Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 13:57:28
|
|
|
|
*boka*
|
Jabudeee... da ti se nije islo u wc? Ja sam se isto skoro probudila u bolovima, seklo me kao nozem u donjem stomaku, nisam smela da ustanem iz kreveta i na kraju se ispostavilo da mi se islo u wc. Cim sam obavila sta sam imala, sve je proslo. Jano danas je petak, drzimo ti palcice da sve bude kako treba! Obavezno se javi cim dobijes rezultate.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 13:59:34
|
|
|
|
jabudic
|
Jano, naravno da će sve biti OK. Boko, jeste jutros isto tako, ali danas na poslu ne. Nego baš kao da ću da dobijem. P.S. Promjeni ticker
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 13:59:50
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Jano danas je petak, drzimo ti palcice da sve bude kako treba! Obavezno se javi cim dobijes rezultate. Ne bih da te razočaram, ali danas je četvrtak.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 14:02:15
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Trcosava RR A bre Daco zacementirana si, što se plašiš? Koliko mene secanje sluzi i ti i ja smo bile zacementirane Ne brini Daco, stizes do nedelje glatko. Ja usla da vidim za neke novosti od njice, da li se neko cuo sa njom? Ja popodne kod dr, jeb rana pocela da gnoji oci mi ispadaju od bolova. Ljubac za sve Ne mogu sad uređujem post, sa telefona kucam. Elem ti si bila zacementirana? Kad bio beše zadnji pregled pred porođaj? Ja sa Anom bila otvorena 1 ili 2 prsta sigurno 10 dana, pa na kraju ipak vaginalete za mešanje grlica. Daca niti 1 prst nije otvorena
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 14:04:22
|
|
|
|
*boka*
|
JAOOOO Izgubljena u vremenu! Pripisacu to trudnickoj demenciji Ostalo mi u glavi da cekamo petak radi nje, jer tada ide na pregled i pobrkala. Jabude mozda si stomak pokvarila. Ako si jutros isla u wc, mozda te jos uvek drzi. Kako je sad? Inace, ja ne vidim svoj niti bilo ciji ticker. Nemam pojma zasto
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 14:07:02
|
|
|
|
jabudic
|
Sad sam dobro! Mada ne prija mi po čitav dan za kompom da budem, tj.uveče mi noge budu natečene, a tek početak ! A noćas još imamo neku poslovnu večeru, stići ću da odem do kuće, malo odmorim, presvučem se i nazad u Budvu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 14:12:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Srculence, ja ti spavam po ceo dan pa mi izgleda dosta do devet Jana bice sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 14:13:28
|
|
|
|
*boka*
|
Nabavi jedno meko jastuče za ispod guze i neku stoličicu za ispod stola da možeš da podigneš noge, biće ti lakše. Nezgodno je i kad stalno sediš i kad stojiš.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 14:18:45
|
|
|
|
wivern
|
Jaoooo Trco u pravu si. Jutro pre porodjaj i dan pred porodjaj otvorena 1prst. Ali svejedno, posle tog jednog prsta ni sa indukcijom nisam mogla da se otvorim, ipak je radio cement
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 14:45:01
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Jaoooo Trco u pravu si. Jutro pre porodjaj i dan pred porodjaj otvorena 1prst. Ali svejedno, posle tog jednog prsta ni sa indukcijom nisam mogla da se otvorim, ipak je radio cement To ti kažem, ona se sve plaši, a ni prstić mali nije otvorena. Ona bi komotno i pregurala termin da ide na prirodni/epidural.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 14:53:29
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Trcosava RR A bre Daco zacementirana si, što se plašiš? Koliko mene secanje sluzi i ti i ja smo bile zacementirane Ne brini Daco, stizes do nedelje glatko. Ja usla da vidim za neke novosti od njice, da li se neko cuo sa njom? Ja popodne kod dr, jeb rana pocela da gnoji oci mi ispadaju od bolova. Ljubac za sve Ne mogu sad uređujem post, sa telefona kucam. Elem ti si bila zacementirana? Kad bio beše zadnji pregled pred porođaj? Ja sa Anom bila otvorena 1 ili 2 prsta sigurno 10 dana, pa na kraju ipak vaginalete za mešanje grlica. Daca niti 1 prst nije otvorena I ja sam bila otvorena dva prsta nekoliko dana pre porodjaja,a taj dan ni ta vaginaleta nije pomagala.Ma ni makac dalje. Tako da,Daco,no sikiriki. Nema sanse pre da se porodis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:05:14
|
|
|
|
srculence25
|
Daco jos maloooo E zenice drage ja sam ustanovila da meni dlake na nogama nerastu da neureknem Nikad nisam depilirala a brijala sam pre jedno 3 meseca i evo nisu ni krenule i dalje su glatke none
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:09:26
|
|
|
|
*boka*
|
Srculence ja kad sam bila trudna prvi put, sve su mi dlake sa tela pootpadale. Noge, ruke, pazuh... izraste po dve dlake u tri reda, a kosa mi je rasla kao luda. Na žalost nije potrajalo posle porodjaja...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:12:01
|
|
|
|
bubulence
|
