Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.12.2014 23:39:44
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ne. Mislim da je to dosta bolno. Ipak treba da ti probuse jajnik da bi izvadili folikule... Jer tebi neko predlagao da radis na zivo? Ja to prvi put cujem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.12.2014 23:46:20
|
|
|
|
IvannaM
|
Skoro sam bila u prilici da cujem da se u Engleskoj i Americi aspiracije najcesce rade samo pod lokalnom anestezijom......ja ne znam da li bih mogla, sem ako ne bih imala drugi izbor
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.12.2014 11:03:20
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Dali je neka od vas radila aspiraciju bez anestezije ? pozdrav svima i sve vas Ja sam radila pod lokalnom i prilicno je bolno ali brzo ide,ja sam imala 8 folikula
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.12.2014 13:58:38
|
|
|
|
pozitivna
|
Maraj draga,mora biti bar lokalna ,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.12.2014 14:06:55
|
|
|
|
pozitivna
|
Pa tako bude lokalana ,pa ako bude bas bolno onda ubrizgavaju malo morfina ,,,,,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 28.12.2014 20:04:06
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje buduce trudnice, imam neke lekice koje bi zelela da poklonim pa kome treba neka mi se javi u pp. Pregnacare - cela kutija Mamavit- fali par tabletica Folnak- puna kutijica Progesteron depo injekcije - puna kutija od 5 ampula Betadine vaginalete - cela kutija Estrofem- pola kruga Fragmin 2500ij - samo tri injekcije Macmiror-fali 4kom u kutiji Slobodno kazite kome sta treba pa bi vam poslala post expresom. Ici cu verovatno u utorak do poste. Sve je u roku :-*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.12.2014 14:51:00
|
|
|
|
pozitivna
|
Maki draga ,hajde Gde si vise Poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.12.2014 14:57:34
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Maki i ja cekam lepe vesti pa da nam se pridruzis u temi trudnice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.12.2014 22:09:14
|
|
|
|
pozitivna
|
Sanjalice draga Ja i TI nestrpljivo cekamo nasu Maki ,ali je nema bas me cudi ...nadam se da joj internet nije u redu Sta mi ti radis kako si? Poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 29.12.2014 23:02:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja sam bas usla jer sam mislila da ima novosti Dobro sam ti. Lezim i cekam termin za cr. Jesi ti dobro? Ima li nekih novosti?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 30.12.2014 21:03:38
|
|
|
|
pozitivna
|
Evo draga hvala bogu dobro sam,cekam Januar pa da krenem sa stimulacijom :) Jedva cekam Drzim pesnice za CR. Joj nema nam je Maki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.12.2014 5:05:52
|
|
|
|
Meisje
|
Bebana drzim fige
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.12.2014 9:20:20
|
|
|
|
jess021
|
Maki, Bebana čekamo lepe vesti. Ja od 02. januara krećem sa stimulacijom, iznervirala sam se jer moja dr od 10.01. ide na godisnji, tako da ću od tog datum biti prepuštena nekom drugom, a ne znam kome. Šta da radim, valjda tako mora. Svima u Novoj Godini želim zdravlja, sreće i naravno puno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.12.2014 11:10:06
|
|
|
|
Bebana17
|
Moj deda mraz ove godine štrajkuje, beta je samo 11. Ponovićemo betu za dva dana pa da prekinem terapiju, iako ovde nema mesta nikakvom nadanju, ali lekari su čudo, pa insistiraju na još jednoj proveri. Pošto se posle transfera ništa nije događalo, znala sam da nema ništa od ovoga. Neka događanja u stomaku su počela tek pre par dana, i to je najverovatnije ta beta tj. biohemijska.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.12.2014 13:27:55
|
|
|
|
Chipsy
|
Bebana, nadajmo se ipak. Koji ti je dan od et? Ljuuubim te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.12.2014 15:59:15
|
|
|
|
Meisje
|
Jaoooo pa da l je moguce!! Ok,dobar znak da se nesto desilo ali stvarno smo se mnogo nadali... Drzim fige jaaako i saljem puno pozitivne energije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.12.2014 16:33:19
|
|
|
|
Bebana17
|
Meisje, Chipsy, saljem zagrljaje obema. Deveti dan je od transfera dve rane blastociste. Prethodnih dana je bio negativan test. A juce I danas ima ta neka bleda crta. Od ovoga nema nista, jako je kasno zapocela implantacija, bilo bi cudo Bozije kada bi od ovoga bila zdrava trudnoca.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.1.2015 18:12:27
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage VTOVKE . Puno bebaca u ovoj Novoj godini svima nam zelim. bebana pa 9.dan od transvera je rano. Obicno kazu 14.dan da se rafi beta. Daj Boze da je kod tebe tako mala jer si je prerano radila. Ja danas dobila tako da sutra idem na uz da vidim sta ce mi dr reci. Ovo mi je prvi uz od neuspele VTO.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.1.2015 19:52:20
|
|
|
|
Bebana17
|
Maraj, nije rano, tad mi je dr rekao da vadim betu. Danas sam dobila, i pored terapije utrogestanom, tako da je definitivno ovo kraj. Navijam za nas u ovoj godini, da konačno dobijemo naše bebice! Jess, da sve bude drugačije ovog puta i da se završi tvojom Navijamo svi!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.1.2015 21:03:08
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Bebana zao mi je beskrajno Da nam ova 2015 bude srecna i bebicetna! Pa jedna godina mora biti nasa,a to mora biti ova,dosta je bilo vrdanja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.1.2015 22:29:08
|
|
|
|
uplasenaa
|
Drage devojke srecna nova 2015 puno uspeha u nasoj borbi da bude sto vise beba u ovoj novoj godini
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.1.2015 22:45:50
|
|
|
|
Meisje
|
Bebana tu smo i borimo se do pobede,sve ima svoje razloge,tvoja beba ceka svoj trenutak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 2.1.2015 15:28:27
|
|
|
|
zece
|
na 9 dan je rano da se uradi beta ili test ja uvijek radim betahcg na 14 ili 15 dan i bolkje da je neegativen nego kao kod mene biohemiska i blighted ovum da nemoze covek da se radje na pozitivna beta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 2.1.2015 22:05:59
|
|
|
|
Chipsy
|
Bebana, a jel si radila ponovo betu? Svima srecna nova godina, i puuno visokoh beta!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 2.1.2015 23:39:25
|
|
|
|
Meisje
|
Bebana je l ima nesto novo,jesi ponovila betu?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?