|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
21.11.2014 6:59:55   
branki*
serpi,budna siuser posted image
jutro i od mene!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1451
21.11.2014 7:23:54   
serpica
Ih Branki,budna ja odavno,bilo bi cudo da spavam duze od 7h ali bar zavrsim dosta toga..i da vam kazem jos 3 dana do mog uz user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1452
21.11.2014 8:40:34   
Trcosava
Jutro od mene! I dalje me malokoči karlica, ali dobro - danas ću mnogo više odmarati nego prethodnih dana user posted image

Sad, jel ima nekih novosti? user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1453
21.11.2014 9:19:23   
bubulence
bar dan!
Trco nikako ne mogu da otvorim Aninu temu sa tel, pa vam ovde cestitam rodjendanka sa zakasnjenjem.
ja sam u Betaniji sa snajkom, jutros je dobila bolove, cekam da je pregledaju. uskoro postajem tetka user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1454
21.11.2014 9:21:50   
Sanjalica1980
Dobro jutro moje user posted image

Nocas nisam nikako spavala. Ne znam zasto. Moracu kasnije da nadoknadim user posted image

Kao da su se bebice povukle skroz ispod grudi. Nesto mi se smanjio deo ispod pupka a gore nabudzeno user posted image

Bubi navijam user posted image

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 21.11.2014 9:23:27 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1455
21.11.2014 9:48:29   
Trcosava
Bubi hvala

Elem ženice, ja sam se juče na kratko dopisivala sa LElom i koliko sam skapirala u Betaniji boli dupe što je njoj ortoped napisao indikaciju za CR i da jadna još ništa ne zna. Ima zakazano valjda za 23.12. ili 22.12. da dođe na patologiju pa će da vide šta dalje. Kaže da će da jure vezu za Cr - izem ti ja državu!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1456
21.11.2014 9:54:20   
branki*
boze,ne mogu da verujem da prave problem i da nece da je porode na carski,svasta,svastauser posted image !
bubi,navijamo da prodje sve brzo i lakouser posted image
kod nas suncano,ali se vetar razduvao samo tako....

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1457
21.11.2014 10:04:45   
wivern
Dobar dan i od mene..
Ja bi ih dala u novine da sam na Lelinom mestu, u ovoj zemlji nista ne mozes da zavrsis ako ne posaljes novinama, fuj.
Nas ubise grcevi user posted image , legla sam u 6 jutros a ustala u 8.
Barem sam se u trudnoci naspavala kao covek user posted image
Ljubimo vas sve user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1458
21.11.2014 10:16:13   
Sanjalica1980
Trco, i meni je jucer rekla isto to. Ja prosto ne mogu da verujem da bi je takvu slali da se porodi prirodno.
Nadam se da nisu takvi ludaci.
U svakom slucaju je dobro da nadje vezu za carski.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1459
21.11.2014 10:24:26   
branki*
wiv,sto si spavala,spavala siuser posted image ma,samo da prodju sto pre,citala sam sta si pisala u temi,probaj sve,pa sta upali..ako upali.

branki

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1460
21.11.2014 10:37:32   
serpica
Wiv ja te sve razumem,3,5 meseca nismo spavali bilo je strasno,probaj sve,mada da te ne plasim,nama nista nije pomoglo dok jednostavno nisu prosli...grej mu stomacic,ljubim vas,ja tek sad doruckujem,
Trco podravi Lelu..neka se drzi sta ce drugo i neka juri vezu..
Bubi javalj lepe vesti user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1461
21.11.2014 10:48:31   
bubulence
to je zato sro u Betaniji rade idioti.
ja sam sada dosla odande, snajka ima bolove na 4-5min, prokrvarila je ali se jos ne otvara pa su je zadrzali na patologiji mada kazu da ce verovatno biti danas. a dr koji je vodio privatno i koji radi tamo, dok je uzimao pare bio je u fazonu samo mi se javite kada krene porodjaj , sada je u fazonu ‘pa sta ako se poradjate‘ . to joj je rekao jutros i od tada nece da se javi na tel...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1462
21.11.2014 10:49:01   
anita
Dobro jutro
Ja upravo zavrsila dorucak sada cu da kuvam kaficu. Izvolte ko hoce da pijemo zajedno.
Od kako sam ustala jutros nesto sam nervozna user posted image . Prvo sam videla da su mi desni upaljene i kod gornje jedinice imam nesto pored zuba. Skuvala sam zalfiju da ispirem pa ako ne uspem da ga se resim idem ujutru kod zubara.

