|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
4.11.2014 0:30:16   
Mala Elena
Nisam ni znala da postoji svecica sa internetom. Svasta ce izmisliti user posted image fondan cuvas u frizideru ?
Lu, lepe su torte ali je peripetija skidati sve te dzidzabidze ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1851
4.11.2014 1:01:10   
mati

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Nisam ni znala da postoji svecica sa internetom. Svasta ce izmisliti user posted image fondan cuvas u frizideru ?
Lu, lepe su torte ali je peripetija skidati sve te dzidzabidze ...

user posted image Kakav internet? Muzika i vatromet...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1852
5.11.2014 20:19:46   
Trcosava
Koje torte mogu ispod fondana? Osim plazme, doboša... Dajte neku ideju

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1853
5.11.2014 20:39:17   
Torbica
http://www.coolinarika.com/recept/721672
Ovako nesto?user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1854
5.11.2014 20:52:33   
Trcosava
Torbice, nekako mi suva izgleda.

Ova mi izgleda ok
KLIK

i ova

klik 2

e sad, treba da napomenem da planiram sunđer boba da pravim, dakle i malo da izdubim hahaha

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1855
5.11.2014 20:57:25   
Torbica
Ona prva Minjina mi se vise svidja. Mada, nijanse su u pitanju, neces pogresiti. user posted image Ja sam Roary auto pravila od najobicnije piskote i puding/maslac fila, okacicu ga ovih dana u recepte. Super je isao fondan preko.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1856
5.11.2014 21:00:30   
Didy
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Koje torte mogu ispod fondana? Osim plazme, doboša... Dajte neku ideju

BOKINA TORTA je dušu dala za fondan. user posted image Provereno više puta.
Meni treba neka dobra čokoladna za Stefanov rođendan u subotu, htela bih neku novu da probam... user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1857
5.11.2014 21:05:48   
Trcosava
Ana mi ne voli višnje :(

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1858
5.11.2014 21:06:26   
Torbica
Didy http://www.coolinarika.com/recept/752316/ , ova mi deluje mnjam!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1859
5.11.2014 21:07:31   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ana mi ne voli višnje :(

Ti ih zameni nekim bobicama, borovnice, maline?

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1860
5.11.2014 21:24:43   
Trcosava
nikakvo voće baksuz mali ne voli, zato i gledam ove kremaste. Mada sumnjam da će bilo koju jesti. Njoj je bitan samo izgled, a mi ćemo da jedemo.

Pravila bi možda i operu, samo em posla preko glave, a mala je. Dupla mera mislim da bi me psihički dokrajčila ahhahahah... hmmm a možda i ne. Mislim da sam se najviše namučila sa sečenjem 'kore'hmmmmm

mmmm opera! njamiiiiiii

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1861
5.11.2014 21:38:27   
Didy
Trćo, može i bez višanja, one ionako ne idu ni u fil ni u koru, već se samo pobacaju. Bude sjajna i bez višanja, prava čokoladna, deca je rado jedu.
Torbi, ovaj recept je što si stavila je vrlo sličan Bokinoj torti bez višanja. Možda bih i mogla da probam.
Jedna od opcija mi je i ona nestle torta, ona se baš brzo pravi, zato me uvek mami. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1862
5.11.2014 21:45:15   
milicicak
IZVORNA PORUKA: milicicak

Al ste se bacile na pravljenje kolaca user posted image
Danas na meniju Tarina cokoladna torta:
Kora: Istopiti 250g cokolade sa 175g putera. Umutiti 5 zumanaca sa 125 g cokolade i jednom vanilom. Dodati 75g brasna, narendanu koru jedne pomorandze, i otopljenu cokoladu i margarin i dobro promesati. Posebno umutiti 5 belanaca u cvrst sneg pa polako dodavati u zumanca i cokoladu. Peci u zagrejanoj rerni u plehu za rernu oko 15 min.
Fil: 500ml lesnikovog mleka (ovaj put sam uzela Alpro i moram reci da mi je fil bolji sa domacim), 7 kasika secera, 1 puding od vanile, 3 kasike gustina, 3 zumanca, 150g cokolade, 150g margarina. Zagrejati 400ml mleka sa secerom. U preostalh 100 razmutiti puding, gustin i zumanca i skuvati kasu. Dok je jos vruce dodati cokoladu i margarin, mesati dok se ne istopi. Kad se prohladi dobro umutiti mikserom.
Koru podeliti na tri dela (uzduzno u plehu) i filovati...

