|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
6.11.2014 9:58:10   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: daca77

IZVORNA PORUKA: Klarita

Lele, daco, lele, leleuser posted image

user posted image

Ti si ženo jedina koja beži od porođaja. Sve bre jedva čekaju da se porode iz ko zna kojih razloga user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 401
6.11.2014 10:00:32   
daca77
Trco, takva sam ti ja...razlog je taj sto nemam apsolutno nikakvih problema i tegoba, te mije bolje da sedim kuci, nego na GAK...jos mi je odlicno poznat njihov kucni red, pa mi je mukauser posted image
Klarita, bez brige-dobicete zvanicno saopstenje user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 6.11.2014 10:01:56 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 402
6.11.2014 10:02:31   
glukica
Cao zenice user posted image jao kakav divan dan,dve nase zene se porodile user posted image To sa mucninama i povracanjem je stvarno zeznuto,ja nisam nijednom povaracala..imala sam mucnine u pocetku ali nista strasno..mogu da zamislim kako je nezgodno kada to traje dugo,i iscrpljuje.. Zene imam jedno pitanjce,meni je pritisak ok ,do sad sve normlano,ja inace sam imala otkucaje srca uvek malo vise npr 80-100... sad u trudnoci je to oko 90-100.. ali evo u par navrata mi se desilo da me probudi lupanje srca kada spavam,samo onako jako zalupa ,probudi me i brzo se smiri posle par sekundi.. jel to normalno? jel se jos nekom desavalo? cmook

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 403
6.11.2014 10:05:33   
Klarita
Daco, imas jos da guras...jos jos i jos kg da dodas...sad je najkriticnije, pa ne znas je l' su kg ili vodauser posted image

Imala sam ja oko 120 otkucaja, stalno. To u prvoj trudnoci...radili mi onda i EKG i bila kod interniste na pregled par puta. Jedini njegov savet je bio da ako bas bas bas ne mogu da podnesem popijem verapamil. Ali nije bilo nepodnosljivo....

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 404
6.11.2014 10:06:50   
Modessty

Trco, takva sam ti ja...razlog je taj sto nemam apsolutno nikakvih problema i tegoba, te mije bolje da sedim kuci, nego na GAK...jos mi je odlicno poznat njihov kucni red, pa mi je mukauser posted image

Daco ne sekiraj se! Preživećeš! Ja preživeh dva spontana bez igde ikoga, sama u sobi. Će preživiš i ti taj carski! user posted image A klopu će ti donosimo. I tu nema da brigaš user posted image Bojanu će zapretimo Šerpi i ja da bude fin i da te ne sekira user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 405
6.11.2014 10:07:55   
Trcosava
Isto i ko d mene. Sve isto, s tim da je meni puls skakao i na 150.

Sad se vrti oko 120 stalno, ja sam već navikla

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 406
6.11.2014 10:11:34   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Daco ne sekiraj se! Preživećeš! Ja preživeh dva spontana bez igde ikoga, sama u sobi. Će preživiš i ti taj carski! user posted image A klopu će ti donosimo. I tu nema da brigaš user posted image Bojanu će zapretimo Šerpi i ja da bude fin i da te ne sekira user posted image

Ih bre ženo imaš još mesec dana, di žuriš?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 407
6.11.2014 10:39:34   
Sanjalica1980
Glukice, to je sve normalno. Meni je inace puls oko 50 a sada vec duze vreme se krece od 80 do 110. Vec sam se navikla. Ponekad skoci i vise ali prodje.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 408
6.11.2014 10:40:27   
glukica
Puls me i ne brine toliko ,oko stotke je meni standard user posted image nego to sto mi tako zalupa srce i probudi me.. user posted image valjda nije nista strasno..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 409
6.11.2014 10:45:04   
srculence25
Divne vesti od jutros user posted image
znaci isti dan su se rodili Maksim i Nina user posted image
Daco imas ti jos vremena

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 410
6.11.2014 10:54:23   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: glukica

Puls me i ne brine toliko ,oko stotke je meni standard user posted image nego to sto mi tako zalupa srce i probudi me.. user posted image valjda nije nista strasno..

Jel' osetis neku uznemirenost? I da li te steze u grudima?

Ja sam imala to na pocetku trudnoce ali je bilo zbog stitne.

Sigurna sam da je to sve super ali ako mozes otidji kod kardiologa da ti uradi ekg i uz srca pa si mirna.
Ja sam to odradila i dr kaze da je sve super.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 411
6.11.2014 10:57:22   
glukica
Ma ne nista ne osetim,nego samo me probilo to lupanje..i domah prodje za par sekundi.. a ovako osetim u toku dana da mi brzo lupa srce ,ali znam koliki mi je puls pa se ne cimam a i znam da je u trudnoci puls povisen..mislim inace sam kod kardiologa bila pre god dana npr i radila sam ekg i znam da mi je sve ok sa srcem,valda nije moglo sad u trdunoci da se drasticno promeniuser posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 412
6.11.2014 10:59:39   
ivaMark
Daco, podsecas me na mene user posted image
I ja nisam htela da se poradjam, kukala za carski, za epidural i prosla sam mnoooogo bolje nego prosli put, nadam se da ce i tebi biti tako user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 413
6.11.2014 11:07:24   
Trcosava
Glukice, mene to ne može da probudi. Ali mi se uglavnom lupanje javlja kad legnem da spavam.

