|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
26.11.2014 22:16:29   
doktorkakristal
i ja bih rekla i da se meni desi volela bih da mi neko kaze

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2201
26.11.2014 22:18:27   
Olga75
iskreno , ona ce to saznati , nema sanse da ne sazna kad sam ja "osetila "
jedino necu da bude posle : sto mi nisi rekla kad si vec znala
osecala bih se ko gonce
sacekacu jos koji dan i onda cu lepo da odem na kafu sa njom i spomeneme sve aktere skupa praveci se glupa
pa ona nek vidi sta ce , to je njena stvar
a on ako nije khm , khm , sta ima da krije da je doticna bila sa nama
mislim kad je rakoa da ja ne kazem nije trebao da dodje , mozda on i zeli da zena sazna ? ko zna i briga me
al necu da se osecam ko neki krivac zbog nicega

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 2202
26.11.2014 22:21:39   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: choopa choops

dijana a vidiš recimo meni bi, da sam u ulozi prevarene žene, draže bilo da mi neko ukaže čim posumnja na nešto, nego kad se već desi (pod uslovom da se već nije desilo). Ili da mi kažu na samome početku, a ne da "zadnja" saznam kao što to obično biva. Ne znam user posted image

a sta ti vredi i da prva saznas??? Vodila bi muza na veceru? Odjednom bi pocela da nosis haltere da bi bila vise sexy od ove druge? Mislim koja vajda? A kad saznas poslednja lepo ga oteras u tri.... i nastavis zivot.

Direktna veza do poruke: 2203
26.11.2014 22:24:14   
Buba Mira
Saznam prva - uštedim sebi vreme. Šutnem skota odmah, a ne godinama da mu perem gaće u neznanju dok on taslači unaokolo. Eto.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2204
26.11.2014 22:24:48   
dijana1*
Olga ti najbolje znas situaciju pa samim tim mozes i doneti pravu odluku.
Ovo sam napisala jer sam vec videla par slucajeva gde cak muz svpjim ocima vidi da se zena muva i dopisuje sa drugim. Pokace se par dana, ona se povice pa posle ponovo starim stopama a mi svi grbavi.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2205
26.11.2014 22:28:41   
dijana1*
Covek je u ljubavi slep i niko se nece razvesti zato sto je na nekom druzenju bila neka zena i eto mozda nesto ima.
Da bi se covek razveo treba da ima mnoooogo cvrsci dokaz.
Ovako se samo mogu posvadjati na neko vreme, on ce biti obazriviji, malo ce trckarati vise oko zene i kada se strasti smire bice nikad gori.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2206
26.11.2014 22:28:53   
soni
Nezgodno za tebe...Samo joj reci ali bez nekog savetovanja...posle ti budes crna ovca
IZVORNA PORUKA: Olga RR

iskreno , ona ce to saznati , nema sanse da ne sazna kad sam ja "oset_ila "
jedino necu da bude posle : sto mi nisi rekla kad si vec znala
osecala bih se ko gonce
sacekacu jos koji dan i onda cu lepo da odem na kafu sa njom i spomeneme sve aktere skupa praveci se glupa
pa ona nek vidi sta ce , to je njena stvar
a on ako nije khm , khm , sta ima da krije da je doticna bila sa nama
mislim kad je rakoa da ja ne kazem nije trebao da dodje , mozda on i zeli da zena sazna ? ko zna i briga me
al necu da se osecam ko neki krivac zbog nicega

< Poruku je uredio soni -- 26.11.2014 22:29:17 >

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2207
26.11.2014 22:30:20   
choopa choops
Kakvi crni halteri i večere???? user posted image Od mene bi momentalno dobio samo Zdra'o rodŽaci!

Ja zbilja nikada ne bih mogla da oprostim prevaru, nikada. Nazovite me konzervativnom, zaostalom, ali to je moj stav. I zamisli živiš toliko u laži, a niko ti ne kaže? Pa osjećala bih se kao magarica najveća. Zato i kažem, da ne bih voljela da se to od mene krije, ako bi neko znao.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 2208
26.11.2014 22:32:39   
dijana1*
Choopa ja da znam rekla bih ti ali ne znamuser posted image

Direktna veza do poruke: 2209
26.11.2014 22:35:34   
Buba Mira
Čupo ja znam al neću da ti kažem dok ne obučeš haltere user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2210
26.11.2014 22:35:43   
Misha i Ljisha

Kakvi crni halteri i večere???? user posted image Od mene bi momentalno dobio samo Zdra'o rodŽaci!