a dobro zene moje drage, prva joj je trudnoca, normalno je da se plasi... da ide na prirodni porodjaj bilo bi je bas briga ovako nije svejedno. ali evo Daco, vidis da smo svi sigurni da ces izdrzati... cak i da si otvorena jedan prst ne bi znacilo da je porodjaj krenuo... jabudice - miloice, kao sto rekoh, menstrualni bolovi su normalni na pocetki, sve do 10e nedelje, mozda i 12-e... samo gledaj da ne trpis kada ti se sorobocka (piski) i da ipak popodne malo prilegnes... svekrvi das noge da ti masira i superiska . a kada ti se muz opravi skroz onda imas druge nacine ublazivanja bola . jos koliko mora da se pazi? ako je dugo, skokni do komsije u pomoc... ljudi znate li vi za kucni red i da li se istog pridrzavate? imamo komsije koje svaki dan u 14-14:30 dodju da pitaju da li malecka moze da dodje da se igra sa Emom... a ja nikada nigde nisam isla izmedju 13h i 17h, niti koga zovem u to vreme osim ako se dogovorim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:23:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Hej :-) Ja sam bila na UZV, beba je dobro, ali je sad već veća za dvije nedelje, a kontrakcije se vide na UZV. U nedelju u bolnicu da me prate, ispitaju šećer, kontrakcije. Biće i endokrinolog. dali mi injekciju progesterona, a tamo će bnastavit davat šta bude trebalo. Htjela je danas da me ostavi, ali me je pustila valjda ne bude do nedelje ništa...Za divno čudo nisam se razočarala jer oram u bolnicu, bolje spriječiti nego liječiti, ali me nervira MM, mama, svekrva. Brinem kako će djeca sama...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:38:11
|
|
|
|
bubulence
|
ih bre choopa bas bzvz... ali dobro, bolje da si tamo pod nadzorom dr. za decicu ne brini, tu ti je tm, svekriva, mama, neka se oragnizuju. znam da nije isto kao kada si ti sa njima ali ce se snaci nekako...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:46:06
|
|
|
|
*boka*
|
Choopsi samo hrabro, bice sve OK. Znam da ti se ne mili ostanak u bolnici (ko to jos voli), ali lakse ce ti biti dok si na oku lekara i taman da ti urade sve analize odjednom. Imam pitanje. Kako vi vidite moj ticker (stari) a ja ga ne vidim, niti mogu da vidim bilo ciji ticker?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:49:26
|
|
|
|
choopa choops
|
Baš...ali šta ću, moram i na ovu bebu da mislim, njoj sam najpotrebnija A oni me nerviraju mama koja je odmah ajde ti kod drugog doktora, MM koji je kul, i sveki nije MM ni ušao u kuću, a ona mu je u dvorištu istrtoljala da idem u bolnicu...Ma. A možda je i od ove injekcije pa sam nervozna
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:50:34
|
|
|
|
choopa choops
|
boka samo piše da ima godinu dana?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:53:47
|
|
|
|
*boka*
|
Ma ja ni to ne vidim iako nije tačno. Ali inače ne vidim ničiji ticker A te svekrva vala vole svuda da budu mirođija i da pokupe muštuluk :) Iskuliraj ih sve I ne nerviraj sebe.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 15:56:19
|
|
|
|
choopa choops
|
boka a da nisi nešto blokirala? Vidiš li meni tickere? Ma zamisli, ulazi muž i kaže što moraš u bolnicu reče mi mama? Pa jbt koja ćakula od žene!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 16:07:08
|
|
|
|
*boka*
|
Pa je li bar dobila muštuluk od tm Sve one moraju prve i da znaju i da prenesu. Mi mojoj svekrvi rekli kako nam je kuma trudna 3. put, ali tek je saznala I još neće da pričaju svima, a ona se još isti dan spremi I ode na pijacu (tamo nam kumovi imaju mesaru) i pred ljudima kaže ooo kumo pa čestitam, ova se izbeči na nju da joj stavi do znanja da ćuti, ima ljudi okolo, a sveki se nastavlja, pa valjda će sad biti žensko. Užas! Nisam nista blokirala, nisam ni ulazila u podešavanja od kad sam otvorila nalog. Sad I da hoću ne umem to da podesim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 16:22:21
|
|
|
|
choopa choops
|
Nevjerovatna je! Isto tako, mora sve prva da sazna i kaže. A moja mama je skroz suprotan tip i nisam se navikla na takvo ponašanje, a i samA sam drugačija pa me vjerovatno zato još više nervira. E pa ne znam Ja rekoh možda si ukljičila neki block pop up ili tako nešto...čim ne vidiš ničiji. Ne znam stvarno. Meni je loš internet, jer sam u spvaćoj sobi, pa nema dometa Sad treba da popijem Utrogestan, a onda ću da se ušikam sigurno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 16:25:19
|
|
|
|
daca77
|
Evo i mene...komirala sam se ovog popodneva... Hvala vam na podrsci i nadam se da cete biti u pravu A sto se tice svekija, moja se uopste ne mesa...samo je panicar veliki-ja otisla u bolnicu, a ona se zakovala u krevet i nije ustajala...
< Poruku je uredio daca77 -- 4.12.2014 16:26:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 4.12.2014 16:49:29
|
|
|
|
*boka*
|
Daco ako si se komirala. Iskoristi još par dana da se dobro naspavas I napuniš baterije. Svakako, zel ti bebu kao što je bila moja, od momenta rođenja spavala je celu noć, od 20:30 do 06h, onda sisa I nastavi još dva sata. Milina! A I za sveki si imala retku sreću. Moja je bila zlato, u nebesa me dizala dok joj nisam sina nagovorila da se vratimo iz Amerike I od tog momenta se sve promenilo. Kao Dijamant margarin, u sve se meša :) samo što ja nisam šašava...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?