|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
10.11.2014 23:36:11   
choopa choops
Na spisku stoji user posted image user posted image ??? Ja to ukapirah kao bata i seka...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 751
10.11.2014 23:37:38   
srculence25
ja mislim da je prvo bilo reci decak i devojcica pa posle ipak dve devojcice user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 752
10.11.2014 23:37:56   
superm
Plavo I roze, kao bata I seka.

< Poruku je uredio superm -- 10.11.2014 23:40:06 >

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 753
10.11.2014 23:40:42   
srculence25
ju a ja ubedjena da su devojcice user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 754
10.11.2014 23:41:05   
choopa choops
Ma nema ni veze, nego nekako jako rijetko srećem blizance muško-žensko, i mnogo su slatki. I 2 put žensko, i 2 put muško su slatki. Ma blizanci su slatki uopšte user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 755
10.11.2014 23:42:38   
superm
Ne znam da li su kod nje bata I seka ali ta dva znaka valjda to I znace?

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 756
10.11.2014 23:50:49   
choopa choops
Trudnice, ja ću vas pozdraviti, budna sam jutros od 6,30h pa me hvata san. A i ovaj mali ujutru mi ne da da spavam do kasno user posted image jer hoće da gleda crtani Patrolne šape, pa me maltretira da se i ja probudim user posted image prebaciću TV u spavaću sobu user posted image

"Vidimo se" sutra :)

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 757
11.11.2014 1:40:51   
Sanjalica1980
Drage moje ipak su dve devojcice user posted image

Do neke 17 nedelje je dr mislila da su decak i devojcica ali ipak su dve prelepe popisulje user posted image

Branki ako mozes samo mi promeni te plave crtice u roze user posted image

Direktna veza do poruke: 758
11.11.2014 1:41:46   
mati
Sanjalice neka su ti samo one zive i zdrave...user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 759
11.11.2014 7:53:21   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

Cupo jeste devojcica i kod mene opet user posted image user posted image . kaze mi E veceras ‘mama jedva cekam da mi rodis seku da se uverim da nema onu pisu‘ . samo se jadna plasi da cu joj roditi brata... prihvata da sledeci bude bata ali sada ni slucajno...

Moja starija je bila samnom kad mi je dr rekao da je decak,plakala je ko kisa,jedva sam je smirila,necu brata,necu,oni nisu lepi,i td....dok se nije rodio naravno sad ga voli najvise na svetu i zelja joj je da opet ima brata user posted image
Dobro jutro,moji jos uvek spavaju,ne mogu da verujem....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 760
11.11.2014 7:57:08   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: serpica

Trco generacijo,vodjo aj neki dobar vic pre spavanja user posted image da te ne davim na fb.
Juuu ima li vise od 3 smajlica?

Bilo user posted image mislim smajlija, a vic teško da bi bio, sinoćke sam bila u stanju da spalim nekog user posted image

Dobro jutro od mene!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 761
11.11.2014 8:12:43   
branki*
sanjalice,promenjenouser posted image
dobro jutrouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 762
11.11.2014 8:13:16   
serpica
user posted image nadam se da je od jutros bolje....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 763
11.11.2014 8:23:58   
eca89
Dobro jutro drugarke, kako ste mi? Branki mozes i mene staviti na spisak, meni je termin 30 januar, a nosim devojku.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 764
11.11.2014 8:31:00   
branki*
stavljeno,ecouser posted image
ja sam onako,neka je magla i vreme bzv,nesto se osecam umorno..pijem kafu,pa na tusiranje i oblacenje i boza i ja cemo do mog tate,opet nam dolazi parketar....da se samo zavrsi to vec jednom.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 765
11.11.2014 8:34:03   
daca77
Dobro jutro!!!
Kako ste, ovog jutra?
Ja cu morati da vam se pozalim...em me uhvatio virus, pa pocinjem da slinavim, em me od sinoc boli bas donji deo stomaka, vise prepone-to je bol kao da treba da dobijem. Nocas pomislila da cu da napipam Gak, ali nisam...ne znam sta tu moze boleti?!user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 766
11.11.2014 9:31:29   
wivern
Dobro jutro trudnice...mi bas odvalili..bebac spava, ustajao u 2 i u 4 sikio i nastavio da pajki.
Daco to mogu biti pripremne kontrakcije tako je mene boleo stomak par dana pre porodjaja.
Ala ce ovde biti veselja u decembru i januaru, sve termini jedan za drugim user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 767
11.11.2014 9:33:22   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage moje user posted image

