|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
2.11.2014 21:07:22   
wivern

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980
Joj meni se sve jede. Ja sam na ishrani za visok pritisak tj. bez soli.
Kada se porodim prvo cu pojesti palacinke sa kremom user posted image

Ja ceo zivot tako jedem, sve neslano user posted image
Meni se sada jeduuu a nema ko da ih napraviiii...
Jao ne, sad sam se setila neceg boljeg. Dobos torta! To je jedino slatko koje ja mogu da pojedem celo parce.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 126
2.11.2014 22:48:02   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ipo, kad dođe tvoja beba nećeš čuti ni sopstvene misli, kamo li komšinicu user posted image
Podsetila si me na mog tatu. Ana je imala oko godinu dana, komšinica koja joj je sad najbolja drugarica je oko 2 godine starija od nje. Znači tu neko godište je sa tom tvojom tad bila. Sećam se da je tata konstatno cvrčao kako se bre to dete toliko dere, što ga ne teše ili nosaju ili šta već user posted image bio na ivici da zove socijalno hahahahahah
E sad što se tiče lupanja... to je već nekultura roditelja, jer iako smo u kući i ispod je samo baka i to samo ispod kuhinje, ne dajem Ani da histeriše (čitaj skače, igra se loptom i sl) po kući. Opet, s druge strane kad je napolju smrz i deca po deset dana u kući pošandrcaju. Pošandrcamo i mi, kamo li ona koja imaju tri puta više energije nego mi.

Wiki iskreno se nadam da su hormoni jer ja ću poludeti. Od jče mi diže živac - od muke ću da plačem!

E vala jedva cekam da dodje moja bebica da im crvrci celu noc da ne spavaju ni oni ko sto mi ne mozemo vec godinu dana user posted image i ja sam jednom bila n aivici da zovem socijalno jer je mala vristala i urlala sat vremena mozda i duze iz kupatila i dozivala nekog neutesno i bila sam u tripu da je nju tu neko zakljucaouser posted image a inace svaki dan uz tu vrisku ide obavezno i lupanje nogama, kao da mala besni non stop...vis emi lici na tinejdzera nego na trogodisnje dete..Inace ovako covek kad je vidi sve ok simpaticna devojcica, jako je drustvena i komunikativna stalno doziva neku decu...Ali ne znam, mozda je roditelji previse pustaju pa je samo razmazena...ko ce ga znati

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 127
3.11.2014 6:35:49   
mali_mis
Jutro user posted image
Ana13, ne brini, mozes 5.11. da se poradjas klik user posted image
Lelo, ne verujem da su u Betaniji bas toliki kreteni da te prirodno poradjaju ako vide da imas bolove pri pomeranju nogu. Torta je prelepa. Sad lepo odmaraj, zasluzila si.
wiv nece porodjaj kad je termin i kad se tebi hoce, vec kad beba odluci da hoce napolje user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 128
3.11.2014 6:39:53   
branki*
jeste,lelo,mnogo je lepa torta,bas ti ide to od rukeuser posted image
ipo,onda je devojcica verovatno malo vaspitno zapustena...
ja ustala,pijem kafu,ali boza nece u vrtic danas,kaslje kao mator celu noc,bolje da ga ne vodim...
dobro jutro!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 129
3.11.2014 7:01:51   
serpica
Dobro jutro user posted image kod nas magla i hladno,opet sam imala zurku sinoc i opet nisam spavala....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 130
3.11.2014 7:03:57   
branki*
i kod nas je oblacno bas,a juce je bilo sunce...sto nisi spavala,serpi,bila ti muka ili..?

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 131
3.11.2014 7:09:23   
serpica
Ma Branki,muka mi dok ne legnem a onda se u zadnje vreme Toma toliko budi nocu da ne znam sta mu je na svakih pola sata,nocas sam htela da padnem,sto je najgore kad place nece kod mm,samo mene trazi....evo ga i sad budan,pije mleko u kolica i gleda crtace,kao da nocas nista nije bilo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 132
3.11.2014 7:16:45   
branki*
uh,breeeuser posted image bas iscrpljujuce...

