serpica
|
IZVORNA PORUKA: *boka* HVALA VAM PUUUUNO RINGERAJKE MOJE! Mada mi je jos uvek rano da se radujem, nekako dok ne cujem srce da radi, ne mogu bas da se opustim. Bila sam na pregledu zog tog krvarenja, nazire se samo malecki mesak u materici (doktorka kaze da je tek u povoju), krvarenje je prestalo, a ona je rekla da je to bilo menstrualno krvarenje, jer se pojavilo bas u periodu kad je menstruacija bila ocekivana. Kaze da je retko, ali se desava da zene u trudnoci svakog meseca u vreme ocekivane menstruacije malo prokrvare. Mene je samo zabrinulo sto je to bila svetla sveza krv, nije kao u prvoj trudnoci braonkasto. Sledeci pregled mi je zakazan tek za dve nedelje... do tad cu jedva izdrzati :) Ja sam u prvoj trudnoci krvarila jako puno i jako obilno, ali od 12. nedelje, pa skoro do kraja trudnoce, a ovo na pocetku me bas zabrinulo. I jos jedna stvar me brine, mada ne pripada ovoj temi, ali ako neko zna da mi kaze. Grudi su mi od ovulacije bile potpuno neoset_ljive i opustene... zatim kad mi je test pokazao od tog dana su postale malo bolne, zatim su dan kasnije prestale sasvim da bole i opustile se... juce su me bolele bas bas jako i bile cvrste, a danas od jutros opet skoro nista, samo kad bas pritisnem sa strane (ako me razumete. Ono sto ja znam jeste da kada grudi bole, pa prestanu da bole u tako maloj trudnoci u glavnom znaci da je plod prestao da se razvija. Da li je neka od vas imala slicno iskustvo da su grudi naizmenicno bolne, pa nisu... Ili ako ima neka tema o ovome da me uputite, pa da pitam tamo. Jos jednom VEEELIKI CMOK za sve! Nadam se da ce biti sve u redu i da cemo se druziti dugo. Boko mene jos uvek grudi tako bole,jedan dan vise pa sledeci nista,i tako sve u krug,tako mi je i sa mucninama,prvo ih nisam imala pa su se javile pa su se smanjile,pa nestale,ja se uplasim,odem kod dr sve ok,evo sad opet povremeno imam mucnine,ne brini unapred,bice sve ok,i da,grudi su ujutru kao prazne i opustene a uvece se nekako naduju i budu bolne,i ne svakog dana...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|