|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
5.12.2014 12:31:24   
branki*
uh,janabonsuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 426
5.12.2014 12:58:48   
anita
Bubi ja koristim priliku kada idem kod dr. da se prosetam. Do prodavnice idem zato sto mi je na 2 minuta od zgrade I to ne idem svaki dan. Obicno mm kupi sve sto mi treba dan pre da ja ne bih izlazila.
Po kuci radim po malo. Nesto uradim pa odmaram I tako u krug.

Ja bih volela da budu dva decaka I jedna devojcica, ali videcemo.user posted image
Ja sledece nedelje idem privatno kod doktora koji radi na patologiji da vidim sta ce on da mi kaze.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 427
5.12.2014 13:27:23   
jabudic
Von, živimo u Radanovićima, to ti je nekih 8km od Jaza. Izmedju Budve i Kotora tačno.
Cupo, kad ideš u bolnicu? Super što se osjećaš dobro, ali bolje da se proprati. BIće to sve OK. user posted image
Bubi user posted image nadam se da nije opet urinarna!
Anita, super kad možeš da biraš user posted image

Ja evo uzela neku crkavicu da pojedem. user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 428
5.12.2014 13:39:39   
bubulence
i eto, porodila nam se zgodnica Njica user posted image .
jano mogu samo da te user posted image ...
miloice jesi ti to sinoc nesto radila!!???

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 429
5.12.2014 13:40:51   
jabudic
Jesam malo, nemam vam se čime hvaliti user posted image
Nije bilo baš za hvalospjev user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 430
5.12.2014 14:19:26   
Sanjalica1980
Jano puno te grlim. Navijam da sve bude dobro user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 431
5.12.2014 14:43:01   
choopa choops
Sanjalice bice to sve dobro. neka sestra slika pa ti pokaže pa izaberi user posted image Neki dan kad sam bila na pregledu bila neka mama sa blizancima 38 nedelja user posted image I dr mi kasnije kaže porodila se prirodno :-)

bubu, zaboravih na to. Valjda bude dbar kontrolni bris. Ja pijem onaj čaj Josif Pančić, mada mi je gadan, ali računam bolje da pijem izdržaću do marta :)))

branki, ma slušaću doktoricu, nema tu priče. Sve će biti uredu :)))

Trco ja bez vode ne bih mogla da živim. Ja pijem non stop...

jano nadam se da će ipak sve biti kako treba...user posted image

srculence, a sta ti još kaže? ne nerviraj se...

jabudic u nedelju idem u bolnicu.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 432
5.12.2014 14:49:46   
choopa choops
Ovaj čaj pijem bubu

KLIK

A za stolicu..meni je kad pijem Mg lakše...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 433
5.12.2014 15:08:22   
Sanjalica1980
Choopo hoce i moj da izguram do 38ned user posted image

U bolnici sam upoznala par njih sto nose blizance. Uglavnom koja je prirodno zatrudnela ide prirodno a nas vto vecina na cr. Nece da rizikuju.

Ja sam prvo htela prirodno pa mi je tadasnja doktorka rekla da nece moci user posted image

Na kraju zelim spinal bar da oset_im taj osecaj kada vidis bebe user posted image

A sto mi se sada spava. Zacrtala sam da danas sredim fridz ali se borim sa sobom.

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 5.12.2014 15:09:32 >

Direktna veza do poruke: 434
5.12.2014 15:13:41   
bubulence
Miloce polako, odvikli ste user posted image .
choopa dobro si me podsetila, pila sam i ja taj caj u prvoj trudnoci...
sanjalice, babica koja me je poradjala u betanjiji mi e bas pricala kako je nosila blizance i prirodno se porodila bas da bi videla kako je zenama koje ona poradja. i kaze da je imala porodjaj za pozeleti... ali opet, imala je i srece sto su bebe bile lepo namestene. ja ne bih rizikovala, a ne znam ni da li bi smela spinalno, svaka cast ko sme user posted image

Direktna veza do poruke: 435
5.12.2014 15:16:42   
choopa choops
Ma spavaj ženo, fridž neće pobjeć nigdje user posted image

E a ovu je dr htjela da porodi na CR jer je druga beba bila okrenuta poprečno. A ona došl na pregled, već joj krenuli trudovi i kaže da neće. Cijeli dan dr mislila na nju, kaže meni kad me pregledala jao ja sve mislim na onu trudnicu sa blizancima, kako će sve proć, hoćemo li uspjet okrenut bebu...U tom momentu joj zvoni tel i oa zove kaže počeli jaki bolovi da kreće za porodilište! user posted image I drugi put kad sam došla na pregled pita me dr: Sjećaš se one ženice? E pa porodila se prirodno, ona odlično, bebe odlično!user posted image
Mada ja uvijek kažem, meni apsolutno nije bitno hoću li prirodno ili na CR, najbitnije da je beba (bebe) zdrava i da majka prođe kako treba. user posted image I sad mi je svejedno. Kako bude biće.
Kažu da je ta spinalna OK user posted image

Direktna veza do poruke: 436
5.12.2014 15:23:20   
Kata90
jao sad vidim.....Njica nam se porodila....bas mi je dragouser posted image
sad ce i Daca za njom.....paaaa jaaaaaaaauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 437
5.12.2014 15:25:42   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Kata90

jao sad vidim.....Njica nam se porodila....bas mi je dragouser posted image
sad ce i Daca za njom.....paaaa jaaaaaaaauser posted image

user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 438
5.12.2014 15:49:43   
Sanjalica1980
Choopa, nasmeja me za fridz user posted image