Hvala Branki user posted image

Ja se nocas probudila oblivena znojem. Stalno mi je vruce i imam valunge user posted image

Sada malo sredila kuhinju pa odo po dorucak. Dobila sam zeleno svetlo za setnju ali ne smem da preterujem. Jeeeee

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 768
11.11.2014 10:14:14   
lelaigor
Jutro, trudnice.
Sanjalice super za guzice, baš su im lepe kilaže user posted image
Serpi, ja sam posle obe operacije povraćala kao životinja kad je anestezija "izlazila" i bila sam užasno loše volje i vikala da hoću kući, iako sam bila dete. Ne znam jel' taj osećaj i to za hranu važi i za spinalnu?
Choopo, super za bebicu, to je najbitnije da je sve na svom mestu.
Joj, anita, ne mogu da zamislim tvoju sreću! user posted image
Njico, baš se približilo. Meni je sa D termin bio 28.11. ali eto ipak se rodila u decembru.
Wiv, ljubi Maksu!
Bubi, mm je rođendan 10.02. Lep datum.
Moja D u zadnje vreme stalno nabraja koliko će da nas bude kad se rodi Sofija...i onda nastavi: pa sledeća beba će da bude Aleksandar, pa sledeća Marina i onda će da nas bude šestoro! user posted image Ne znam kako da objasnim detetu da mama zatvara radnju, nešto me ne shvata ozbiljno.
A htela je batu, međutim nije bila tužna ni što je seka.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 769
11.11.2014 10:30:31   
anita
Jutro drage trudnice. Mi ustali pa evo ispijamo kaficu.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 770
11.11.2014 12:30:39   
choopa choops
Bar dan :-)

sanjalice znači dobro je srculence uhvatila. Duše drage male :-*

daco ja bih rekla priprema za porođaj.

Ja sam danas mislila da idem kod dr da mi da uput za OGTT, ali ne radi danas nego sutra. Znači vjerovatno ću u utorak da pijem onaj užas user posted image
A ova moja mama nije normalna user posted image Ja je zovem da provjerim još jednom jesam li preležala boginje, a ona se ne sjeća?!!! Show. Kao da je kašalj u pitanju...Ja kažem, mama znam da smo 100% imale zauške, ali boginja se ne sjećam. Kaže ona pitaćemo tatu. Luda kuća user posted image Moraću da vidim ako mi piše u kartonu, ako ne onda ću i to morat da vadim. A inače u školi kod ćerke imaju boginje, streptokoke i onaj neki virus tabani, osipa...namam pojma.

Evo horoskop umjesto viceva KLIK

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 771
11.11.2014 12:50:53   
anita
Ja sutra idem da radim ogtt test, nadam se da cu preziveti.
Vreme je bas grozno, tmurno nista mi se ne radi, samo bi spavala.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 772
11.11.2014 13:02:58   
choopa choops
Čim provedem oko 15ak minuta na RR, izloguje me, pa se moram prijavljivat svaki put ispočetka, user posted image

anita, srećno, nadam se da će nalaz biti dobar :) kakav ti je do sada šećer?

I kod nas je danas oblačno, a ja imam da operem 3 mašine robe, a sušilica pokvarena user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 773
11.11.2014 13:13:36   
anita
Choopa do sada mi je secer bio u redu. I ja se nadam da ce rezultati biti ok.

Direktna veza do poruke: 774
11.11.2014 13:20:32   
soni
Dobar dan !!!

Ja cuvam dete, kaslje ko magare pa je nismo poslali u vrtic...sad mi je povratila na posteljinu, jorgane, probice i na dusek user posted image ....

Ja usla u 4. mesc tj 14.nedelju to je 4. mes jel da?? I drugo tromesecje...Osecam se bas ok...Vidim da piset__e o nalazima, meni jos nisu vadili nista, kazu ako sd izvade nece biti dobr i rezultati user posted image ...NORVEzANI

Daco
to je sve normalno...Secam se da me je stomak boluckao celu trudnocu i s vremena na vreme prepone, ali ako se pojaca kod lekara...
Anita bice rezultati dobri
Choopa gde ces da ga okacis??? Ja imam problem sa sirenjem vesa..NIje nam dozvoljeno da sirimo na terasi pa ona imam dva stalka i kuca mi lici na veseraj uvek....

sve vas user posted image

< Poruku je uredio soni -- 11.11.2014 13:21:33 >

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here