Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 1:11:26
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Fala moja Rosuljke. Dace Bog da se ipsune tvoje zelje. A pesma ti je pun pogodak
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 1:12:52
|
|
|
|
Klarita
|
Koje cu kd si umem...odo sd na stepenicke da zadivanim
|
|
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 1:13:07
|
|
|
|
Žapkić
|
E, draga, srećan rodjendan i ovde!!!! ispuni sve svoje zelje i zeljice, uvek budi srećna i zadovoljna!!!
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 1:14:57
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala Zapkic Da i ovde [/url]]castim.
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 6:20:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Srecan rodjendan, zelim ti sve najbolje
|
|
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 6:52:11
|
|
|
|
serpica
|
Srecan rodjendan,ziva,zdrava i vesela bila sledeci da slavis u prosirenom sastavu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 6:59:37
|
|
|
|
branki*
|
srecan rodjendan,sve najlepse
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 7:14:55
|
|
|
|
mirkam
|
Srecan rodjendan i najveca zelja i ostale zeljice da ti se ispune do sledeceg!
|
|
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 7:18:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Srecan rodjendan i da sledeci proslavis i sa bebom od tri mjeseca
|
|
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 8:42:38
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala zenskice. Iz vasa usta u Bozije usi.
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 8:45:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Srećan rođendan Soso
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 9:00:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve najlepse
|
|
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 9:25:07
|
|
|
|
Bibilib
|
Srecan rodjendan....
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 9:54:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Srecan rodjendan
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 10:12:33
|
|
|
|
nata11
|
Srecan rodjendan draga
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 10:33:09
|
|
|
|
anita
|
Srecan rodjendan. Sve najlepse !!!
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 10:40:40
|
|
|
|
Modessty
|
Srećan rođendan Soso!!! Da dočekaš sledeći sa bebom u rukama!!! Ljubim te i vučem za uši!
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 11:10:09
|
|
|
|
jess021
|
Srecan rodjendan!!!!
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 11:14:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
srecan rodjendan,sad videh da smo rodjene istog dana
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 11:16:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Srecan rodjendaan Sosi i Doktorki
|
|
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 12:27:57
|
|
|
|
Olga75
|
srecan rodjendan
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 12:29:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećan rođendanac
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 12:30:25
|
|
|
|
soni
|
|
|
RE: Srecan rodjendan, Sosa Mena ;) 7.11.2014 12:35:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Srecan rodjendan i tebi!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
KrstenjeDajanaVanjaDa li je obavezno krstiti bebuDa (
41%)
Ne (
59%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!