Bubi cekamo lepe vesti.user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1463
21.11.2014 11:46:03   
anita

IZVORNA PORUKA: bubulence

ja sam sada dosla odande, snajka ima bolove na 4-5min, prokrvarila je ali se jos ne otvara pa su je zadrzali na patologiji mada kazu da ce verovatno biti danas. a dr koji je vodio privatno i koji radi tamo, dok je uzimao pare bio je u fazonu samo mi se javite kada krene porodjaj , sada je u fazonu ‘pa sta ako se poradjate‘ . to joj je rekao jutros i od tada nece da se javi na tel...

Strasno... sad sam tek ovo procitala. Ne znam sta da kazem, prosto nemam komentar. Ma svuda je isto. Sto rece Wiv sve u novine.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1464
21.11.2014 11:47:23   
Kata90
Jutrouser posted image kako sam ja lose spavala,jos celu noc ustajala na pisanjeuser posted image vreme je bas tmurno......danas nista necu da radim,ima i skuvano od juce bas me brigauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1465
21.11.2014 11:53:45   
bubulence
sada mi se javila da je vode u pretporodjajnu salu, otvorena je 3 prsta. gospodin se nije javio...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1466
21.11.2014 11:55:07   
mlada_mama
Dan i od mene, danas je neradni dan kod nas pa smo svi na okupu, a jutros je pocela mukicaa, i povracanjee, a Sofija se dusa prepala sta je mami user posted image pa posla plakati.

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1467
21.11.2014 12:06:59   
anita

sada mi se javila da je vode u pretporodjajnu salu, otvorena je 3 prsta. gospodin se nije javio...

Bubi ma samo neka je sve ok sa njom i sa bebom a takve doktore treba vesati. Dok uzimaju pare sve je ok, a onda nestanu ... ispare... ne postoje.

Direktna veza do poruke: 1468
21.11.2014 12:09:41   
Lota
malo malo, pa navratim da vidim sta se radi kod vas, racunam valjda da je trudnoca prelazna user posted image .
bubulence, navijam da ti se snaja sto lakse porodi.

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1469
21.11.2014 12:10:08   
bubulence
naravno... a on ovde vazi za neko ime... samo neka meni Dusan stigne ziv i zdrav user posted image . jakooo sam uzbudjena user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1470
21.11.2014 12:18:40   
Peace*

Koji je to dr? Šta ga štediš, piši ime! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 1471
21.11.2014 12:20:53   
choopa choops
Sanjčice ja tek sada vidim tvoj post. Pozdravi Njicu :-)

bubu, ma ko ih piiiiip, najgori su ti što uzimaju pare unaprijed, odmah znaš da su hohštapleri. Bitno da ona dobro prođe i beba, i možda joj baš taj dežurni doktor bude super. Držim fige da sve prođe što prije user posted image

lelaigor a da li bi ti imala mogućnost negdje drugo da zakažeš carski? Mislim kakvi su to kreteni? Forisranje prirodnog porođaja, ako već imaš mišljenje stručnjaka da ne smiješ. Kažem ti, ja bih sastavila NA PAPIRU DA MI POTPIŠU DA ĆE oni odgovarat i novčano i krivično ako nešto krene kako ne valja! M ajde, samo sam se iznervirala, mogu da zamislim kako je njoj user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1472
21.11.2014 12:25:01   
choopa choops
anita meni su se u trudnoći sa sinom povukle desni i tu se na zubima stvorila neka skrama bez obzira na higijenu svu, dr kaže da se to nikad neće moći skinuti. Ne vidi se puno sad, ali me nervira baš user posted image Ja sad opet ispiram stalno sa Listerine-om i perem zube, a bojim se da ću ih u ovoj trudnoći dokrajčit user posted image Pmaže li ti žalfija? Mogla bih i ja uzet, mislim da mi se potrošila....

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1473
21.11.2014 12:30:38   
choopa choops
wiv biće bolje, samo masaža i budi smirena, znamo da je teško, ali nadamo se da će vam proći grčići što prije...

mlada mama i moji su se tako čudili user posted image Valjda ne budeš puno povraćala!

šerpi, kato, branki, peace user posted image

Lota da dođe trudnoća i kod vas user posted image

Direktna veza do poruke: 1474
21.11.2014 12:43:40   
anita

IZVORNA PORUKA: choopa choops

anita meni su se u trudnoći sa sinom povukle desni i tu se na zubima stvorila neka skrama bez obzira na higijenu svu, dr kaže da se to nikad neće moći skinuti. Ne vidi se puno sad, ali me nervira baš user posted image Ja sad opet ispiram stalno sa Listerine-om i perem zube, a bojim se da ću ih u ovoj trudnoći dokrajčit user posted image Pmaže li ti žalfija? Mogla bih i ja uzet, mislim da mi se potrošila....

Choopa ispirala sam do sada nekoliko puta, malo se povuklo ali nije to to. Mislim da cu ipak posetiti zubara.
Za upaljene i crvene desni pomaze zalfija bar meni, ali ovo je nesto drugo pojma nemam sta.

Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here