Inače drage moje, ja se upravo čuh sa Wiki. Prođe žena identično kao i ja. Hvala Bogu sve je ok. Ona se dobro oseća, Maksim je isto dobro. Krenula da opada srčana radnja Maksi na kontrakcijama pa su krenuli na carski da je vode, ali na kraju ipak prirodno prođe. Sad je sve ok. Čekinjam sličku kad pošalje postaviću ovde.
Od 22 sinoć je imala kontrakcije na 4 minuta odmah, ali se nije nikako otvarala. Pa joj dali indukciju i jutros negde oko 4-5-6 uključili epi. Bitno da je sve ok na kraju prošlo. Ona super zvuči user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 414
6.11.2014 11:16:08   
Modessty
bitno da se dobro završilo! Čestitaj joj u naše ime! Kaži da je cela RR grli! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 415
6.11.2014 11:20:30   
Sanjchezze
Fali nam Njica na spisku, njoj je termin 22.11 cini mi se, nisam sigurna.
Daco i ja ujutru pre dorucka, kakao i med, sokic, caj od koprive, totemu, vit C i neku vocku pa se posle cudim sto jedem kao mis user posted image Posle imam i za uvece ritual. Ja ustvari ceo dan provedem u pokusajima da dignem hemoglobin preko 100 user posted image
Glukice i meni se desava da mi tako zalupa srce, nije mi se desilo u toku noci ali ne sumnjam da bi me probudilo. Puls i pritisak u najboljem redu, kaze mi dr da se to desava u trudnoci, nije nista strasno.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 416
6.11.2014 11:45:32   
srculence25
Bitno da su sada dobro Wiv i Maksa user posted image
Glukice i ja imam to lupanje srca ali meni nije budilo vec pocne pred spavanje.
Pritisak mi je inace malo nizi normalnoa puls oko 100 do 120 kad sam spomenula dr za to lupanje
kaze trudnoca-drugo stanje mora biti nekih promena user posted image

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 417
6.11.2014 11:51:44   
choopa choops
Koje iznenađenje jutros od wiv user posted image

Ja sam poslije prve trudnoće imala takvih problema sa srcem, da sam mislila da ću d'umrem user posted image Odjednom kao da me neko probode u srce pa moram da stanem, savijem se od bolova. I desi mi se tako jedno 3-4 puta godišnje???? Išla kod dva kardiologa, sve OK user posted image user posted image Oni kažu da može da bude i od stresa, i zaista mi se to dešavalo recimo 10ak dana nakon pretrpljenog stresa user posted image Nemam pojma, bitno da rdai user posted image

Ja u ponedeljak na eksperstki UZV. Znate li da li se taj radi sa vag. sondom ili ne? Na RR pie da se radi, a meni je recimo prethodni rađen obično?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 418
6.11.2014 12:09:33   
Ipokrisia
jedva cekam slikicu malog Maksima user posted image user posted image

Mene sinoc tj nocas moje bepce namucilo.Nisam imala kontrakcije, ali izgleda se nesto nisko spustio bas bas i non stop udarao naizmenicno u besiku,grlic i debelo crevo , dva puta sam cak vrisnula user posted image piskila sam svaki cas...na kraju mi muz postavio jastuke ispod ledja a noge postavio na zid pa sam tako malo lezala ne bi li bebicu oterala malo gore, i tek nakon nekog vremena otisla je do pupka i tu nastavila da udara,ali je bilo lakse pa zaspasmo negde posle 2 ujutru...Bas mi cudno kojom brzinom ovih dana raste stomacic i koliko se pojacavaju njegovi pokreti.Nekad vidim stomak kako zatalasa user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 419
6.11.2014 12:16:25   
Trcosava
Čupo, meni se sve radi preko stomaka. Jedino je vaginalnom sondom gledala dužinu grlića kad sam se požalila da me nisko boli stomak. Dakle sve expertni su mi rađeni preko stomaka. Pogotovo taj u 20-oj. Vaginalnom će teško nešto da vidi tada.

Ipo, ovaj moj odavno boksuje tako. Sad se sve tripujem da nema više mesta jer ne boksuje, ali svaki pokret osetim, svako pomeranje u stomaku. Ne vidi se uvek spolja, ali ja osećam.

Nego hteoh reći Klariti da je ovaj moj još popreko i kad krene da rasteže čas glava, čas guzica ne znam di ću user posted image nije to bol, nego baš rastezanje. Nije nešto prijatno user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 420
6.11.2014 12:20:09   
glukica
Hvala zene puno,smirile ste me! lakse mi je kad znam da se to jos nekome desavalo user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 421
6.11.2014 12:21:51   
srculence25
jaoooo divnooo.Jedva cekam da meni pocne da talasa user posted image
Imam lupkanje dole prema grlicu nekad blago nekad malo jace a sad upravo osecam kako bocka u rebra user posted image
a kad lupka po 10 puta od jednom onako u mestu jel to stucanje?

< Poruku je uredio srculence25 -- 6.11.2014 12:26:14 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 422
6.11.2014 12:29:23   
anita
Bas mi je drago da je sve proslo ok sa Wiv i Maksimom. Neka sada uzivaju zajedno.
Imamo li nekih novosti od Ane13, kako je prosla, jel sve ok?

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 423
6.11.2014 12:30:58   
Ipokrisia
ma svakakve dogodovstine sa bebironcima, bas su slatki user posted image muz mi skoro poljubio stomak pa stavio obraz kao njega beba da poljubi i on ga sutne u obrascic user posted image

a skoro se desilo da se bebac primirio, verovatno je spavao, i ja bezveze presla blago rukom, pomazila stomak i rekla beeebo (kako inace cesto pricam kad mu se obracam), i on lupneuser posted image ja ga pitam onda 'pa gde si ti meni" on lupne dva puta....user posted image eto slucajnost, a izgledalo je kao da pricamo tj da me cuje user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 424
6.11.2014 12:36:25   
Ipokrisia
bas razmisljam sad o Ani i wiv, mora da je caroban taj trenutak kad ugledas svoju bebu...ne mogu ni da zamislim koliko.... eeeeehhuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here