Tako ce na kraju biti.
Skontala sam da se super osecam do jedan i onda krece pospanost. Ipak ce posao sacekati sutra ujutro user posted image

Njicooooo user posted image

Direktna veza do poruke: 439
5.12.2014 15:52:55   
jovicaa
evo i mene.. cestitam novim mamamauser posted image

choopa nadam se da ce sve biti ok.

ja isto imam te pripremne kontrakcije, kako koji dan, nekad je grozno koliko ih imam, sva se isprepadam, nekad manje, nekad me sve boli, nekad nista.. i tako zivim normalno i nadam se najboljem.
ovih dana sam imala dosta akcije, pa me je boleo stomak. jos smo mm i ja imali i jedan onako bas opusten seks,sledeceg dana sam se osecala kao da sam jahala slonauser posted image sve me je bolelo.... jako se plasim zbog tih kontrakcija, ali nadam se da ce sve biti ok. ne znam da li bih mogla da odrzavam trudnocu pored dvoje dece u smislu lezanja.. uf ne smem ni da pomisljam na to. a realno moguce je s obzirom da sam prvu odrzavala negde od ovog perioda.

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 440
5.12.2014 16:18:33   
choopa choops
Sanjalice ja kad popijem Utrogestan počnem da mrmljm kao da sam popila alkohol user posted image i odmah mi se prispava. Sad čeka da ga popijem pa u krevet, nema veze što je kasno user posted image

jovice user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 441
5.12.2014 16:47:54   
serpica
Vece devojke,
zvali me iz ordinacije idem na euz u ponedeljak u 15:20h user posted image uhh jedva cekam da cujem sta ce da mi kaze...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 442
5.12.2014 16:51:34   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: serpica

Vece devojke,
zvali me iz ordinacije idem na euz u ponedeljak u 15:20h user posted image uhh jedva cekam da cujem sta ce da mi kaze...

user posted image Ajde, konačno da skineš tu brigu s vrata!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 443
5.12.2014 17:38:42   
serpica
Uhh Chupa da znas..
sad procitah za janinu betu bas bzvuser posted image ali ja se sve nadam da ce tu biti neceg.....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 444
5.12.2014 18:00:19   
choopa choops
Jao ljudi kako sam se sad izblamirala, još se crvenim user posted image user posted image

MM otisao do grada i ja mu posaljem SMS da ne zaboravi da svrati u DZ po uput koji mi je dr napisala i da kupi jabuke i narandže, i pritisnem Send i ukuparima da sam poslala doktorici poruku umjesto njemu user posted image tek će ona: Da, draga! user posted image Ja joj se izvinjavam, kaže ona ma skontala sam, ne sekiraj se. Kakva blamaža user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 445
5.12.2014 18:05:34   
Kata90
choopa....user posted image a bas te briga....desava se....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 446
5.12.2014 18:14:47   
Trcosava
Hahaha Čupo što kaže Kata, šta te briga. Vidiš da je doca kul lik user posted image

Šerpice, biće sve ok. Videćeš ;)

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.12.2014 18:16:47 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 447
5.12.2014 18:16:29   
Chipsy
E, choopa i ja sam pre dva dana poslala doktorki smsuser posted image
Bubi, kad sam lezala u bolnici i meni su preporucivali taj Josif Pancic caj za trudnice.
Jano, drzimo pesnice da sve bude okuser posted image
Boko, i ja sam cula za dr zivanica iz vise izvora da je najbolji, evo sad i ti potvrdjujes. Razmislicu da li pre AC da odem do njega
Serpi, zar euz nije onaj koji radis pre dabl testa? Sad vise ne znam sta to znaci expertski. To je valjda kad radis na dobrom aparatu gde moze sve da vidi?

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 448
5.12.2014 18:27:05   
serpica
Chipsy ovaj moj grad ti je zaglupio samo tako,vidis kod nas ekspertski uz zovu 4d,ja sam mislila da su to dva razlicita uz,medjutim kod nas taj eksperski ili 4d rade samo dve ordinacije,i meni su rekli da se eksperski/4d ne radi pre 20 nedelje. Ja im kazem ja i necu 4d nego ekspertski uz ona mi kaze to vam je isto user posted image onda ja kazem koja sam nedelja i ljubazna sestra Daliborka mi kaze da ce mi dr uraditi dopler ali da se tu detaljno sve vidi..vise pojma nemam,neka radi sta hoce samo da mi kaze da je sve ok.
Inace ja sam pre dabl testa radila obican uz na kojem je sve bilo ok..kako ce ova da me gleda pojma nemam...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 449
5.12.2014 18:34:02   
daca77
Da, da...potvrdjujem sve sta je Serpi napisala...kod nas u Nisu brkaju EUZ i dopler...jos uvek to nije zazivelo, na zalost...kako god, Serpi, navijam za dobar izvestaj.
Inace, doticna dr me iznervirala onog dana u bolnici i tako je spustim pred studentima, jer ne zna da mi izracuna nedelju trudnoce. Nije joj se ni malo dopalo, jer kazem bilo je jedno 10-ak njenih studenata.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here