|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
21.10.2014 14:38:34   
Klarita
A da date predlog vi trudnice? user posted image
Meni je zaista svejedno, jer dolazim pa dolazim user posted image a N ne bih vodila, mama mi "izlazi" iz obaveza za par dana pa cu joj ostaviti N, a K ce sama odluciti hoce li ili nece da podje. Ja sam navela parkic jer Mod trazila predlog, a ja zaista taj kraj naj volim jer sam tu zivela 6guser posted image sta god odaberete, ja dolazim, ne moz' me izbegneteuser posted image
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1826
21.10.2014 14:41:12   
Cakana84
I ja ću da se družim sa vama u decembru.user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1827
21.10.2014 14:50:31   
Klarita
Jaooooooo, Cakana, pa jedva cekamo user posted image i unapred se radujemouser posted image

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1828
21.10.2014 14:52:04   
Nimfa
I ja bih da se pridruzim druzenjima,da se upoznam sa vama, samo da nadjem nekog da cuva bebu ako ne vodicu i nju. Naravno ako primate u drustvo ? :-D

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1829
21.10.2014 14:55:14   
Klarita
Boze, Nimfa, pa zeno i red je da se upoznamouser posted image Samo prati stranicu...ja necu da silazim sa teme dok ne vidim dogovoruser posted image A, zasto da ne vodis bebu? Jedino ako bude hladno...ja necu jer putujem 45min minimum do tamo, pa plus se uvek zadrzim da obavim bar kupovinu kad sam vec u vecem gradu, pa da ga ne maltretiram, a inace, da je druzenje kod mene, vodila bih oboje bez problemauser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 21.10.2014 14:57:12 >

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1830
21.10.2014 15:04:08   
Nimfa
Ne bih je vodila samo zbog stalnog povrackanja,pa ako budemo napolju ne bih mogla da je presvlacim,mada bih je skoro 100 posto vodila jer mm peva pa vikendom radi,a i sve zavisi od mesta jer ako je udaljeno od mene previse ne mogu sama,beba nece u kolica posle 10 min place i tu nastaje najveci problem. Sve u svemu zavisi od mesta i vremena

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1831
21.10.2014 15:12:08   
Ana13
Nimfa,uvek smo raspolozeni za nove drugare user posted image
A gde tebi odgovara? Koji deo grada?

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1832
21.10.2014 15:38:39   
Nimfa
Upravo pricam sa mm,kaze da radi uvece pa bi poso da cuva gospodjicu,tako da sad odgovara bilo koje mesto :-)

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1833
21.10.2014 20:39:08   
serpica
Evo i mene,u subotu ne mogu jer slavimo Tari rodjendan,nedelja je ok,mozda bi mi odgovralo nesto ranije oko 11-12h jer mali spava popodne nekad i do 18h pa posle mi je kasno da izlazim.A sto se mesta tice takodje mi je nebitno,ali ako se odlucite za parkic nemam nista protiv.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1834
21.10.2014 20:55:19   
Ana13
U Subotu javljaju neku kisicu pre podne.Nedelja bi bila ok ako se vecina slaze

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1835
21.10.2014 21:17:25   
Nimfa
Meni takodje vise odgovara nedelja user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1836
21.10.2014 21:32:40   
Modessty
I meni odgovara nedelja.
Nimfa uvek si dobrodošla! user posted image Za mesto mi je sve jedno. Jedino ako bude hladnjikavo a vodimo decu da ugovorimo neku igraonicu ili slično. Posle onih 200eur ne ide mi se u Harmony user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1837
21.10.2014 21:34:04   
Ivanka 75
Moze nedelja! Idem u Bugarsku u subotu.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1838
21.10.2014 22:15:06   
serpica
ma kakav Harmoni djavo ih odneo,bice hladno za bastu sigurno,ali ko zna ovo vreme je ludo mozda bude u nedelju i 20 stepeni user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1839
21.10.2014 22:16:24   
Modessty
sad baš gledam prognozu i po svemu sudeći biće sunčano ali ladno!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1840
21.10.2014 22:21:33   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Leeeeeeeeeeeeeeeej, blago si ga tebi. Ce se podnovis fino...
Moze nedelja, mozeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1841
21.10.2014 22:27:23   
serpica
A jel vam odgovara oko 12h?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1842
21.10.2014 22:34:52   
Modessty
meni odgovara

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1843
21.10.2014 22:45:31   
Klarita
I meni odgovarauser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1844
21.10.2014 22:49:53   
serpica
Onda nedelja u 12h jos samo mesto..javite mi sta ste se dogovorile,a ja sad odoh da povratim ovaj jelen fresh sto sam popila i da spavam user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1845
21.10.2014 23:07:16   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Leeeeeeeeeeeeeeeej, blago si ga tebi. Ce se podnovis fino...
Moze nedelja, mozeuser posted image

nadam seeeeee user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1846
22.10.2014 11:06:30   
Modessty
joooj šerpiii user posted image Što bre piješ Jelen kad ti ne prija?!

I znači nedelja 12h a gde? Biće hladno za baštu definitivno

Direktna veza do poruke: 1847
22.10.2014 11:10:16   
Ana13
Mozemo u neku igraonicu zbog dece. Meni je sve ok

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1848
22.10.2014 11:13:40   
daca77
I meni je svejedno...nadam se da cu se uklopiti, jer roditelje nisam videla vec 20-ak dana, pa bi bio red da skoknem do sela.user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1849
23.10.2014 0:30:27   
Azra_
Možda se uklopimo i mi. Javiću vam da li dolazimo. Mislim da će biti hladno, bar tako kažu, a pošto je nedelja, teško da ćemo uspeti da ubodemo igraonicu u kojoj u tom terminu nije neka proslava rođendana-nedelja-podne, baš aktuelan termin.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here