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 133
3.11.2014 7:27:56   
serpica
Jeste ponekad,sad ne znam da li su zubici ili nesto drugo,nije mi tesko da ustajem nocu ali tezak je za nosanje pa se plasim da ne napravim cudo user posted image
Cekam 9h da zovem dr i zakazem pregled,ovaj je redovan,nije moj hir majke mi user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 134
3.11.2014 7:46:35   
lelaigor
Jutro žene. I ja sam loše spavala, mada tako spavam zadnja dva meseca. Mrzim kad se bliži veče jer znam da neću moći da spavam. Prvo umrem od tuge kad se penjem u krevet i mm mora da mi diže noge kao da sam neki invalid, onda kad zaspm, Bože sačuvaj, da moram ili hoću da se pomerim. Jedva čekam da se porodim i da ceo ovaj pakao prođe. Prosto ne mogu da verujem šta me je snašlo. Jedva čekam da vidim svoju bebu.
Moja D svako jutro plače što nije videla tatu pre posla, i jutros je ustala kao vampir (on je išao ranije na posao, ide na put) da ga vidi. I izludeću više od njih. Ne znam šta da joj radim. user posted image
Mali misu, ja se nadam da nisu toliki kreteni, ali nisu me nešto prošli put uverili da ih briga...
Hvala branki i mali misu. Još da sam mogla više da uživam u torti, a ne ovako bangava da je pravim, ali dobro. Sad ću stvarno da se odmorim. Još samo da uspem da se opustim i da se prešaltam na to da ne radim više. Sva sam u nekom grču, stalno mi je u glavi "kad imam sl. porudžbinu?!". user posted image
Ipo, ta mala je po meni definitivno zapuštena, ok je da je malo razmažena itd. ali to što ti pričaš po meni nije baš normalno. Do te mere svako može da iskontroliše svoje dete. Evo ne znam...neću da grešim dušu.
Serpi, znamo mi da su svi tvoji pregledi opravdani. user posted image Mislim, šalimo se mi, ali opet s druge strane te i razumem i ja bih tako verovatno. Pa kako sam ja u aprilu/maju kad sam zatrudnela i krvarila, ko je bio tad u crticama verovatno je imao veliku želju da me otera u tri lepe. Sreća pa smo se selili pa nisam posle imala net, inače bi bila još gora. Ovako sam samo mm napatila.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 135
3.11.2014 7:53:18   
plačljiva
Dobro jutro drage moje,ni ja nisam spavala cele noći user posted image .Hoće li više taj decembar da se rešim muka sa spavanjem,hronično sam umorna i neispavana.Ni user posted image mi više ne pomaže...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 136
3.11.2014 7:55:41   
serpica

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Jutro žene. I ja sam loše spavala, mada tako spavam zadnja dva meseca. Mrzim kad se bliži veče jer znam da neću moći da spavam. Prvo umrem od tuge kad se penjem u krevet i mm mora da mi diže noge kao da sam neki invalid, onda kad zaspm, Bože sačuvaj, da moram ili hoću da se pomerim. Jedva čekam da se porodim i da ceo ovaj pakao prođe. Prosto ne mogu da verujem šta me je snašlo. Jedva čekam da vidim svoju bebu.
Moja D svako jutro plače što nije videla tatu pre posla, i jutros je ustala kao vampir (on je išao ranije na posao, ide na put) da ga vidi. I izludeću više od njih. Ne znam šta da joj radim. user posted image
Mali misu, ja se nadam da nisu toliki kreteni, ali nisu me nešto prošli put uverili da ih briga...
Hvala branki i mali misu. Još da sam mogla više da uživam u torti, a ne ovako bangava da je pravim, ali dobro. Sad ću stvarno da se odmorim. Još samo da uspem da se opustim i da se prešaltam na to da ne radim više. Sva sam u nekom grču, stalno mi je u glavi "kad imam sl. porudžbinu?!". user posted image
Ipo, ta mala je po meni definitivno zapuštena, ok je da je malo razmažena itd. ali to što ti pričaš po meni nije baš normalno. Do te mere svako može da iskontroliše svoje dete. Evo ne znam...neću da grešim dušu.
Serpi, znamo mi da su svi tvoji pregledi opravdani. user posted image Mislim, šalimo se mi, ali opet s druge strane te i razumem i ja bih tako verovatno. Pa kako sam ja u aprilu/maju kad sam zatrudnela i krvarila, ko je bio tad u crticama verovatno je imao veliku želju da me otera u tri lepe. Sreća pa smo se selili pa nisam posle imala net, inače bi bila još gora. Ovako sam samo mm napatila.

user posted image to verovatno ne misli moj dr ali bas me briga,uredno se javljam posle 3 nedelje,a to sto sam bila u medjuvremenu u dz nema veze jel da?user posted image
Nego,odmaraj koliko mozes,ja mislim da ce mozda i da te popusti ako se beba pomeri i oslobodi ti zivac na koji je nalegla. Ne znam da li sam pisala,u poslednjoj trudnoci mi je dve meseca pred kraj trnula desna ruka,bolela me strasno nisam imala osecaj u njoj bas je bilo strasno,nista nisam mogla da radim,proslo je cim sam se porodila...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 137
3.11.2014 7:58:31   
lelaigor
user posted image Ajde, šta te briga, bitno da si ti mirna. Ja uvek mislim da je bolje proveriti i smiriti se nego da se nerviraš i pitaš da li je sve u redu.
Odmaraću sad. Spremati se za bebu, D rođus i ići po lekarima. Ovo zadnje mi je najmrskije. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 138
3.11.2014 8:37:52   
Trcosava
Jutro od mene!

Hormoni pa tako tako... Malo sm se iskulirala. Juče smo išli na pizzu na Bled pa mi je muka 'šta kuvati' bila skinuta sa grbače. Ljudi to mi najveća muka. Šta kuvati. Uopšte nisam freak za kuvanje, niti nešto volim da kuvam i experimentišem. Volim da mesim i pravim torte.

Odluka je pala za Aninu tortu - sunđer bob će biti, samo ne bi opet pravila plazmu.

