Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 6.12.2014 18:49:47
|
|
|
|
soni
|
krofne masne
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 6.12.2014 19:37:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Sve mi se jede, sve! Čini mi se da bih sad jelaa i ono što ne volim, samo kad bih smjela, da malo promijenimo ovu sirotinjuu od prehrane!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 7.12.2014 11:48:59
|
|
|
|
kvazar
|
Bundevara
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 7.12.2014 21:23:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Palacinka sa puno eurokrema ,plazme i malo slatkog od kupina!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 24.12.2014 17:16:28
|
|
|
|
Maraj
|
Pica i kilo cokolade
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 24.12.2014 17:23:17
|
|
|
|
big mum
|
bijeli i crni dudovi,svježe smokve
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 24.12.2014 17:54:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vocna salata
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 24.12.2014 19:06:32
|
|
|
|
bubulence
|
dobos torta i kuvani kukuruzi
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 24.12.2014 19:58:27
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Choopo i meni se sve jede Samo da se porodim pa da pojedem bar jedan slan obrok
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 24.12.2014 20:22:21
|
|
|
|
Anoniman
|
upravo sam pojela tost, a sada mi se jednu palacinkeeeee, s akremom i plazmom
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 24.12.2014 20:29:54
|
|
|
|
madre
|
upravo mi se jede ono sto se uninoj mami jede samo sto je vece tek pocelo tako da ce ona to verovatno sebi zbrckati
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 24.12.2014 20:34:07
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahah Madre , moracu, Una je zaspala, moj muz nece palacinke, tako da ce jedno 5 morati da padne za mene
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 24.12.2014 20:58:58
|
|
|
|
wivern
|
I ja pravim palacinkeeee, ali prvo pasta sa budjavim sirom
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.12.2014 11:56:52
|
|
|
|
Trcosava
|
dupe bi prodala za jednu tulumbu!!!!!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.12.2014 12:04:44
|
|
|
|
branki*
|
ja ne volim te mokre kolace-baklave,tulumbe,urmasice,ali uvek mogu nesto kremasto,tako da meni bi pasovalo povece parce neke kremaste torte
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.12.2014 12:07:37
|
|
|
|
Modessty
|
ja bi prvo neko pileće belo na žaru pa neku salaticu pa onda može i te tolumbe što pominje trca!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.12.2014 13:21:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pljeskavica u tortilji sa pomfritom i lukom
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.12.2014 20:20:26
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR dupe bi prodala za jednu tulumbu!!!!! Pojela sam 3 danas
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.12.2014 20:21:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: Trcosava RR dupe bi prodala za jednu tulumbu!!!!! Pojela sam 3 danas Ako si!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.12.2014 20:48:04
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: Trcosava RR dupe bi prodala za jednu tulumbu!!!!! Pojela sam 3 danas Ako si! I pri tom sam mislila na tebe
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.12.2014 22:43:52
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ja ne volim te mokre kolace-baklave,tulumbe,urmasice,ali uvek mogu nesto kremasto,tako da meni bi pasovalo povece parce neke kremaste torte ni ja ne volim mokre kolace, a kremastu tortu sam jela danas . sa plazmom, cokoladom, karamelom... divna je bila. a pored svega sto sam danas ubacila u svoj veliki stomak (bili na dva mesta gde se slavi Bozic i jela sve i svasta) sada bi mi najbolje pao jedan cips
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 25.12.2014 23:34:43
|
|
|
|
Anoniman
|
dzem i hleb, i to upravo radim
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 26.12.2014 6:01:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Sve! I casa vode bi mi sad dosla k'o budali samar! A ovih dana mi se strasno jedu sitni kolaci, rekla sam muzu da kupi kad budemo izlazile iz porodilista.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 26.12.2014 12:16:33
|
|
|
|
Mama.Veki
|
Tulumba ili ekler. slabo jadem blago u ovoj trudnoci ama ovo mi se danima vec jede... moram danas kupiti, iako mi se najukusniji domace praveni, ne mogu da pravim, mnogo mi je komplikovano
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 26.12.2014 16:50:05
|
|
|
|
amelia
|
Jedu mi se kiseli krastavci a nemam ih kod kuce vidi se da sam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?