Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.12.2014 23:48:25
|
|
|
|
Didy
|
Da ne bude da sam najgora, napravila sam crnu čoko kraljicu (a šta drugo? ), eno je u frižideru, hladi se.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2014 0:09:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ja petkom uvece kuvam ruckove za dva dana, da mozemo za vikend da skitamo. za decu kapama od blitve i pileca supica, a za nas podvarak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2014 7:49:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam danas kupila pečeno pile (pošto ovde naći celo nepečeno pile je ravno nemogućoj misiji), ispekla krompir i napravila iceberg salatu sa običnim prelivom, maslinovo ulje, sirće i so (ovde stavljaju dresing koji je kao i sve drugo dosta sladunjav), nas troje smo se najeli kao prasići, uželeli smo se obične hrane
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2014 13:01:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pizza sa pilecom salatom, a za veceru ce biti punjene krmenadle sa krompirom i zelena salata...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2014 17:57:11
|
|
|
|
Didy
|
Domaća pileća supa za Stefana, skuša sa roštilja i paprika i šampinjoni isto s roštilja (made by mm), rizi-bizi i za dezert crna čoko kraljica od juče koja je ispala najbolje do sada.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2014 18:00:21
|
|
|
|
bubulence
|
jao didy zovi me na veceru molim te . ceo dan vicem kako mi se jede riba sa rostilja... a imali smo telecu supu i dinstanu teletinu sa povrcem...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2014 18:03:37
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, izvoli, ostala je cela jedna skuša. Znaš kako je dobra s prelivom od maslinovog ulja, peršuna i belog luka. Mmmm, njam, njam...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2014 18:06:05
|
|
|
|
bubulence
|
aaaa nemoj dva puta da kazes . obozavam ribu, ooboozavam. e ponesi ujutro to sto je ostalo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2014 18:09:07
|
|
|
|
branki*
|
grasak sa pilecim mesom i palacinke,upravo ih zavrsila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2014 18:11:39
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence aaaa nemoj dva puta da kazes . obozavam ribu, ooboozavam. e ponesi ujutro to sto je ostalo Dogovoreno.
< Poruku je uredio Didy -- 13.12.2014 18:12:26 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 14:26:07
|
|
|
|
mama krava
|
Potaz od brokolija i bundeve, musaka od krompira i salata od cvekle (sinoc je skuvala), za dezert zito!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 15:04:10
|
|
|
|
superm
|
Mm pravio ručak. Piletinu sa 4 vrste sira i palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 17:44:25
|
|
|
|
amelia
|
Rucak palacinke, vecera riza i pecena piletina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 19:29:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Projice sa sirom i sunkom , pecenu bundevu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 19:40:29
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: bubulence aaaa nemoj dva puta da kazes . obozavam ribu, ooboozavam. e ponesi ujutro to sto je ostalo Dogovoreno. sada sam se tek setila da nisam nigde videla skusu ...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 19:43:22
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: bubulence aaaa nemoj dva puta da kazes . obozavam ribu, ooboozavam. e ponesi ujutro to sto je ostalo Dogovoreno. sada sam se tek set_ila da nisam nigde videla skusu ... I ja sam se set_ila malo pre kad sam ušla na ovu temu, rekoh - Bolje da ništa ne pišem, možda je i Bubi zaboravila kao i ja. E, a ima je još, da ti je pošaljem brzom poštom?
< Poruku je uredio Didy -- 14.12.2014 19:44:06 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 19:44:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Pravila pizzu cak 5 tepsija,ali dosli svekrva i svekar na rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 19:48:11
|
|
|
|
bubulence
|
aha, mislila si da ces se izvuci . jok jok, nego eto mene na prolece kod tebe u dvoriste, pa da mi spremas skusu i sve one priloge sto si nabrojala... a ne ovu jednu od juce, suvu i nikakvu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 19:50:59
|
|
|
|
Torbica
|
S obzirom na skitnju, rucak je bio ekspres! Corbica od povrca od juce, kolutici lignje i riblji stapici iz rerne, mesano povrce iz ekspres lonca, krompir salata od ranije, zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2014 20:03:42
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, dogovoreno. Ja sam iskusno juče napravila i za danas, tako da smo samo podgrejali kad smo stigli kući.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.12.2014 22:16:59
|
|
|
|
madre
|
piletina sa sampinjonima u pavlaci
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.12.2014 23:25:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Testeninu sa sirom i tunjevinom, bruskete...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2014 11:05:34
|
|
|
|
bubulence
|
cenjeni ljubljeni podvarak.... i polako ostajem bez kupusa ... pravim i kroasane da dokazem mami da su moji bolji od njenih
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2014 22:54:46
|
|
|
|
madre
|
krem corbicu od tikvica i sargarepe i isprzila snicle. vi tako cesto mesite, prosto vam zavidim, ja nekako bas bezim od toga. pravim ja pite od kupovnih kora, proju i pite koje se mesaju varjacom i izliju u pleh , ali to nije to!
< Poruku je uredio madre -- 16.12.2014 22:56:43 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.12.2014 19:44:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Palentu sa kajmakom, teleci gulas sa prelivom od sampinjona u pavlaci i proso...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?