Ipo, Ani dođu dani kad je extra cmizdrava, a dođe i dan kad ja popiiii pa je ostavim da se dernja jer se dernja iz hira. Pitanje ko je to dete odgajio, možda baba i deda koji ne umeju da kažu ne i onda je haos. Ko će ga znati.

Ja sam ok spavala. Sinoć u 8 počeli X men 2 i već oko pola 10 nisam znala gde sam koliko mi se spava... eeej da mene hju nije držao budnom. Strašno! I oko pola 12 pređemo u spavaću, kad me ovaj moj opet spopadne. 2 noći za redom i još danas traži user posted image ne smem se bunim, ako ne mislim opet da prenesem hahahaha

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 139
3.11.2014 8:42:06   
lelaigor
Ja sam toliko željna da to nema nigde. Nismo već neka 2 meseca, otkako me ovo boli i ne znam ni kako bih kad ne mogu da podignem ni raširim noge... Izludeću. user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 140
3.11.2014 8:52:04   
anita
Dobro jutro drugarice.
Ja sam spavala onako vrtela sam se ali ne puno. Ustala sam pre pola sata i sada cekam da sveki spremi pitu.
Ja danas idem u ambulantu da nosim izvestaj sa pregleda od patologije,da uzmem recept za lekove,uput za ks i urin.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 141
3.11.2014 9:00:52   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Ja sam toliko željna da to nema nigde. Nismo već neka 2 meseca, otkako me ovo boli i ne znam ni kako bih kad ne mogu da podignem ni raširim noge... Izludeću. user posted image

Odpozadi user posted image lepo na kolenca, skupljenje noge - nema širenja, nema dizanja :)

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 142
3.11.2014 9:03:54   
lelaigor
Al' da budem iskrena, ne znam ni kako će "proći" user posted image pošto me ta pubična kost najviše boli. Ne bih se ja igrala....user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 143
3.11.2014 9:24:09   
Trcosava
Lelo, to najbolje pitaš lekara onda. Mislim da li smeš.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 144
3.11.2014 9:25:37   
lelaigor
PA, pitaću. Videću. Glupo mi bilo dosad da pitam, kad jedva hodam, verovatno bi mi rekli: "Ne možeš da hodaš a ti bi da se khm, khm?!" user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 145
3.11.2014 9:30:05   
wivern

IZVORNA PORUKA: plačljiva
Hoće li više taj decembar da se rešim muka sa spavanjem,hronično sam umorna i neispavana.

Hahahahaha Placljiva bas ces da se naspavas od decembra user posted image
Serpi tebe bas sastavilo, i jos ova muka..sledeci put pazi sta zelis..bolje pozeli da mozes da se naspavas..
Ja vala klasika, spavam kao topina.
Jeo Lelo ti se bas namuci ziva, nadam se da ce ti sada biti mnogo lakse od kad ne radis.
I probaj one kegelove vezbe sto je MM rekla. One su super.
MM ko ce docekati da se on odluci da izadje user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 146
3.11.2014 9:44:08   
lelaigor
Radim Kegela. Zovem lekara da zakažem i uzmem uput za ortopeda. Sad kad me i tamo dohvate i ispomeraju mi kosti...uf.
Žene, rešila sam da se ne jedim. Pravim spisak za rođus za D. Danas ću mm pod ruku da me odvede nekako do grada da joj kupim materijal za suknju za rođus i da nađemo neki poklon za njenu drugaricu za rođus. Zvaću sveki da mi dođe da rešimo više te ormane... (ko o čemu, ja ili o kostima ili o ormanima i stanu) i da spremam za bebu. Moram kupiti presvlaku za dasku za peglanje, da krenem da peglam. I tako..ne znam. Nemam više snage ni da brinem ni da se nerviram. Skontala sam da jedina stvar oko koje uvekmogu da brinem jeste Dariino zdravlje, te njene anomalije. Jel' matorim? user posted image ahahaha, već sam zaboravila na onu dr od neki dan...sad bi mi ona objasnila koliko sam u stvari matora. user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 147
3.11.2014 9:47:15   
serpica
Wiv ja nisam u prosloj trudnoci uopste mogla da spavam,i stvarno sam vise spavala kad sam se porodila user posted image
danas u 18h UZ user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 148
3.11.2014 9:48:30   
wivern
A ja ga ne radim, a trebalo bi user posted image . Ali zato znam da udelim savet sta treba a da ga primenim - tesko.
Mene poceo da boli stomak i krsta, jace kad stojim slabije dok sedim ili lezim...
Serpi ti bre sve naopako, kao da mi dodjes neki rod user posted image A ja pregled danas posle 16h

< Poruku je uredio wivern -- 3.11.2014 9:49:49 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 149
3.11.2014 9:49:05   
lelaigor
Wiv, user posted image ja kažem da će to polako...
Kupila sam Sofiji (bebi) kompletić za izlazak preko Kupinda. I vidim da ježena pročitala poruku moju, kad mogu da preuzmem itd. i kulira me. user posted image Kako to mrzim!
Ja nemam ideju šta da skuvam danas. user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 3.11.2014 9:50:14 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here