Ja zbilja nikada ne bih mogla da oprostim prevaru, nikada. Nazovite me konzervativnom, zaostalom, ali to je moj stav. I zamisli živiš toliko u laži, a niko ti ne kaže? Pa osjećala bih se kao magarica najveća. Zato i kažem, da ne bih voljela da se to od mene krije, ako bi neko znao.

e al ovde nije jasno da li su vec u nekoj vezi ili se sprema nestouser posted image , pa ima zena koje bi svoje muzeve na sve moguce nacine da zadrze (znam slucajeve) pa zato spominjem haltere i vecereuser posted image

I ja bih ga sutnula sigurno. Doduse lako je pricati u prazno kad nismo u situaciji. Ne dao Bog ni da budemo. user posted image

Direktna veza do poruke: 2211
26.11.2014 22:38:01   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Choopa ja da znam rekla bih ti ali ne znamuser posted image

Molim sve koji znaju da me kontaktiraju preko pp user posted image

Ne zbilja, sad sam zaključila da bi svaka žena trebala da porazgovara na ovu temu sa svojim prijateljicama i poznanicama i da im kaže kako da se ponašaju u potencijalnoj situaciji. Znači, ja bih trebla svima reći da mi odmah kažu, da ne moraju da se misle i pate user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2212
26.11.2014 22:38:42   
Mala Elena
Olga , pohvali se u onoj temi" koliko dobro znate da procenite druge"user posted image
Bubo, hahaaa Karamela, lice s’ naslovnice ringeraje user posted image
Ma, ima nesto, neka nit postoji , pa i ako nije bilo nista , on to planira jer je rekao da ti ne govoris . Zasto ?

Direktna veza do poruke: 2213
26.11.2014 22:40:06   
mama krava

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Saznam prva - uštedim sebi vreme. Šutnem skota odmah, a ne godinama da mu perem gaće u neznanju dok on taslači unaokolo. Eto.

..

Jao vr'!!!! Isplakah se od smehauser posted image

A na temu nemam nista pametno da kazem user posted image

Direktna veza do poruke: 2214
26.11.2014 22:40:30   
choopa choops
Ljisho, ali čim je on rekao Olginom mužu da ništa ne govori njegovoj ženi, znači da ta kukavica već nešto sumnja i ko zna šta sve još zna. Da nije tako, možda ne bi ni trebalo reć. Ovako, možda žena odreaguje na vrijeme i prestane da mu pere gaće što bi rekla Buba user posted image

Direktna veza do poruke: 2215
26.11.2014 22:43:52   
dijana1*
Moj muz ne nosi gace tako da tudja govna ne peremuser posted image

Direktna veza do poruke: 2216
26.11.2014 22:45:30   
Misha i Ljisha
jes choopa u pravu si, al mozda je covek sonja tj mozda mu se ova ajd da kazes i svidela al nema muda ni tu da muva nit da ista kaze zeni. Mozda mu samo prija "flert". Secate se teme flert? Kako smo onda mogle da kazemo da lepo "flertujemo" s mesarima da bi nam dali jednu lepu rozbratnu i sta ti ja znamuser posted image

Direktna veza do poruke: 2217
26.11.2014 22:46:21   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

dijana a vidiš recimo meni bi, da sam u ulozi prevarene žene, draže bilo da mi neko ukaže čim posumnja na nešto, nego kad se već desi (pod uslovom da se već nije desilo). Ili da mi kažu na samome početku, a ne da "zadnja" saznam kao što to obično biva. Ne znam user posted image

a sta ti vredi i da prva saznas??? Vodila bi muza na veceru? Odjednom bi pocela da nosis haltere da bi bila vise sexy od ove druge? Mislim koja vajda? A kad saznas poslednja lepo ga oteras u tri.... i nastavis zivot.