IZVORNA PORUKA: milicicak

I ovako torta izgleda na kraju
user posted image
Trebalo je snimiti odusevljenje na mini bubinom licu kad je videla kuglice user posted image
I samo ispravka u receptu: zumanca se mute sa 125g secera user posted image

Mozda vam se ovo svidi :) ovo je mera za polovinu torte. Posto se korice peku u plehu od rerne, od jedne se napravi 1,5 kora za cetvrtastu tortu. Naravno, lesnikovo mleko mozete menjati obicnim a margarin maslacem :)

< Poruku je uredio milicicak -- 5.11.2014 21:50:58 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1863
5.11.2014 22:23:56   
Trcosava
Milicičak će pogledam šjutra to,

Didy - ova mi sama iskočila na fejsu KLIK

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1864
5.11.2014 22:27:44   
Klarita
Jao Trco user posted image nikad necu da smrsam nikaduser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1865
5.11.2014 22:56:02   
choopa choops
Kud otvorih ovu temu sad??? user posted image user posted image

Ja sam od čokoladanih zadnju pravila Torta Ana To za ćeru, ona je čokoladni tip user posted image

A od kremastih Torta sa lješnicima i karamelom To za sina, on voli karamele user posted image

Preko obje sam stavljala fondan.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1866
5.11.2014 23:27:50   
Mala Elena
Leeele , kud su i torte pocele same da iskacu user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1867
6.11.2014 0:11:17   
Žapkić
Ja pojma nemam koju tortu da pravim za Tinin rođendan... A onma svaki čas menja-prvo je htela Mikija i Mini, pa Čip i Dejla, pa Monsterse, a večeras je izjavila da hoće Kalimera...user posted image Do rođendana-biće tu ko zna čega sve još od zelaj...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 1868
6.11.2014 0:17:58   
Azra_
Mog nešto ne zanimaju figurice na torti. Od cele torte, on vidi one zvezdice, ako ih ima, ili neke sitne loptice, kockice šarene od fondana po torti, u zavisnosti šta je tema. Ja sam htela da mu napravimo nešto sa Garfildom, Pink Panterom...ali nešto se ne izjašnjava. Moja jedina muka za tortu oko rođendana je da osmislim izgled i to prenesem ljudima u radionici, stvarno su super kreativni i bude prelepo. A ja imam vremena za druge poslove tih dana.

A eno ga Meda Čarli sa torte od prošle godine u špajzu mi stoji. Kako da ga bacim?!user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 6.11.2014 0:19:08 >

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1869
6.11.2014 1:05:21   
mati

IZVORNA PORUKA: mati

UM ja ako nesto ne podnosim (sem brusa) su kore, tj pecenje... Ali sam se izvestila. Za ovu tortu sam pravila po dve kore, tj Lu jednu sece na tri, a ja sam dve delila na dva i dobila cetri kore. Plus sam pravila fil i sa belom cokoladom pa sarala...user posted image
Slikala sam presek al nikako da ga postavim u temu...

Trco pisala sam na prethodnoj str, a citajuci sta Ana voli i sta ti ne volis user posted image mislim da bi ova torta od LU , na moj nacin pecenja korica bila pravi pogodak za tebe i plus ovaj fil sa belom cokoladom.

IZVORNA PORUKA: Azra_

Mog nešto ne zanimaju figurice na torti. Od cele torte, on vidi one zvezdice, ako ih ima, ili neke sitne loptice, kockice šarene od fondana po torti, u zavisnosti šta je tema.

Azra ja sam sad tako neku pravila i prezadovoljna sam svojim umecem. Kako sam krenula bez ideje duper mi ispalo. Jos misli da bi se tvom Boletu svidele i lizalice na stapice kao sto ja pravim od preostalog fondana. To sva deca vole i otimaju se oko njih, pa ij pravim puno, za sve.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1870
6.11.2014 6:22:06   
Ana RR
Ja sam za prvi rođendan poručila tortu kod žene koja nam inače pravi torte i kolače za dešavanja, bila je jako ukusna (čokoladna i voćna), vizuelno nije bila baš onako kako sam ja zamišljala ali je bila ok. Evo i sličice

user posted image

Za drugi i treći rođendan sam sama pravila, on je odabrao ukrase i bile su slične što po ukusu što vizuelno.

Drugi rođendan (pored nje je bio i cheese cake). Ovo je Bokina torta.

user posted image

Treći rođendan (pored nje je bila i vanila torta, jaaaako ukusna). Ovo je jako slično Bokinoj torti, samo nema višanja.

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1871
6.11.2014 8:33:51   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Kud otvorih ovu temu sad??? user posted image user posted image

Ja sam od čokoladanih zadnju pravila Torta Ana To za ćeru, ona je čokoladni tip user posted image

A od kremastih Torta sa lješnicima i karamelom To za sina, on voli karamele user posted image

Preko obje sam stavljala fondan.

Uuuu Čupo, ova karamela mi dobro zvuči. Prvenstveno jer je kremasta, a nije visoka (pošto planiram da pravim u obliku sunđer boba). Plus na sve to je što mm obožava karamele user posted image tako da mislim da je odluka pala! Na sve to, ako me sećanje služi, kada je preko ganache krem, ne mora da se premazuje buterom pre stavljanja fonada. Pošto si već stavljala fondan, reci mi da li sam u pravu.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1872
6.11.2014 8:43:26   
Anoniman
Nasa od ove godine
user posted image

Direktna veza do poruke: 1873
6.11.2014 8:44:57   
Klarita
O dusa lepa mila, kako joj lepo stoji sve ,a osmeh najlepsiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1874
6.11.2014 8:58:55   
Modessty
Divnooo UM! Vidi se da je oduševljena! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Koje ime vam se više sviđa?
Galvano

Malo se dvoumimo oko izbor imena za dečaka. Šta vi mislite?

Ognjen (41%)

Teodor (15%)

Predrag (8%)

Vukašin (36%)

Ukupan broj glasova: 343

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here