:26   
emicaa
Hristos se rodi.
T i ja danas do podne same,svi rade pa ćemo u 12 kod svekijevaca.
Noć nam je bila horor,dva puta smo ustajale i sjedile po sat i po,danas sam baš loše.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 135
7.1.2015 13:30:42   
dijana1*
Vaistinu se rodi!
Mame srecan nam najradosniji praznik.
Kod nas je sinoc bilo pijukanje. A sta sam slame navukla u stan to nije normalno, vise je licilo na staluuser posted image
Nego deca su bacala slamu i raznosila po celom stanu. Tesko sam nocas sve ocistila.
K bas kaslje, sutra ga vodim kod dr. Slivaju mu se sline u grlo.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 136
7.1.2015 13:36:08   
Klarita
Zeno, sad sam videla sliku...jesi sasavauser posted image nema sanse da bih ja tako nesto, svaka cast na strpljenju i voljiuser posted image a, samo da znas pitalie sm se ovde svi sto te nema

N zaspao u ljuljasci..K sa tatom kod kumoova, jooooooooj slobode nevidjene skorouser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 137
7.1.2015 13:50:38   
dijana1*
Klaritauser posted image
Citala sam po malo uvece kada legnem ali obavezno zaspim od umora.
Isli smo u BG zbog paketica i na kraju smo odlucili da proslavimo i NG. A mm se morao vratiti za BL da zavrsi posao koji je dogovorio. Pa je hteo da se sa decom vratimo za BL pa ponovo za NG u BG. Reko nema sanse da zbog 4 dana putujem a na granicama je opsti haos. Tako da sam ja ostala sa decom u Bg a on sam dosao na 4-5 dana u BL. 2.1 smo se zajedno vratili u BL . Dok sam sve raspakovala, oprala, pa sama sa decom, uvece budem koma. Ali polako se vracam u ritamuser posted image
Slikala sam stan sinoc kada su otisli gosti i kada sam sve sredila. Pola sata su me molili da ostanu i da pomognu, bilo ih je sramota da odu i da me ostave u takvom haosu. Ono nije normalno sta su deca uradila.user posted image Ali Kostu moram pohvaliti. Bio je zlatan, tek u 12 je zaspao. Trci, igra se
... ma milina od deteta

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 138
7.1.2015 13:53:07   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Klarita

Zeno, sad sam videla sliku...jesi sasavauser posted image nema sanse da bih ja tako nesto, svaka cast na strpljenju i voljiuser posted image

Posle svega mogu reci , ludostuser posted image ]
Ma samo da deca uzivajuuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 139
7.1.2015 13:53:42   
Rosita
Mame drage, srećan vam Božić! Hristos se rodi! Žive bile sto godina, u zdravlju i radosti i okružene svojom divnom dečicom user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 140
7.1.2015 15:39:49   
Mala Elena
Mame, kako provodite popodne?
Ja grickam orahe, jedem tortu, pijem kuvano vino....idila .Jos samo da mm ne mora da radi. ..user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 141
7.1.2015 17:10:05   
branki*
uh ,sto se i meni pije kuvano vino..jos kad ga je milicicak spomenulauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 142
7.1.2015 17:29:26   
QueenJ
Srećan Božić i ovde!
E. je sinoć imala napad plača i zaspala posle sat i po agonije. Glupi zubi... I jutros kod svekijevaca. user posted image Samo smo doručkoali na brzinu (mm našao paricu) i pokupili se i pravac kući. Sad je otišao da se vidi sa društvom, a ako mala bude ok, ja imam slobodno večeras. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 143
7.1.2015 17:37:07   
Sanjica26 RR
Hristos se rodi! Mi smo boginjasto. T je strasno nervozna. Bas ih ima dosta.
Sofija se blesavi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 144
8.1.2015 7:06:18   
mirkam
Jutro user posted image
M budan od pola 7 user posted image , evo ga u hranilici, gleda vijesti user posted image
Mm kaze da citavu noc nije spavao, nije mu dobro, a ne zna da objasni sta mu je.Kaze nista ga ne boli ali sav nesto trese user posted image , ostao je u krevetu.
Ja evo pokusavam da popijem kafu i razmisljam sta da radimo dans.Samo da mm bude dobro..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 145
8.1.2015 7:29:20   
mali_mis
Jutro mame user posted image
I A. voli da gleda vesti i vremensku prognozu user posted image naravno i reklame.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 146
8.1.2015 7:42:16   
Misha i Ljisha
Dobro jutro moja spava, i sad je stvarno krajnje vreme da se budi. Nesto mi je postala spavalica u poslednje vreme budi se i posle 8. Moracu malko ranije da je budim nema druge hihihi...

E da moja D skoro pa skroz prestala da gleda tv. jupiiii

odoh da je cackamuser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 147
8.1.2015 8:29:40   
emicaa
Dobro jutro,mi smo imalu malo mirniju noć,budila se par puta ali je posle par sekundi nastavljala spavat.
Dijo ja sad ne kontam jel ti živiš u Bl ili Bg user posted image
Nadam se da ste lijepo provele jučerašnji dan user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 148
8.1.2015 8:46:26   
mirkam
Ljiso, a sto da je budis? Pa nije kasno do 8 da spava.
Jaooo, da M hoce makar do pola 8, kao sto je nekada znao!

< Poruku je uredio mirkam -- 8.1.2015 8:47:27 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 149
8.1.2015 17:03:47   
Kata90
Hay mamice.....moja beba nece da spava preko dana uopste,neznam sta joj biuser posted image zaspe na 20 min pa se probudi......sreca pa mi nocu spava redovno.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here