Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 17:28:35
|
|
|
|
Modessty
|
upravo sam dobila sms od ane13 -ceka na carski. otvarajte temu, stize beba!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 17:35:42
|
|
|
|
daca77
|
Anci, ne brini-bice sve ok...cela RR je uz tebe i navija
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 17:40:04
|
|
|
|
wivern
|
Uraaaaaa, stize bebaaac
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 17:45:44
|
|
|
|
anita
|
Ana . Drzi se bice sve ok. Mislim na tebe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 17:46:00
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR upravo sam dobila sms od ane13 -ceka na carski. otvarajte temu, stize beba!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 18:39:14
|
|
|
|
Klarita
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imam tremuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gde nam je tema....cu d' umrem, jao jao jao jao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 19:22:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Ene, otvorih temu za Anči! Wiki, opali bre ti ono kolce, sad sveže ofarbana možeš na porođaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 20:07:51
|
|
|
|
bubulence
|
ma kakvo kolce, napadaj muzica i da vidis kako ce Maksim da krene...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 20:20:23
|
|
|
|
daca77
|
Eh...drage moje, upravo bacih pogled na spisak i neka mucnina me uhvati...samo je Wiv ispred mene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 20:25:42
|
|
|
|
serpica
|
Dacika,sta bih ja dala da sam na tvom mestu i da mogu da prespavam narednih 7 meseci
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 21:01:46
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,trudnicice mrtva sam umorna...haos nam u dnevnom boravku,skidamo onaj parket gde se nadiglo od poplave,uzas zivi...noge me bole,ne osecam tabane.jos mi nesto pogresili sa doznakama,pa sutra idem opet u opstu praksu a,i sa bozom kod logopeda...da se zavrsi sve u ovoj godini i da u sledecoj mogu da se posvetim iskljucivo bebi i bozi i nama.. nema nista novo kod ane wiv,jesi ti tu?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 21:12:58
|
|
|
|
daca77
|
Serpi, hvata me odjednom nesanica kada ugledam svoje ime na spisku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 21:14:30
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje pisala sam u temi ogtt u trudnici pa ako neko nesto zna neka pogleda
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 21:58:36
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Njica jesi li svracala danas do savetovalista za trudnice oko 9? Jesaaam,wiv, bila sam gore u Dnevnoj bolnici ceo dan zbog secera Navijam i za tebe mnogoooo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 22:18:45
|
|
|
|
bubulence
|
dobro vece zenice! daco pa nema nista lepse nego da se blizis vrhu spiska... sanjalice ja se ni najmanje ne razumem u to... moji spavaju a ja ne mogu, jako mi je tesko da disem kada legnem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 22:24:07
|
|
|
|
Njica
|
Imas mene, daco, polako Ja se spremam da legnem, celi dan bila u Frontu na pracenju secera, sve je dobro, uradili mi i CTG pa i uhvatili kontrakciju, onu sto ne boli, i Uz , imamo 2900g ako su dobro procenili mada mi je to malo puno. Ljub za sve vaaas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 22:53:53
|
|
|
|
serpica
|
Drugarice drage,meni je danas bilo posebno lose,mucnine ne prestaju i pored bedoksina,malo pre sam povracala sigurno 15 min i kad vise nije imalo sta pocela sam da se tresem,boli me glava a popodne se umalo nisam srusila od vrtoglavice. Gledam da odmaram svaki slobodan trenutak. Ljubim vas do sutra...ostajte mi zdravo i veselo...laku noc
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 23:01:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Noć šerpice, skroz te razumijem Proći će brzo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 23:07:49
|
|
|
|
bubulence
|
serpi a jeli tako bilo i u prethodnim trudnocama??? nadam se da ce brzo proci... probaj da odmoris... Njica , pa na ulasku si u 9. mesec, nije to mnogo... taman bebana nece biti velika na porodjaju... gde nam je Wiv????
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 5.11.2014 23:24:47
|
|
|
|
wivern
|
Bubi naravno da sam tu samo vas posmatram.. Njica nisam sigurna da li si to bila ti u savetovalistu. Usla i pitala sestru za dnevnu bolnicu a ona uzvratila pitanjem da li imas uradjen ogtt test? Jao Serpi to je strasno...
< Poruku je uredio wivern -- 5.11.2014 23:25:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 6.11.2014 0:50:38
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: serpica Drugarice drage,meni je danas bilo posebno lose,mucnine ne prestaju i pored bedoksina,malo pre sam povracala sigurno 15 min i kad vise nije imalo sta pocela sam da se tresem,boli me glava a popodne se umalo nisam srusila od vrtoglavice. Gledam da odmaram svaki slobodan trenutak. Ljubim vas do sutra...ostajte mi zdravo i veselo...laku noc Serpi draga ja sam povrcala 2 dana i bilo mi je bas uzas prosto sam se bojala bilo sta da pojedem izadje ali proslo je.Odmaraj kad mozes Inace u prethodnim trudnocama ti isto tako bilo ili je svaka drugacija?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 6.11.2014 6:22:06
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro Ja od jutros nesto poranila. Bas sam lose spavala a sanjala sam i Dacu 77.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 6.11.2014 6:39:04
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro....kod mene sve isto od ranog jutra....ode nam Ana sad i Wiv da ispratimo kako dolikuje Srculence sve trudnoce su mi takve,sa mucninama i povracanjem,gledam da odmaram koliko mogu,valjda mi je sad malo teze jer je Toma jos mali pa trazi dete svoje...ali procice nadam se uskoro.
< Poruku je uredio serpica -- 6.11.2014 6:41:59 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 6.11.2014 7:52:15
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Jao, Serpice...ne mogu ni da zamislim kako ti je sa tim mucninama i povracanjem...valjda ce uskoro malo da popuste. Vidim Anita me sanjala, vazno da nije Klarita-inace, odoh ja na Gak Meni je jutro najmucnije zbog silnih gluposti koje treba pojesti i popiti za KS-sirovi kakao i med, 2 dl svezeg soka od svekle, sargarepe, jabuke i limuna, 2 dl Donat vode, kompot od suv.sljiva i jos hiljadu stvari i tek onda sledi dorucak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 6.11.2014 7:57:20
|
|
|
|
serpica
|
Dacika sve za dobru ks,moras.... nema je Wiv?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?