Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 20:36:33
|
|
|
|
soni
|
Svaka cast !!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 20:46:10
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: soni Svaka cast !!! Hvala verovatno cu da vam se zalim za koji mesec vise nego sad....ali mi i devojcice dosta pomazu i medjusobno takodje.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 20:52:35
|
|
|
|
janabons
|
Serpi, ti si zena zmaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 20:57:12
|
|
|
|
serpica
|
Jano nisam,veruj mi,cesto uhvatim sebe da se vrtim u krug i ne znam gde sam stala...uvece ponekad od umora ne mogu da zaspim,ali sam navikla da imam dobru organizaciju i da sve drzim pod kontrolom pa mi sad cudno kad mi to ne polazi za rukom...skoro sam i plakala,sama,pomislila,sta ako ne uspem da izguram do kraja,sta ako se nesto desi..i takooo.Ali sam generalno optimista i uvek nadjem razlog da guram dalje,ustvari sam mozda samo tvrdoglava,ali mi svakako mnogo znaci sto ste sve tu uvek kad prigusti...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 21:24:20
|
|
|
|
Ipokrisia
|
seeerppi svaka cast sta reci ....imas najvece blago na svetu !!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 22:52:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Veče cure :-) Jesam li ja nešto umislila ili je neka od vas pominjala da joj je krenula žgaravica od vitamina? Od juče mi je počelo, sve molim Boga da nije. Iako u ishrani nisam puno mijenjala, počela sam da pijem Elevit umjesto Mamavita, pa rekoh da nije to?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 22:57:23
|
|
|
|
bubulence
|
Cupo mene zgaravica muci od svega... porodila mi se snajka, rodio se Dusan u 19:00h! a ja bila na pregledu, otvorena dva prsta, grlic omeksan skroz + urinarna infekcija...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 23:02:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Čestitam za beban maloga, da ga prati samo zdravlje i sreća! A za pregled Šta ti je rekao dr? je l' piješ nešto? Mirovanje? A bemu miša!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 23:06:25
|
|
|
|
choopa choops
|
I vidiš šta ti je osjećaj! Onu noć smo pričale o tome, i sad evo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 23:20:22
|
|
|
|
Kata90
|
Laku noc trudnice probacu da spavam,mada cisto sumnjam da cu moci.....jer se ne mogu namestiti u pravi polozaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 23:29:56
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Cupo mene zgaravica muci od svega... porodila mi se snajka, rodio se Dusan u 19:00h! a ja bila na pregledu, otvorena dva prsta, grlic omeksan skroz + urinarna infekcija... Bubi sigurno te zato i boleo stomak od infekcije... a to za grlic, moraces da mirujes sad
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 23:30:16
|
|
|
|
bubulence
|
Cupo draga, hvala puno! pa da, znala sam da je nesto. moj me insekt nikada ne vara... dogovorili smo se da sada strogo mirujem a za 10 dana idem opet na pregled. u slucaju da nesto osetim da mu se odmah javim. za infekciju sam dobila antibiotik... kata ... to su cari trudnoce...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 0:00:43
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma biće to sve Ok, samo popij lijekove i miruj. Samo ne znam kako ćep sa ćerkom? Meni su srećom obje babe i sestra moja au krugu od 100metara, pa mi pomažu, inače ne bih mogla...E da ima od Josif Pančić onaj čaj za trudnice i djecu, odličan je za infekcije! Ja ga pijem ponekad, čisto preventivno... Mene malo, malo pa izloguje RR, to me prilično nervira
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 0:35:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, cestitam na rodjenju Dusana Ti se cuvaj. Lezi. Ako moze neko da dodje da ti pomogne oko Eme bilo bi super. Mislim na tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 7:41:05
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Veče cure :-) Jesam li ja nešto umislila ili je neka od vas pominjala da joj je krenula žgaravica od vitamina? Jutro! Čupo to sam bila ja meni je u prošloj trudnći bilo muka od elevita. Bubo čestitam na Dušanu! MEni najviše prija da sedim, ali kad ustanem... Ijao pa to je koma. Prvo dok se ispravim i napravim par koraka - ličim na babu. E posle je sve super i ništa me ne boli. Ležanje mi više nikako ne prija, čak možda najviše na leđima što je meni prosto neverovatno. Kad ležim na bokovima sva se ukočim i bole me, kapiram da se širim i to poprilično
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 7:54:37
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro... Bubi neka je ziv i zdrav mali Dusan...a ti miruj sto vise mozes,mislim da je neko pisao da je skoro celu trudnocu bila otvorena 2 prsta i izgurala do kraja,ne mogu da se setim ko to bese... Ja sam opet pocela da kasljem a mislim da ce i nos da procuri Gde ja Daca? Srculence? Njica? Nema ih vec par dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 8:04:39
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Serpi, tu sam Juce bila kod roditelja, slavili Arandjelovdan i bas sam se kasno vratila. Bubi, cestitke za rodjenje Dusana, a ti miruj i slusaj preporuke dr. Sve vas
< Poruku je uredio daca77 -- 22.11.2014 8:05:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 8:12:11
|
|
|
|
serpica
|
Ooo Dacika ja mislila ima novosti pa te zato nema... priblizilo se a?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 8:19:02
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro djevojke, kako ste mi sve? Bubi, cestitke da vam je Dušan ziv i zdrav (ime mi se svidja) i da bas mi je zao sto moras mirovati, ali ti rece koliko se ja sjecam da ti je i sa E grlic bio skracen ili se ja varam? Kod mene generalka stana, moram i kolacic neki napraviti imacemo goste, sve vas ljubim i
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 8:19:30
|
|
|
|
cetvrtko
|
dobro jutro svima koliko vas ima ja sam nesto previse neutralno raspolozena jutros pa se bojim da ce biti svasta do kraja dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 8:21:46
|
|
|
|
daca77
|
Serpice, sta se priblizilo? A ja i dalje nisam krenula sa pakovanjem...od danas krecem, ako se mm vrati ranije s posla.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 8:31:10
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobro jutro trudnice, Bravo vrsnjakinjo, ponosim se tobom :) Naravno sta imas da se pakujes, pa ne ides na mesec. Spakovaces se za cas posla. Imas jos nedelju dana . Bubi cuvaj se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 8:46:08
|
|
|
|
daca77
|
U potpunosti se slazem, vrsnjakinjo A jos se sve nadam da ce i odloziti za jos koji dan...mada, znam da je to nemoguce. Najgore od svega sto nemam neki lep osecaj, vec je prisutan onaj bezvezni, tup osecaj koji sam imala pre svake svoje operacije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 8:58:32
|
|
|
|
branki*
|
zdravo,stomacici bubi,cestitam,neka je dusan ziv i zdrav 100 godina ovo za otvaranje..uh,ne znam,nadam se da nije ozbiljno i da ces pregurati,bas trudi se da lezis sto vise ako mozes,bas mi je krivo..a,dr te pregledao onako rucno pa je to video? mi se spremamo,putujemo za bgd jos malo,boza krece od ponedeljka....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 22.11.2014 9:09:04
|
|
|
|
soni
|
Dobro jutro !!!! Zelim vam lep dan
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?