Hahaaaa user posted image
, kaze jedna X zena user posted image , sacekala sam ga neko vece u novom cipkastom donjem vesu i brusu i da vidis kako je, kao na pocetku veze user posted image
Dijo , i on nju vara nego mu se nekada probudi ono da je ona njegovo vlasnistvo pa se pokace .

Direktna veza do poruke: 2218
26.11.2014 22:46:46   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Olga , pohvali se u onoj temi" koliko dobro znate da procenite druge"user posted image

i ta tema postoji user posted image
ah , ne znam da procenim al stogod osetim user posted image

ma to sto on rece da cutim ( bas ja - kao lajava Olga ) mi je totalno cudno a matori naivan mi bas tako i rece
mislim da ako se jos ne "trose "samo sto nisu
kapiram ja da to nije moja stvar al mi jadno da joj precutim
necu da kazem da sam imala osecaj da su njen muz i m par ali cu definitivno reci da je i ona bila

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2219
26.11.2014 22:47:35   
Buba Mira
Ja sam mojim drugaricama rekla: ako navataju ovog mog neodoljivog pokušaja od muža, da sprovedu sledeći plan:

- da mi ga dovedu živog
- da mi ne govore "nemoj, Miro" dok mu mećem kure na panj
- da mi pomognu da uništim ono što najviše voli - njegov kompjuter i Perfex sa mirisom breskve
- da mi iz bolničke apoteke bez pogovora donesu sve zalihe ricinusa
- da me ne sputavaju dok mu oglašavam čitulju u Politici

Direktna veza do poruke: 2220
26.11.2014 22:51:10   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Ja sam mojim drugaricama rekla: ako navataju ovog mog neodoljivog pokušaja od muža, da sprovedu sledeći plan:

- da mi ga dovedu živog
- da mi ne govore "nemoj, Miro" dok mu mećem kure na panj
- da mi pomognu da uništim ono što najviše voli - njegov kompjuter i Perfex sa mirisom breskve
- da mi iz bolničke apoteke bez pogovora donesu sve zalihe ricinusa
- da me ne sputavaju dok mu oglašavam čitulju u Politici

user posted image

Direktna veza do poruke: 2221
26.11.2014 22:51:10   
bubulence
ne znam... jednom sam rekla, i ti izuzetno bliskoj osobi. naravno da sam ja bila kriva, zavidna itd... takoreci pojela sam user posted image .
kasnije su se razveli zbog druge stvari i mi smo se pomirile ali joj je uvek neprijatno... i nas odnos vise nije isti.
zato vise ne govorim, svakako se takve stvari saznaju (ali ne od drugih nego zena oseti, insekti je ne prevare)...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2222
26.11.2014 22:51:37   
Klarita
Samo vas posmatramuser posted image
Buba Miro, tvoj post sam morala, ali morala da procitam mmuser posted image

Direktna veza do poruke: 2223
26.11.2014 22:51:45   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

al mozda je covek sonja tj mozda mu se ova ajd da kazes i svidela al nema muda ni tu da muva nit da ista kaze zeni. Mozda mu samo prija "flert".

Pa ako je šonja tek onda treba da ga ostavi, jer šta će jedna sjajna žena sa šonjom?user posted image

Direktna veza do poruke: 2224
26.11.2014 22:53:35   
Misha i Ljisha
da ovde se ja slazem sa bubulence, sta god rekle mi drugaricama ispada da se mesamo. Ne moze se niko lako odreci ni pola godine braka a kamoli 20 ili ko zna koliko. Lepse je svakom da zivi u neznanju i neverici i da je ipak moj muz superiska a moja drugarica zavidna jer "mi lepo zivimo".

Olga ti pricaj o dogadjaju i posle reci muzu "jaoooo ja se izlanula, nisam mislila da je bitno ko je bio ili nije bio"user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Najlepse vam je:
pisuljica

Sofija (26%)

Adriana (12%)

Aurora (6%)

Masa (22%)

Srna (11%)

Tara (23%)

Ukupan broj glasova: 128

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here