Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 8:36:59
|
|
|
|
soni
|
Pasta Suta ...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 8:38:26
|
|
|
|
Klarita
|
Danas jos nista Ali juceeeee pita sa kupusom, pita sa sirom...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 8:41:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Za danas spremam rižoto i pohovano belo meso,pri kraju je
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:43:01
|
|
|
|
Modessty
|
ja jutros u 7 skuvala grašak. i "umesila" hleb u pekarici
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:45:40
|
|
|
|
Klarita
|
Izvadila sam iz zamrzivaca belo meso (obicno kupujemo sveze, ali skoro kupili od komsinice tri pilica da joj "pomognemo") sta s njim? Sta? Nemam ideju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:50:11
|
|
|
|
Modessty
|
klari sečeš na tanje kriške, uvaljaš u jaje pa u prezle i pržiš u tiganju ili ređaš u tepsiju pa u rernu. Podjednako dobro i jedna i drug avarijanta uz to neki krompir
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:52:08
|
|
|
|
bubulence
|
eto ti ideje od Mod... ili uzmes onu C kesiccu, 4 vrste sira... ja skuvala belu corbicu, peci cu krmenadlice u paradajz sosu i verovatno pire... imam kiselog kupusa i dovoljno je...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:55:59
|
|
|
|
Klarita
|
Do sad sam "listala" C recepte ali nisam nasla...setila sam se da hocu da pecem sa slaninicom i kackavaljem i pavlakom, ali ne mogu da nadjem recepAt Hvala devojke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 12:12:42
|
|
|
|
Olga75
|
kod mene danas supa od povrca i turusczuso Klarita , iseckas to meso na kocke , prodinstas crni luk , ubacis meso , prodinstas ga , zacinis , dodas vode i kuvas ga , kad je skoro gotovo ubacis pavlaku , malo senfa i malo brasna da se zgusne i mesas da ne zagori , uz to przeni krompir i bozije
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 13:04:58
|
|
|
|
Bibilib
|
Przila meso...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 13:06:21
|
|
|
|
big mum
|
Grah sa kobasicama,pita sa sirom. PaLjačink sa evrokremom za mm i klince a za mene sa sirom ,kajmakom i kis.krastavcima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 15:07:26
|
|
|
|
Klarita
|
Mmmmmmmm nisam dugo pravila palacinke, mogla bih danas Ovako...proprzila sam piletinu sa senfom, u vatrostalnoj naredjala tanko isecenu slaninu, pa piletinu , kackavalj, pa namazala pavlaku, pa opet piletinu, pa slaninu pa kackavalj...divno mirise, eno krcka se u rernu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 15:21:50
|
|
|
|
bubulence
|
ti to sada nama prkosis !!??? bravo za ideju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 15:24:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR kod mene danas supa od povrca i turusczuso Klarita , iseckas to meso na kocke , prodinstas crni luk , ubacis meso , prodinstas ga , zacinis , dodas vode i kuvas ga , kad je skoro gotovo ubacis pavlaku , malo senfa i malo brasna da se zgusne i mesas da ne zagori , uz to przeni krompir i bozije probacu . Danas krompir corbica i mini pizze , a sad mi se prijele palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 15:24:46
|
|
|
|
lelaigor
|
Proja sa slaninom i kiselim krastavcima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 16:06:27
|
|
|
|
Bibilib
|
Napravila sam rezanca-sa-sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 16:08:54
|
|
|
|
Figaro88
|
Pileca corbica,meso i pomfrit,brzinski...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 17:38:04
|
|
|
|
minnica
|
makarone sa sirom zapečene u rerni
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 18:35:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Pogaca,krompir i snicle a za dezert sutlijas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 18:44:38
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ti to sada nama prkosis !!??? bravo za ideju Ljudi moji, pade mi mm u nesvest koliko je ukusno sad je probala i moja majka, kazu nista ukusnije nikad nisam spremila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 20:28:07
|
|
|
|
madre
|
danas cufte u paradajz sosu (super su ispale ) i kupus-sargarepa salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 22:07:39
|
|
|
|
soni
|
Sve mi se jede
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.11.2014 11:25:40
|
|
|
|
soni
|
Dete ima pastubod juce..Mi cemo iz Meka ☺
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.11.2014 11:32:16
|
|
|
|
Bibilib
|
Kuvam pasulj za rucak a kanije videcemo,jos nisam odlucila...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.11.2014 12:32:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Rucak musaka sa pilecim mlevenim, vecera verovatno palacinke, nisam ih pravila mesec dana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?