Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 13:48:33
|
|
|
|
zece
|
Nisto I kod mene betaje pala I prekinujem danas sa terapijom I to je tesko mi je mnogu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 13:59:02
|
|
|
|
pipi_coco
|
Zece zao mi je, isplaci se ako ce ti biti lakše , odboluj pa u nove pobjede. Šaljem it jedan
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 14:02:35
|
|
|
|
Mumka
|
Pozdrav svima,nova sam na forumu , a i u procesu ivf , sutra vece treba da primim injekciju ovitrelle ,pa za tri dana mi je zakazana aspiracija folikula . Jako sam prehladjena vec par dana,zna li neko da li povisena temperatura i prehlada uticu na folikule ??? hvalaa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 14:19:07
|
|
|
|
zece
|
I narednom ciklus idem na ispitivanja zasto se to kod mene to desava dva puta prvi put je bio blighted ovum sada biohemiska trudnoca mora da postoji razlog zato sto mi se desava I tada cu da skupljam dokumenti za novo vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 15:21:25
|
|
|
|
baby_blue
|
Juce mi je bio prvi dan ciklusa,danas smo bili kod doktorke i od danas krenuli sa gonalom u novi postupak. Necu nicemu da se nadam,javljam kad se sve zavrsi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 15:30:16
|
|
|
|
wivern
|
Mumka dobro nam dosla i puno srece u postupku. Ne uticu na folikule samo nemoj piti nikakve lekove, pij cajice sà medom, cedjene sokice i tusiraj se da skines temperaturu. Do aspiracije ce sve biti ok. Zece saljem ti veeelikog grlisu, ali na zalost niko nece moci da ti da tacan razlog zasto se to desava. Ja sam dva puta imala BO i niko nije znao da mi kaze tacan razlog. Bori se dalje i pokusavaj jednom mora uspeti.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 15:55:28
|
|
|
|
uplasenaa
|
zece skijasice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 16:10:36
|
|
|
|
Mumka
|
Hvala puno Wivern
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 16:27:22
|
|
|
|
Maraj
|
Mumka smes samo paracetamol da pijes. On jedino ne skodi folikulima bar je meni tako rekla moja dr jer sam i ja bils prehladjena. Pila sam cedjene sokove dosta vode vitamin c i propolis za grlo jer me i grlo bolelo. zece skijasice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 16:32:58
|
|
|
|
zece
|
Placem celu dan zasto gospode zasto mi se desava ova prvi put ni su hteli ginekolozi da mi urade nikakvih ispitivanja niti genetsko niti torch nista rekli su mi nema potrebe zato ako jednom se je desilo ne znaci I drugi put da ce se desiti I sada verujte raduvala sam se na svaki simptom ali nista
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 16:53:19
|
|
|
|
Mumka
|
Maraj, pijem i ja tonu caja , jedem voce i povrce kao nikada,samo da se rijesim sto prije prehlade ,ali slabo,lici mi na upalu sinusa,jer mi je stalno u predjelu ociju ,glave ta neka vrucina prisutna,samo da mi ne" sprzi" ovo folikula ,kojih ima cini mi se jako malo, dr.mi nije rekao koliko ih ima niti kolika im je velicina ali koliko sam ga pohvatala dok je diktirao sestri,najveci je 17 mm ,jos dva mozda od oko 14mm i par oko 11 mm,sve ukupno oko 7(kako sam uspjela zapamtiti) Endometrij 13 mm. Cini mi se da je to sve dosta slabo ,ali sam slabo i informisana ,ovo mi je totalno novo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 18:32:12
|
|
|
|
Maraj
|
Mumka inhaliraj se sa bosiljkom to je ok za sinuse
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 20:18:51
|
|
|
|
Mumka
|
Mumka pobam i to ,sve sve .. Hvala Srecno svima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 22:00:19
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje Zece i Skijasice, mnogo mi je zao . Bas vas razumem i znam kroz sta prolazite. Ljubim vas i grlim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.11.2014 22:41:59
|
|
|
|
zece
|
Hvala vam puno ja se nepredajem lako silna sam izdrzat cu sve narednom ciklus u pocinjem sa ispitivanja idem kod onaj koi mi je radio vto dr lazarevski u sistina u Skopje zasto mi se desava ovo drugi put
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 9:12:34
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Zece zao mi je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 9:21:40
|
|
|
|
hanka
|
Zece draga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 9:35:34
|
|
|
|
wivern
|
Zece jel vto radis o trosku drzave ili o svom trosku? Ako radis o svom mozda da probas kliniku u solunu..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 9:51:01
|
|
|
|
jess021
|
Zece, zao mi je. Sve znam kako ti je, ali nema predaje, samo napred
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 15:08:09
|
|
|
|
Zuzita
|
Zece, Skijasice zao mi je sledeci put sigurno. Gde li nam je Maraj? Javi kako je prosao ET? I Srecan rodjendaaan Ja cekam rezultate bete, da vidimo dal se duplirala.... od jutros sedim ko na iglama...al valjda ce sve biti ok!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 15:50:58
|
|
|
|
mala_74
|
IZVORNA PORUKA: Mumka Pozdrav svima,nova sam na forumu , a i u procesu ivf , sutra vece treba da primim injekciju ovitrelle ,pa za tri dana mi je zakazana aspiracija folikula . Jako sam prehladjena vec par dana,zna li neko da li povisena temperatura i prehlada uticu na folikule ??? hvalaa Do et smeš sve... Tek nakon et moras da vodiš računa o lekovima... Ja sam recimo vece pred aspiraciju popila bromazepam jer mi je od nervoze skocio pritisak, po preporuci kardiologa i anesteziolog na samoj aspiraciji mi je rekao odlična savet vam je dat... I sama dr mo je rekla da do et može sve da se pije pd lekove..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 16:49:22
|
|
|
|
Mumka
|
mala hvala na odgovoru , i ostalim zenama ... citajuci malo po forumu, vecina vas su ogromni heroji ,toliko neuspjeha i dalje borbe ,divim vam se samo i zelim vam uspjeh ,.....za dva dana imam aspiraciju folikula ,do tada nema sanse da se totalno izlijecim,ali bar do transfera moram ,vjerujem da organizam treba da bude jak ,a moj je slab ,nikakav trenutno kako ga ojacati ,pomagajte zene
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 17:26:04
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage mojeVTOvke evo i mene. Danas bio ET. Vracena su mi dva embriona. Kaze dr da su odlicnog kvaliteta. Ostala su jos cetiri koja ce ici na zamrzavanje ako budu ok. Ja sam do daljnjeg u krevetu - odmaram.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 17:27:54
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Zuzita Gde li nam je Maraj? Javi kako je prosao ET? I Srecan rodjendaaan Hvala draga!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.11.2014 17:30:24
|
|
|
|
Mumka
|
Maraj sve najbolje i puno srece zelim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?