Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje cigare pušite? 21.11.2014 16:53:20
|
|
|
|
snezap
|
ni jedne :) i veoma sam ponosna zbog toga
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 16:13:30
|
|
|
|
mirkam
|
Karelia slim...i uopšte nisam ponosna zbog toga
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 17:56:30
|
|
|
|
cockic
|
nijedne,nikad nisam pusila
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 18:59:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: madre zene, ja nema sanse da pusim te slim nikako mi ne odgovaraju, tanke su mi bas i slabe, ja volim da zagrebe grlo Isto... meni te slims onako bzvz
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 19:08:40
|
|
|
|
Kata90
|
Pre trudnoce jesam bila pusac,sad vise ne...... smeta mi jako dim.....slim cigare nikad nisam volela,pusila sam mc plavi.......
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 20:37:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim nisam ljubitelj al kad je kriza dobre su i slims Inace pre p;ar nedelja sam bila presla na Vinston mentol, u pocetku su mi bile ok dok nisam skontala da mi se slosi od njih, ali redovno ! Kakko sam presla na druge sve ok Nije ni cudo sto ukidaju slims i mentol!
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 22:32:48
|
|
|
|
isidora88
|
ako ukinu slims ima da poludim, ove obicne nema sanse da pusim, posle ovih slim to mi dodje kao tompus ja sam i dalje na sobranie pinks, e sad videcu koliko ce poskupeti od nove godine
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 22:46:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LD ljubicasti slims nikako da se odreknem te prokletinje
|
|
RE: Koje cigare pušite? 23.11.2014 0:00:38
|
|
|
|
Klarita
|
Eeeeeej, i ja sam cula da nece vise biti slims i mentol meni svejedno jer ne volim slims, ja i dalje na danhilu crnom, ali sam se nejad davno zarekla da kad dodju do 300din ja prekidam sa pusenjem, kad ono vec su 270 i hvata me panika
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 23.11.2014 9:25:49
|
|
|
|
doktorkakristal
|
eto ja nisam imala pojma da nece biti slims vise ,ma ja sam ostavljala sto puta i u trudnoci nisam ni pusila mozda zapalila par puta al eto prvi dan kad sam izasla iz porodilista prvo sto sam uradila popila kafu i zapalila
|
|
RE: Koje cigare pušite? 24.11.2014 1:22:13
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR LD ljubicasti slims nikako da se odreknem te prokletinje Isto Sad u trudnoci nisam ponosna ali sam pusac mislim negade mi se bas su mi tek sad lepe grubo receno
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 24.11.2014 9:48:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nešto ne volim bilo koji slims,ne osjetim da vučem mada ljepše izgleda u ruci nego ova normalna. Par puta sam probala Eve one baaaš duge i one su mi se svidjale ali sam ih pušila samo kad dodjem kod drugarice u Zrenjanin,u Bosni uh nikad nisam našla,šteta.
|
|
RE: Koje cigare pušite? 24.11.2014 12:54:52
|
|
|
|
Klarita
|
Uuuuuuuuu, i te Eve deluje bas damski ranije bile na free shop-u turskom 5evra boks, da, da, 5 evra i mm mi donosio, sada poskupele a, i on vecinu poslova onavi preko skajpa, pa si placam 270din danhil
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 24.11.2014 13:46:36
|
|
|
|
mirkam
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR u trudnoci nisam ni pusila mozda zapalila par puta al eto prvi dan kad sam izasla iz porodilista prvo sto sam uradila popila kafu i zapalila Isto!
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 18.2.2015 10:05:51
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
LD ljubicasti slim
|
|
RE: Koje cigare pušite? 8.3.2015 0:14:40
|
|
|
|
acalukic
|
camel,dugogodisnji pusac nazalost
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 29.7.2016 8:21:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: madre zene, ja nema sanse da pusim te slim nikako mi ne odgovaraju, tanke su mi bas i slabe, ja volim da zagrebe grlo Isto... meni te slims onako bzvz LM slims ljubicasti
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 29.7.2016 8:25:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
LD pink slim
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 29.7.2016 8:26:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Izgleda da ovde samo meni smeta da pusim Salim se... Moji roditelji su mnogo pusili, i dalje puse, i smrdeli pa nisam ni probala...
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 13.9.2017 22:15:51
|
|
|
|
Dragce86
|
I meni smeta kad neko pusi! Kod mene niko u porodici ne pusi, a drago mi je da ni suprug ne pusi ( iako je kod njegovih haos..svekar i do 3 paklice dnevno, a ne kasi ni pred bebom i na to ludim ) Ne volim cigare i ne zelim da mi dete neko truje!
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 13.9.2017 22:17:34
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala Bogu više ne pušim..već 4 godine
|
|
RE: Koje cigare pušite? 13.9.2017 22:19:41
|
|
|
|
isidora88
|
Ne pusim vise
|
|
RE: Koje cigare pušite? 1.11.2017 12:36:58
|
|
|
|
Dragce86
|
nijedne
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 1.11.2017 12:38:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vid'' sto su se nadzidzale ne pusacice...pa sta trazite onda u ovoj temi haa? LM slim ljubicas_tii lalalala
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 1.11.2017 13:02:52
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR LD pink slim Isto. Propušila sam opet
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?