|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Haljine
2.11.2014 9:53:39   
wivern
UM haljina je odlicna i to bas ova zelena..a ti ako te tm izbaci iz kuce zbog 'aljina mozes doci kod mene slobodno user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1176
2.11.2014 10:00:31   
Anoniman
Aahhahahah da ti pomognem oko male skorpije, aaaauser posted image cccc jesi sracunatauser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1177
2.11.2014 10:03:10   
wivern
Obuces 'aljince i ti sa skorpijom a ja cu da ti animiram U. Deca me prosto obozavaju nema da brines user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1178
2.11.2014 10:18:54   
doktorkakristal
UM odlicna je ,ja jako volim ovaj model ide uz sve i lako se kombinuje sa obucom i nakitom,kajsem itd,u svakom slucaju kad vec mozes uzmi boju svejedno svaka je lepa na svoj nacin,ja za sad mogu samo da gledam user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1179
2.11.2014 11:20:31   
branki*
zelena,UMuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1180
2.11.2014 11:37:58   
Anoniman
I ja se dvoumim zelena ili teget crnu ne bihuser posted image

Cekam samo da mi drugi butik odgvpri da li je imaju, pa da prodjem jeftinije nego kod oveuser posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1181
2.11.2014 12:20:30   
Anoniman
u selectionu ova ista haljina 1600 dinuser posted image porucicu 2 kod njihuser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1182
2.11.2014 12:42:47   
wivern
Hahahahahahahaha UM ti si kraljica user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1183
2.11.2014 15:51:07   
Anoniman
Kod ovih gde je 1600, ostala samo crna, sta mislite o njojuser posted image
user posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1184
2.11.2014 15:53:26   
wivern
Sta sta mislim, za te pare boja nije bitna.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1185
2.11.2014 15:57:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: wivern

Sta sta mislim, za te pare boja nije bitna.

Opet me zezas, aaauser posted image

ili si ozbiljnauser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1186
2.11.2014 16:06:50   
wivern
Ozbiljna bre, ja bih birala zelenu da ima a ako nema ne bih razmisljala ni za crnu. Pa to je haljina za sva vremena. Mozes i kao tuniku, i kao haljinu, sa razlicitim acc-om sto ogrlica, sto sirokih kaiseva, esarpi...ma idi ja sam vec napravila 101 kombinaciju..ide uz sve a 1600 dindzi. Sta se razmisljas.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1187
2.11.2014 17:03:15   
choopa choops
Odlična je user posted image Iako mi se više sviđa zelena, al' i ova je dobra.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1188
3.11.2014 6:43:48   
mali_mis
Meni crna haljina uvek izgleda sexy user posted image Ima nesto u toj boji.
Zelena ta ista haljina deluje opustenije, e sad ne znam kakva je teget. Eto sta boja uradi jednoj haljini user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1189
3.11.2014 8:31:38   
Peace*
Kupila haljinu za 1600din. user posted image

user posted image

user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1190
3.11.2014 8:33:32   
Anoniman
Peace bas je lepauser posted image , i frizura jos uvek stojiuser posted image user posted image

Deder daj misljenje za ovu sto ja postavih, isto od 1600 dinuser posted image

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 1191
3.11.2014 8:37:45   
Peace*
Odlična je, al ja ne nosim takve haljine. Useku mi se čarape u stomak, pa me to nervira, a i zima mi je bez podkošulje, pa onda se uvek negde nabora. user posted image
Uvek gledam da na butkama i guzi bude uska, a da oko sutruka ima 1cm lufta, da se ne vidi sve što ne treba da se vidi. user posted image
A frizura je stajala, čak do pranja user posted image . Samo kad sam oprala, onda sam shvatila da me nije ošišala kako sam htela, nemam one špiceve napred, nije dovoljna kosina, tako da ću da reklamiram. user posted image

< Poruku je uredio Peace* -- 3.11.2014 8:38:55 >

Tasha

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1192
3.11.2014 8:39:59   
Anoniman
E ima i takva ovde da se kupiuser posted image videh je juce, ahahahh

Dans cu prvo da potrazim u gradu neku, da probam, pa cu odluciti d ali da porucim ili neuser posted image

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 1193
3.11.2014 8:40:47   
Peace*
gde poručuješ? daj link

Tasha

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1194
3.11.2014 8:41:24   
Anoniman
Saljem ti na fb, da ne bude pece, pec ovdeuser posted image

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 1195
3.11.2014 9:44:50   
wivern

IZVORNA PORUKA: Peace*

Odlična je, al ja ne nosim takve haljine. Useku mi se čarape u stomak, pa me to nervira, a i zima mi je bez podkošulje, pa onda se uvek negde nabora. user posted image

Pa Peace uz tu 'aljinu se ne nose ni gace, ni carape a o potkosulji necu ni da polemisem. user posted image
Super je tvoja haljina, jos samo da mi objasnite gde vi nalazite te stvari za tako jeftine pare. Za UM znam poslala mi link user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1196
3.11.2014 9:52:53   
Peace*
Joj, Wiv, kada bi ti znala koliko sam ja smrznut lik. user posted image

A haljina... slučajno sam naletela. Ima još jedna, skaj je na sredini, a sa strane taj grublji materijal, samo na plavo, al je dosta uža od ove, pa me nije fasciniralo.

Tasha

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1197
3.11.2014 10:16:49   
wivern
Opusti se malo, vidis kako ova danasnja mladez uziva. Neke stvari od njih treba i uciti user posted image
Ja sam skoro kod kineza naletela na ovu strikanu haljinu za 1000 dindzi i kupim je odmah. Nosim je za sada kao tuniku, a to je jedina jeftina stvar na koju sam naletela u zadnje vreme.
user posted image
Malo izgleda iskezeno na vesalici user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1198
3.11.2014 10:20:31   
Anoniman
Wiw meni se svidja, takvu cu danas da probam da nadjem slicnu, ili neku u Ginni, oni imaju lepe haljine za svaki dan, ako ne bide nista ondak crnauser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1199
3.11.2014 18:41:34   
Anoniman
Kupih danas hajinu kod nas od trkozate, mnogo mi se svidela, user posted image
Slika za Unin rodjuser posted image unapred da znateuser posted image
Ajd sto mi se ona svidele, nego mi zapale za oko jende helanke i jedan mnogo dobar dzemperuser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

MODA ZA TRUDNICE, JESEN/ZIMA
photo
Sve je veći broj brendova koji u svojoj ponudi imaju i kolekciju za trudnice ali raste i broj brendova koji su specijali...
BLISTAVIJA KOŽA SA MANJE FLEKA NEGO IKADA
Nova generacija Eucerin®Anti-Pigment preparata

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here