Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 6:59:55
|
|
|
|
branki*
|
serpi,budna si jutro i od mene!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 7:23:54
|
|
|
|
serpica
|
Ih Branki,budna ja odavno,bilo bi cudo da spavam duze od 7h ali bar zavrsim dosta toga..i da vam kazem jos 3 dana do mog uz
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 8:40:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro od mene! I dalje me malokoči karlica, ali dobro - danas ću mnogo više odmarati nego prethodnih dana Sad, jel ima nekih novosti?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 9:19:23
|
|
|
|
bubulence
|
bar dan! Trco nikako ne mogu da otvorim Aninu temu sa tel, pa vam ovde cestitam rodjendanka sa zakasnjenjem. ja sam u Betaniji sa snajkom, jutros je dobila bolove, cekam da je pregledaju. uskoro postajem tetka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 9:21:50
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro moje Nocas nisam nikako spavala. Ne znam zasto. Moracu kasnije da nadoknadim Kao da su se bebice povukle skroz ispod grudi. Nesto mi se smanjio deo ispod pupka a gore nabudzeno Bubi navijam
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 21.11.2014 9:23:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 9:48:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubi hvala Elem ženice, ja sam se juče na kratko dopisivala sa LElom i koliko sam skapirala u Betaniji boli dupe što je njoj ortoped napisao indikaciju za CR i da jadna još ništa ne zna. Ima zakazano valjda za 23.12. ili 22.12. da dođe na patologiju pa će da vide šta dalje. Kaže da će da jure vezu za Cr - izem ti ja državu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 9:54:20
|
|
|
|
branki*
|
boze,ne mogu da verujem da prave problem i da nece da je porode na carski,svasta,svasta ! bubi,navijamo da prodje sve brzo i lako kod nas suncano,ali se vetar razduvao samo tako....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 10:04:45
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan i od mene.. Ja bi ih dala u novine da sam na Lelinom mestu, u ovoj zemlji nista ne mozes da zavrsis ako ne posaljes novinama, fuj. Nas ubise grcevi , legla sam u 6 jutros a ustala u 8. Barem sam se u trudnoci naspavala kao covek Ljubimo vas sve
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 10:16:13
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Trco, i meni je jucer rekla isto to. Ja prosto ne mogu da verujem da bi je takvu slali da se porodi prirodno. Nadam se da nisu takvi ludaci. U svakom slucaju je dobro da nadje vezu za carski.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 10:24:26
|
|
|
|
branki*
|
wiv,sto si spavala,spavala si ma,samo da prodju sto pre,citala sam sta si pisala u temi,probaj sve,pa sta upali..ako upali.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 10:37:32
|
|
|
|
serpica
|
Wiv ja te sve razumem,3,5 meseca nismo spavali bilo je strasno,probaj sve,mada da te ne plasim,nama nista nije pomoglo dok jednostavno nisu prosli...grej mu stomacic,ljubim vas,ja tek sad doruckujem, Trco podravi Lelu..neka se drzi sta ce drugo i neka juri vezu.. Bubi javalj lepe vesti
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 10:48:31
|
|
|
|
bubulence
|
to je zato sro u Betaniji rade idioti. ja sam sada dosla odande, snajka ima bolove na 4-5min, prokrvarila je ali se jos ne otvara pa su je zadrzali na patologiji mada kazu da ce verovatno biti danas. a dr koji je vodio privatno i koji radi tamo, dok je uzimao pare bio je u fazonu samo mi se javite kada krene porodjaj , sada je u fazonu ‘pa sta ako se poradjate‘ . to joj je rekao jutros i od tada nece da se javi na tel...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 10:49:01
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro Ja upravo zavrsila dorucak sada cu da kuvam kaficu. Izvolte ko hoce da pijemo zajedno. Od kako sam ustala jutros nesto sam nervozna . Prvo sam videla da su mi desni upaljene i kod gornje jedinice imam nesto pored zuba. Skuvala sam zalfiju da ispirem pa ako ne uspem da ga se resim idem ujutru kod zubara. Bubi cekamo lepe vesti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 11:46:03
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence to je zato sro u Betaniji rade idioti. ja sam sada dosla odande, snajka ima bolove na 4-5min, prokrvarila je ali se jos ne otvara pa su je zadrzali na patologiji mada kazu da ce verovatno biti danas. a dr koji je vodio privatno i koji radi tamo, dok je uzimao pare bio je u fazonu samo mi se javite kada krene porodjaj , sada je u fazonu ‘pa sta ako se poradjate‘ . to joj je rekao jutros i od tada nece da se javi na tel... Strasno... sad sam tek ovo procitala. Ne znam sta da kazem, prosto nemam komentar. Ma svuda je isto. Sto rece Wiv sve u novine.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 11:47:23
