Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby Time-... 3.10.2014 23:17:24
|
|
|
|
lesica
|
Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće? BabyTime je kućni test za ovulaciju, omogućava pouzdano, lako i brzo utvrđivanje plodnog perioda detektujući porast luteinizirajućeg hormona u urinu. Žene koje pomoću testa za ovulaciju prate plodne dane su u velikoj prednosti, mogu tačno odrediti dan odnosa i povećati mogućnost oplodnje. Uz BabyTime test za ovulaciju za samo 40 sekundi možete odrediti plodni dan, planirati odnos i očekivati željeno proširenje porodice. Pharmanova će mesečno nagraditi po 5 Ringerajinih trudilica sa po kutijom Baby Time-a (1 test pločica). Prvih 5 korisnika koji se jave u temi, podele sa nama iskustva vezana za Baby Time ( ako ste koristili do sada) ili uopšte iskustva vezana za praćenje ovulacije, a na kraju meseca imaju najveću aktivnost u okviru foruma Zatrudnjivanje, dobiće po kutiju Baby Time-a koja će se slati poštom o trošku dobitnika, ili preuzimati u kancelariji Ringeraje. Dobitnici se ne mogu ponavljati.
< Poruku je uredio lesica RR -- 15.11.2014 12:10:24 >
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 3.10.2014 23:37:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Prijavite se
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 4.10.2014 17:23:09
|
|
|
|
rošula
|
Nama je Baby Time jako pomogao. Radili smo VTO iz prirodnog ciklusa, tu je ovulacija jako bitna. Uz pomoć Baby time-a znali smo i ranije da su ovulacije ok, problem su bili jajovodi. Dobili smo bebca a sada se spremamo za drugu vto i voleli bi smo da dobijemo Baby time
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 4.10.2014 17:32:40
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam pomocu lh tracica prvi mesec koriscenja ostala trudna, nikad nisam znala kada mi je ovulacija, sa testovima sam utvrdila da su mi ovulacije dosta kasnije od onih skolskih, i eto imam jednog deckonju, a u planu je i drugo dete , ali posto su mi se ciklusi poremetili, opet ne znam kada mi je ovulacija, dobro bi mi dosla pomoc
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.10.2014 9:30:39
|
|
|
|
nata11
|
Baby time je veoma precizan. Iako sam mislila da su mi O na 13-14 d ispostavilo se da je svaki mesec drugacije i da se desava da budu i 8 dc. Sto mi se posebno svidja za razliku od trakica na plocicama duze ostaju rezultati pa ih sacuvam da uporedim sa sledecim mesecom.
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.10.2014 12:26:54
|
|
|
|
iva80
|
Koristila sam ranije LH trakice koje su pokazale da mi ovulacije nisu na polovini ciklusa tj da je bilo ciklusa kada i preskoci O. Dugo nisam koristila ništa jer sam se bavila sređivanjem ciklusa, a i sledeci mesec nam se sprema inseminacija, pa bi mi/nam Baby Time pločice jako dobro došle!
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.10.2014 23:11:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni su generalno ovulacije redovne,ali ima izuzetaka, nisam imala ove baby time plocice ali bi bile od koristi!
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.10.2014 23:24:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Da bih potvrdila prvu trudnocu, koristila sam baby rapid test za utvrdjivanje trudnoce, i pokazao je tako da sa njim nema greske sigurno, ako je pozitivan ugledacete ih, ako nije isproabcete sledeceg meseca Sada bi smo krenuli u potragu za drugom srecom, pa bih rado isprobala i lh trakice za ovulaciju
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 13.10.2014 2:11:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Prijavljujte se devojke
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 28.10.2014 12:30:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne zaboravite da vam Pharmanova poklanja Baby Time
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 12:35:01
|
|
|
|
Cakana84
|
Drage moje, Prvih pet dama koje dobijaju Baby Time su: 1. isidora88 2. nata11 3. iva80 4. Mala Elena 5. Unina mama Nagrade se šalju o trošku dobitnika. Molim Ivu 80 da mi pošalje podatke na pp, ostale imam. Čestitam
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 12:36:23
|
|
|
|
Cakana84
|
Počeo je II krug. Proglašavamo dobitnice 5.12. Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće? BabyTime je kućni test za ovulaciju, omogućava pouzdano, lako i brzo utvrđivanje plodnog perioda detektujući porast luteinizirajućeg hormona u urinu. Žene koje pomoću testa za ovulaciju prate plodne dane su u velikoj prednosti, mogu tačno odrediti dan odnosa i povećati mogućnost oplodnje. Uz BabyTime test za ovulaciju za samo 40 sekundi možete odrediti plodni dan, planirati odnos i očekivati željeno proširenje porodice. Pharmanova će mesečno nagraditi po 5 Ringerajinih trudilica sa po kutijom Baby Time-a. Prvih 5 korisnika koji se jave u temi, podele sa nama iskustva vezana za Baby Time ( ako ste koristili do sada) ili uopšte iskustva vezana za praćenje ovulacije, a na kraju meseca imaju najveću aktivnost u okviru foruma Zatrudnjivanje, dobiće po kutiju Baby Time-a koja će se slati poštom o trošku dobitnika, ili preuzimati u kancelariji Ringeraje. Dobitnici se ne mogu ponavljati.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.11.2014 1:09:26 >
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 12:50:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jao divno , bas sam se iznenadila! hvala! Moze se raditi na drugoj bebi Cakana, znas do kada nisam u Bg.
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 12:57:56
|
|
|
|
Cakana84
|
ME, sve znam.
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 13:02:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Oh thank you Cakana Mislim da cemo morati da radimo na novom clanu porodice
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 21:53:47
|
|
|
|
Cakana84
|
Samo vi radite. UM, je l' beše ista adresa?
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 22:10:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Samo vi radite. UM, je l'' beše ista adresa? Ista, ista, nije me jos mm izbacio Samo mi reci kada to od prilike stize, i koliko plocica dobijamo
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.11.2014 22:11:13 >
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 22:11:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Cakana a mogu li ja moje da poklonim nekoj cekalici?
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 22:15:13
|
|
|
|
dunja RR
|
UM, ima još Baby Time-a, uputi nam čekalice na ovu temu
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 22:29:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja ja moje zaista hocu da poklonim, mogu li?
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 9:15:17
|
|
|
|
Cakana84
|
Unina mama poklanja Baby Time Nati11.
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 10:38:02
|
|
|
|
nata11
|
Hvala UM draga ja sam izgleda pokrila dva meseca
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 10:40:58
|
|
|
|
Cakana84
|
Nato, pošalji mi podatke na pp. Hvala Čekalice, gde ste?
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 14:45:55
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ehej evo cekalice Nego imam pitanje da li dostavljate poštom u BiH ?
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 14:53:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja nisam čekalica ali samo bih htela da kažem da sam pre možda godinu ili dve dobila Baby time na RR,poklonila ga mojoj sestri koja nikako nije mogla da sračuna i utvrdi kada su joj plodni dani. I mogu vam reći da je ubrzo potom ostala trudna zato moram pohvaliti Baby Time
|
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.