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro kako sam ja lose spavala,jos celu noc ustajala na pisanje vreme je bas tmurno......danas nista necu da radim,ima i skuvano od juce bas me briga
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 11:53:45
|
|
|
|
bubulence
|
sada mi se javila da je vode u pretporodjajnu salu, otvorena je 3 prsta. gospodin se nije javio...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 11:55:07
|
|
|
|
mlada_mama
|
Dan i od mene, danas je neradni dan kod nas pa smo svi na okupu, a jutros je pocela mukicaa, i povracanjee, a Sofija se dusa prepala sta je mami pa posla plakati.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 12:06:59
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence sada mi se javila da je vode u pretporodjajnu salu, otvorena je 3 prsta. gospodin se nije javio... Bubi ma samo neka je sve ok sa njom i sa bebom a takve doktore treba vesati. Dok uzimaju pare sve je ok, a onda nestanu ... ispare... ne postoje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 12:09:41
|
|
|
|
Lota
|
malo malo, pa navratim da vidim sta se radi kod vas, racunam valjda da je trudnoca prelazna . bubulence, navijam da ti se snaja sto lakse porodi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 12:10:08
|
|
|
|
bubulence
|
naravno... a on ovde vazi za neko ime... samo neka meni Dusan stigne ziv i zdrav . jakooo sam uzbudjena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 12:18:40
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence to je zato sro u Betaniji rade idioti. ja sam sada dosla odande, snajka ima bolove na 4-5min, prokrvarila je ali se jos ne otvara pa su je zadrzali na patologiji mada kazu da ce verovatno biti danas. a dr koji je vodio privatno i koji radi tamo, dok je uzimao pare bio je u fazonu samo mi se javite kada krene porodjaj , sada je u fazonu ‘pa sta ako se poradjate‘ . to joj je rekao jutros i od tada nece da se javi na tel... Koji je to dr? Šta ga štediš, piši ime!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 12:20:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Sanjčice ja tek sada vidim tvoj post. Pozdravi Njicu :-) bubu, ma ko ih piiiiip, najgori su ti što uzimaju pare unaprijed, odmah znaš da su hohštapleri. Bitno da ona dobro prođe i beba, i možda joj baš taj dežurni doktor bude super. Držim fige da sve prođe što prije lelaigor a da li bi ti imala mogućnost negdje drugo da zakažeš carski? Mislim kakvi su to kreteni? Forisranje prirodnog porođaja, ako već imaš mišljenje stručnjaka da ne smiješ. Kažem ti, ja bih sastavila NA PAPIRU DA MI POTPIŠU DA ĆE oni odgovarat i novčano i krivično ako nešto krene kako ne valja! M ajde, samo sam se iznervirala, mogu da zamislim kako je njoj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 12:25:01
|
|
|
|
choopa choops
|
anita meni su se u trudnoći sa sinom povukle desni i tu se na zubima stvorila neka skrama bez obzira na higijenu svu, dr kaže da se to nikad neće moći skinuti. Ne vidi se puno sad, ali me nervira baš Ja sad opet ispiram stalno sa Listerine-om i perem zube, a bojim se da ću ih u ovoj trudnoći dokrajčit Pmaže li ti žalfija? Mogla bih i ja uzet, mislim da mi se potrošila....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 12:30:38
|
|
|
|
choopa choops
|
wiv biće bolje, samo masaža i budi smirena, znamo da je teško, ali nadamo se da će vam proći grčići što prije... mlada mama i moji su se tako čudili Valjda ne budeš puno povraćala! šerpi, kato, branki, peace Lota da dođe trudnoća i kod vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 21.11.2014 12:43:40
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops anita meni su se u trudnoći sa sinom povukle desni i tu se na zubima stvorila neka skrama bez obzira na higijenu svu, dr kaže da se to nikad neće moći skinuti. Ne vidi se puno sad, ali me nervira baš Ja sad opet ispiram stalno sa Listerine-om i perem zube, a bojim se da ću ih u ovoj trudnoći dokrajčit Pmaže li ti žalfija? Mogla bih i ja uzet, mislim da mi se potrošila.... Choopa ispirala sam do sada nekoliko puta, malo se povuklo ali nije to to. Mislim da cu ipak posetiti zubara. Za upaljene i crvene desni pomaze zalfija bar meni, ali ovo je nesto drugo pojma nemam sta.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?